killer_instinct Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Στην COSMOTE Ηλιούπολης μου είπαν πως θα έρθουν τον Μάρτιο οι κάρτες! 🤣🤣 Στον Γερμανό μου είπαν πως έρχονται λίγες και πρέπει να είσαι τυχερός!..
jumper12 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Βασική απορια για όσους ήδη το ενεργοποιήσετε στο iPhone XS (MAX). Το ενεργοποιήσατε σε υπάρχον αριθμό ή σε νέο; Συμβόλαιο ή καρτοκινητή;
giannis_fe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, koftis650 είπε Με physical dual SIM όπου έχω εταιρικό+προσωπικό και διαφορετικούς mobile operators, σε Android χρησιμοποιώ (χρόνια τώρα) το parallel space (dual Viber, what's up, Skype, etc). Φίλε εκπληκτική εφαρμογή σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά σε iPhone προσπάθησα να το συνδέσω το βαιπερ και με πάει σε βαιπερ out δε μπαίνει ο δεύτερος λογαριασμός. Ίσως έχει να κάνει με τα restriction της apple. Μόνο με jailbreak βλέπω να γίνεται σωστά η κάνω κάτι λάθος.. 🙁 όπως και να έχει σε ευχαριστώ για το χρόνο σου !!💪
Dafy1926 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, sbournazos είπε φίλε μου μιας και είσαι υπάλληλος γερμανού καμία βοηθεια? προσπαθω από το πρωί σκανάρω συνεχώς τον κωδικο qr και συνέχεια μου βγάζει το εξής μήνυμα. Δεν βρέθηκαν χρησιμοποιησιμα δεδομενα καμία βοήθεια?σε xs max Φίλε είσαι συνδεδεμένος σε Ίντερνετ ; Έχεις κάνει το τελευταίο update ?
giannislas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 επιβεβαιωνω κι εγω οτι λειτουργει κανονικα η esim σε iPhone XS (οχι το Max) με ios 12.1.2 καρτα 1 whatsup καρτα 2 (esim) Κοσμοκαρτα με ενεργοποιημενο το wifi calling
sbournazos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dafy1926 είπε Φίλε είσαι συνδεδεμένος σε Ίντερνετ ; Έχεις κάνει το τελευταίο update ? ναι εννοείται. πρώτα έκανα update και μετά σκαναρα τον κωδικό qr.εννοειται σε wifi συνδεδεμένος αλλιώς δεν κάνει και update άλλωστε. 4 ώρες πριν, xKoctakizGR είπε 1ον : Βάλε τελευταία έκδοση iOS 2ον: να σαι σε WiFi 3ον: σκαναρε Cosmote αλλα είχαν παραλάβει μονο μια eSim. Ήμουν ολίγο τυχερός 😜 έχω κάνει ακριβώς αυτά τα βήματα αλλά συνεχώς το ίδιο.
kisa2000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Στις 20/12/2018 στις 8:27 ΜΜ, chrisSerres είπε αυτο προστατευει τη συσκευη σε περιπτωση κλοπής; ΝΑΙ! Για εμενα αυτο ειναι το πιο σημαντικο 1
CyanBlue Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 ..."Η eSIM αποτελεί ένα τσιπ με δυνατότητα επανεγγραφής..." χμ, χμ, ενδιαφέρον 😉
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, giannis_fe είπε Φίλε εκπληκτική εφαρμογή σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά σε iPhone προσπάθησα να το συνδέσω το βαιπερ και με πάει σε βαιπερ out δε μπαίνει ο δεύτερος λογαριασμός. Ίσως έχει να κάνει με τα restriction της apple. Μόνο με jailbreak βλέπω να γίνεται σωστά η κάνω κάτι λάθος.. 🙁 όπως και να έχει σε ευχαριστώ για το χρόνο σου !!💪 Σε Android δεν θέλει root πάντως. Τώρα για iOS θα έψαχνα για παρόμοιες εφαρμογές (πχ parallel app, dual space), in short Google it. EDIT: Αν και απ' ότι βλέπω υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις, πιθανόν να μην γίνεται ακόμα σε iOS, one step at a time... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Sakis_Spooky Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα, το δοκίμασε κανένας σε Pixel 2 XL;
iYannis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, gidi είπε Κανένα νέο για Apple Watch cellular; Λογικά με iPhone XS σε 12.1.2 και Σύνδεση Cosmote και Apple Watch 3 LTE και με αυτό τον οδηγό πρέπει να παίζει Θα σου απαντήσω με σιγουριά αύριο βράδυ που θα το κάνω, γιατί έχω μεν το όλο πακέτο, αλλά είμαι εκτός Ελλάδας και γυρνάω αύριο Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από iYannis 1
konan76 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Εδώ δεν έχουν δίκτυο η καινοτομία μας έφαγε. Για τα μπάζα . Τεχνικό τμήμα που δεν υπάρχει μόνο εργολάβοι και σφυκτογραβατακηδες που τους έχει τελειώσει το οξυγόνο στον εγκέφαλο . 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλο. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
gidi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, iYannis είπε Λογικά με iPhone XS σε 12.1.2 και Σύνδεση Cosmote και Apple Watch 3 LTE και με αυτό τον οδηγό πρέπει να παίζει Θα σου απαντήσω με σιγουριά αύριο βράδυ που θα το κάνω, γιατί έχω μεν το όλο πακέτο, αλλά είμαι εκτός Ελλάδας και γυρνάω αύριο Το ρολόι σου από που αγοράστηκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα