smoke0man2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 καλησπερα παιδια θελω να αλλαξω την εσωτερικη καλωδιωση του ιντερνετ γιατι ενω λεει η κοσμοτε οτι ερχετε γυρω στα 16 μεχρι εξω απο το σπιτι μ μεσα εχω 8 και πολλες αποσυνδεσεις μπορειτε να με βοηθησετε? πιο πολυ κομλαρω πως θα συνδεσω το εξωτερικο (οτε )καλωδιο με το εσωτερικο του σπιτιου σας παρακαλω πολυ οσοι ξερετε βοηθηστε με <ξερω 0τι πρεπει να το κανει τεχνικος αλλα θελω πρωτα να προσπαθησω εγω οποτε αυτη η απαντηση παρακαλω μη την υποβαλλεται> ευχαριστω πολυ για το χρονο σας
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Αυτη δεν ειναι καλωδιωση του ιντερνετ ειναι η τηλεφωνικη καλωδιωση, απο την πρίζα σου στο σπιτι μεχρι εκει που παραδίδεται το δημόσιο δίκτυο απο τον πάροχο Αρχικά πρεπει να γνωρίζεις που βρίσκονται τα σημεία που προανέφερα και δεύτερο πως και απο που περναει το καλώδιο σου. Μετά θέλεις ατσάλινες και καλώδιο utp το περνας μεσα απο τις σωληνώσεις και τέλος
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μπορεί να περάσει το καλώδιο και περιμετρικά από τον εξωτερικό χώρο. Εγώ έτσι το έκανα κι έτσι γενικά το κάνουν οι περισσότεροι ηλεκτρολόγοι.
smoke0man2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 επειδη ειμαι σε πολυκατοικια ερχονται και τα 3 καλωδιο στο ιδιο κουτι (σε τελεια κατασταση οπως βλεπετε) ... πιθανον το καινουργιο καλωδιο που θα περασω θα ειναι εξωτερικου χωρου δειτε φωτο και βιντεο )
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε (σε τελεια κατασταση οπως βλεπετε) Τι σε κανει να πιστεύεις οτι τα καλωδια δεν ειναι σε καλη κατασταση, εγω μια χαρα τα βλεπω Και απο οτι κατάλαβα δεν παιρνεις απο εκει αλλά απο κάποιο μποχακι που είναι κάπου εξω επάνω στο τοίχο του σπιτιού ή σε κολόνα. Αυτο που μπορείς να κάνεις για αρχή ειναι να κόψεις τις άκρες να ξαναστρίψεις τα συρματακια και να τα μονώσεις
smoke0man2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 ηρθε ο τεχνικος και μας το εδειξε.. αυτο ποια καλωδια πρεπει να ενωσω γτ βλεπω πολλα στον αερα.. (νομιζα οτι ηταν σε κακη κατασταση ετσι οπως ηταν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα