rudigarcia222 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα αγορασα ενα νεο συστημα και παρελαβα σημερα-εβαλα windows και drivers ειναι με τον ryzen 5 2600/μητρικη β450 tomahawk και καρτα γραφικων rx 580 sapphire η απορια μου ειναι γιατι δεν λειτουργει οι ανεμιστηρες της ψυκτρας arctic 33plus pπιο συγκεκριμενα Λοιπον κατι δεν μου εχει κατσει καλα με τους ανεμιστηρες της ψυκτρας οταν τον πηρα ο πισω σαν να κουνιεται λιγο-επισης εχει ενα καλωδιο απο πισω απο τη ψυκτρα που δεν μπαινει πουθενα,δεν ξερω τι σημαινει αυτο πως τα εκανε ο τεχνικος κτλ, -εχω ανοιξει chrome και βλεπω yutube εχω βαλει μια ταινια στο vlc τραγουδια στο winamp και τον media player και 2 παιχνιδια ταυτοχρονα το hellblade και το little nightmare σε high ,ταυτοχρονα και λεει 46 βαθμους απο 15 που ηταν στην αρχη αλλα παλι δεν λειτουγουν τα φουφουρια,δεν επρπε να δουλευουν καθολου????πιανει πανω απο καποια θερμοκρασια??? δεν ξερω και κανα στρετς τεστ να κανω πως τα λενε αυτα-διαβασα σε ενα σαιτ οτι δεν κανουν ειναι πατεντες https://imgur.com/a/KGa5E7O εδω στις πικ με κοκκινο το καλωδιακι και γενικες Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από rudigarcia222
Sheogorath Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Αν δεν κάνω λάθος είναι semi passive. Όταν ζεσταθεί θα ανοίξει. Βαλε να τρέχει prime95. Αν ανεβει η θερμοκρασία πάνω από 65, και δεν ανοίξει ο ανεμιστήρας, τότε έχεις θέμα. 1
leros2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε καλησπερα αγορασα ενα νεο συστημα και παρελαβα σημερα-εβαλα windows και drivers ειναι με τον ryzen 5 2600/μητρικη β450 tomahawk και καρτα γραφικων rx 580 sapphire η απορια μου ειναι γιατι δεν λειτουργει οι ανεμιστηρες της ψυκτρας arctic 33plus pπιο συγκεκριμενα Λοιπον κατι δεν μου εχει κατσει καλα με τους ανεμιστηρες της ψυκτρας οταν τον πηρα ο πισω σαν να κουνιεται λιγο-επισης εχει ενα καλωδιο απο πισω απο τη ψυκτρα που δεν μπαινει πουθενα,δεν ξερω τι σημαινει αυτο πως τα εκανε ο τεχνικος κτλ, -εχω ανοιξει chrome και βλεπω yutube εχω βαλει μια ταινια στο vlc τραγουδια στο winamp και τον media player και 2 παιχνιδια ταυτοχρονα το hellblade και το little nightmare σε high ,ταυτοχρονα και λεει 46 βαθμους απο 15 που ηταν στην αρχη αλλα παλι δεν λειτουγουν τα φουφουρια,δεν επρπε να δουλευουν καθολου????πιανει πανω απο καποια θερμοκρασια??? δεν ξερω και κανα στρετς τεστ να κανω πως τα λενε αυτα-διαβασα σε ενα σαιτ οτι δεν κανουν ειναι πατεντες https://imgur.com/a/KGa5E7O εδω στις πικ με κοκκινο το καλωδιακι και γενικες E βάλε να παίξεις κανα παιχνίδι τότε... Κάποια στιγμή θα ανέβει η θερμοκρασία 1
rudigarcia222 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Αν δεν κάνω λάθος είναι semi passive. Όταν ζεσταθεί θα ανοίξει. Βαλε να τρέχει prime95. Αν ανεβει η θερμοκρασία πάνω από 65, και δεν ανοίξει ο ανεμιστήρας, τότε έχεις θέμα. ευχαριστω για τις απαντησεις/ 1τελικα σε μια φαση ξεκινησε να γυρναει και η μπροστα και η πισω για καποια δευτερα και μετα σταματησε αρα μαλλον ειναι οκ,αυτο που λες πως το βαζω αυτο απο μπιος ρυμισεις ανεμιστηρα??? και κατι ακομα sheogorath και leros τωρα που σας βρηκα ευκαιρους,στις λεπτομερειες λεει ραμ 16,εγω θελω να δω την ταχυτητα ομως(ειναι 2χ8=16 στα 3000)λοιπον εκανα αναζητηση και βρηκα το προγραμμα cpu z το πατησα και λεει στις λεπτομερεις ραμ nb frequency 1066,εδω δεν επρπε να λεει 3000?στο μαγαζι μου ειπαν ειναι αυτοματα στην κανονικη frequency και μαλιστα οι συγκεκριμενες ραμ ειναι εκτος απο πολυ δημοφιλεις και δοκιμασμενες με την δικη μου μομπο στο σαιτ της μσι πρπει να ρυθμισω κατι???μηπβς αυτο το cpu z ειναι λαθος μπορω να δω την ταχυτητα τους με αλλο τροπο? 5 λεπτά πριν, leros2004 είπε E βάλε να παίξεις κανα παιχνίδι τότε... Κάποια στιγμή θα ανέβει η θερμοκρασία εβαλα 2 ταυτοχρονα το αναφερω εδιτ λαθος εκανα μια αλλη μεθοδο απο την γραμμη εντολων cmd ram spped και αυτη τη φορα μου εδωσε περισσοτερο απο πριν 2133 αλλα παλι οχι οσο επρεπε,γιατι?να τις αλλξω καπως χειροκινητα η δεν κανει? Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από rudigarcia222
leros2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε ευχαριστω για τις απαντησεις/ 1τελικα σε μια φαση ξεκινησε να γυρναει και η μπροστα και η πισω για καποια δευτερα και μετα σταματησε αρα μαλλον ειναι οκ,αυτο που λες πως το βαζω αυτο απο μπιος ρυμισεις ανεμιστηρα??? και κατι ακομα sheogorath και leros τωρα που σας βρηκα ευκαιρους,στις λεπτομερειες λεει ραμ 16,εγω θελω να δω την ταχυτητα ομως(ειναι 2χ8=16 στα 3000)λοιπον εκανα αναζητηση και βρηκα το προγραμμα cpu z το πατησα και λεει στις λεπτομερεις ραμ nb frequency 1066,εδω δεν επρπε να λεει 3000?στο μαγαζι μου ειπαν ειναι αυτοματα στην κανονικη frequency και μαλιστα οι συγκεκριμενες ραμ ειναι εκτος απο πολυ δημοφιλεις και δοκιμασμενες με την δικη μου μομπο στο σαιτ της μσι πρπει να ρυθμισω κατι???μηπβς αυτο το cpu z ειναι λαθος μπορω να δω την ταχυτητα τους με αλλο τροπο? εβαλα 2 ταυτοχρονα το αναφερω εδιτ λαθος εκανα μια αλλη μεθοδο απο την γραμμη εντολων cmd ram spped και αυτη τη φορα μου εδωσε περισσοτερο απο πριν 2133 αλλα παλι οχι οσο επρεπε,γιατι?να τις αλλξω καπως χειροκινητα η δεν κανει? ποιες ραμ πήρες. Το cpuz μια χαρά σου δείχνει.. Απλά ότι γράφει υπολογίζεις επί 2 φορές.. Ps: Στο επόμενο ποστ αν δεν βάλεις έστω 2 τόνους στις λέξεις, έχεις κίτρινη κάρτα 2
rudigarcia222 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 η ραμ είναι αυτή https://www.skroutz.gr/s/7380831/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3000MHz-CMK16GX4M2B3000C15.html σορι για την ορθογραφία είμαι λίγο στα χαμένα κανονικά δεν έπρεπε να τρέχει σε 3000???τρέχει στα 2133 το έκανα και edit πάνω-προς το παρόν δεν κολλάει προς θεού άπλα με ενοχλεί αν αγοράσω πχ το tpmb raider είμαι σίγουρος θα παίξει ρόλο,ξαναλέω δεν έχω μπει bios δεν έχω πειραξει τπτ είναι όλα αυτόματα -άλλα αφού είναι η 3000 και αφού έχει περάσει τεστ συμβατότητας με τη μητρική ακόμα και έτσι δεν επρεπε να πιάσω το μέγιστο?? 10 λεπτά πριν, leros2004 είπε ποιες ραμ πήρες. Το cpuz μια χαρά σου δείχνει.. Απλά ότι γράφει υπολογίζεις επί 2 φορές.. Ps: Στο επόμενο ποστ αν δεν βάλεις έστω 2 τόνους στις λέξεις, έχεις κίτρινη κάρτα
leros2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε η ραμ είναι αυτή https://www.skroutz.gr/s/7380831/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3000MHz-CMK16GX4M2B3000C15.html σορι για την ορθογραφία είμαι λίγο στα χαμένα κανονικά δεν έπρεπε να τρέχει σε 3000???τρέχει στα 2133 το έκανα και edit πάνω-προς το παρόν δεν κολλάει προς θεού άπλα με ενοχλεί αν αγοράσω πχ το tpmb raider είμαι σίγουρος θα παίξει ρόλο,ξαναλέω δεν έχω μπει bios δεν έχω πειραξει τπτ είναι όλα αυτόματα -άλλα αφού είναι η 3000 και αφού έχει περάσει τεστ συμβατότητας με τη μητρική ακόμα και έτσι δεν επρεπε να πιάσω το μέγιστο?? Θα πρέπει να μπεις στο bios και να αλλάξεις τη συχνότητα μόνος σου. Είναι πολύ εύκολο 1 λεπτό δουλειά... Έτσι όπως είσαι τώρα χάνεις αρκετά σε επιδόσεις (ιδιαίτερα στο gaming). Ps: Σε πειράζω για τους τόνους Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από leros2004 1
dpolal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μπες στο BIOS και φόρτωσε XMP profile 1, θα τις δεί αυτόματα στην σωστή ταχύτητα. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, leros2004 είπε Θα πρέπει να μπεις στο bios και να αλλάξεις τη συχνότητα μόνος σου. Είναι πολύ εύκολο 1 λεπτό δουλειά... Έτσι όπως είσαι τώρα χάνεις αρκετά σε επιδόσεις (ιδιαίτερα στο gaming). Ps: Σε πειράζω για τους τόνους Τώρα είμαι στη δουλειά θα το πιάσω το πρωι. Έκανα μια αναζητηση αλλά δεν βρήκα άκρη, αυτό που λέτε θέλει ίντερνετ να περάσω κάποια ρύθμιση η απλά επιλέγω άλλη ταχύτητα σε κάποιο μενού?? Επίσης ρε γκαις δεν γνώριζα από αυτά αλλά τώρα που μπήκαν drivers Windows και κάποιες εφαρμογές δεν παιζει αρνητικό ρόλο? Αυτό με την ραμ εννοώ μήπως πρέπει να γίνεται πρώτα και μετά τα άλλα και τώρα έχω θεματα Εδιρ Εννοείται κατάλαβα ότι κάνεις πλάκα Λέρος /ήμουν για παρατήρηση προς κίτρινη Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από rudigarcia222
Xristaras12 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Επίσης ρε γκαις δεν γνώριζα από αυτά αλλά τώρα που μπήκαν drivers Windows και κάποιες εφαρμογές δεν παιζει αρνητικό ρόλο? Αυτό με την ραμ εννοώ μήπως πρέπει να γίνεται πρώτα και μετά τα άλλα και τώρα έχω θεματα καμία σχέση μην τα μπλέκεις. 28 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Τώρα είμαι στη δουλειά θα το πιάσω το πρωι. Έκανα μια αναζητηση αλλά δεν βρήκα άκρη, αυτό που λέτε θέλει ίντερνετ να περάσω κάποια ρύθμιση η απλά επιλέγω άλλη ταχύτητα σε κάποιο μενού?? άνοιξε το βιβλιαράκι της μητρικής σίγουρα θα έχει εικόνες απο το bios. Κάπου θα βρεις για το πως αλλάζουν συχνότητα οι μνήμες.Το bios δεν χρειάζεται ίντερνετ η κάτι άλλο ειναι το "μενού" για να ρυθμίσεις όλο σου το harware( συχνότητες, ρεύματα κλπ) 1
rudigarcia222 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Ε ναι το αυτονόητο, θα το δοκιμάσω αύριο μαι αν έχω κάποιο θέμα θα σας ενημερώσω. Θενκς
rudigarcia222 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 -λοιπόν παλικάρια μου στο θεμα ραμ μπήκα στα μπιος και έχει αυτόματα 2 επιλογες Α-xmp προφίλ oπως αναφερει ο dpolal,το πρωτο πιάνει ταχύτητα στα 2800 και το δευτερο στα 2933 -μετά απο κάτω απο τα προφιλ εχει ακομα δυο άλλες πιο μανουαλ καταστάσεις , στην πρώτη απλα αλλάζει η μονο συχνοτητα(παει περισσοτερο απο 3000??) και στην δευτερη εχει να αλλαξεις κατι αριθμους 15-17-15 etc υποθετω ειναι για δοκιμες μεχρι να βρεθεί σταθερότητα-εννοειται δεν τα ακούμπησα προς το παρόν επέλεξα το προφιλ 1 στα 2800 θα κανω δοκιμες θα βαλω μετά και to δεύτερο των 2933 αν και υποθέτω η διαφορά επιδοσεων θα είναι ελάχιστη
leros2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 βάλε το 2ο προφίλ, αν και κανονικά θα έπρεπε να έχει προφίλ με 3000 και τους αριθμούς που υποστηρίζουν οι μνήμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα