Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

http://www.jrepair.gr/ αλλά συνήθως εδώ στο forum είναι και παρακολουθεί όποτε τον αναφέρουμε με το @.

Μίλα μαζί του, πες του οτι τον βρήκες από insomnia και λογικά θα σε βοηθήσει (απ' όσο ξέρω τρέχει τέτοια εποχή αλλά αν έχεις λίγο υπομονή μπορεί κάτι να κάνει...μπορεί λέω, δε ξέρω γιατί μη ξεχνάς ότι μπορεί να έχει και άλλο πρόβλημα η μητρική - απο τη στιγμή που το πήρες used μπορεί η μητρική να είναι ήδη επιδιορθωμένη και κάπου να έπαθε κοκομπλόκο).

Ναι, φυσικά.

Λέγεται chip level replacement όπου πας και αντικαθηστάς το chip με καινούργιο αντί να κάνεις 'ταρζανιές' προσπαθώντας να επιδιορθώσεις το παλιό. 

Χοντρικά στα γράφω, για να έχεις μια ιδέα καθώς η μνήμη σου είναι όντως κολλημένη πάνω στη μητρική.

Η αληθεια ειναι πως τελικα τον τυπο που μου το πουλησε δεν τον εμπιστευομαι πλεον καθολου κ ναι ειναι πολυ πιθανο να ειναι «πειραγμενη» ηδη η μητρικη,θελω να πω πως ναι δεν θα μου φανει καθολου παραξενο αν το δει καποιος το μηχανημα κ μου πει οτι ειναι πειραγμενο...

απλα το θεμα ειναι απο εδω κ περα τι κανουμε.. το στελνω στην ανακυκλωση ή υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει ειτε ειναι μητρικη ειτε ειναι Ram...και φυσικα δεν εννοω να φτιαχτει με 200-300€ γιατι θεωρω πως δεν αξιζει τον κοπο...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, natasaaaki είπε

απλα το θεμα ειναι απο εδω κ περα τι κανουμε.. το στελνω στην ανακυκλωση ή υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει ειτε ειναι μητρικη ειτε ειναι Ram...και φυσικα δεν εννοω να φτιαχτει με 200-300€ γιατι θεωρω πως δεν αξιζει τον κοπο...

Δε μπορώ να ξερω κόστος γιατί δε κανω αυτη τη δουλειά. Μιλα μαζι του αυριο καλυτερα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Δε μπορώ να ξερω κόστος γιατί δε κανω αυτη τη δουλειά. Μιλα μαζι του αυριο καλυτερα.

Σευχαριστω παντως για τον χρονο σου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...