Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θεμα εχει κλειδωσει,παρελαβε κανεις η τα κλαιμε λογω unregistered ?

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια που άνοιξες αυτό το θέμα φίλε tsiro7 επειδή μάλλον θα κλαίω κι εγώ ένα ραδιοφωνάκι/mp3 player από Κίνα unregistered που πιστεύεις ότι γίνεται η στραβή; 

To ραδιοφωνάκι στο tracking φαίνεται ότι έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος και στο ταχυδρομείο εκεί, αλλά μετά άφαντο...

Επεξ/σία από johnpap21
Δημοσ.

Στα ΕΛΤΑ μου έχουν πει ευθέως ότι στη διαλογή τους κάνουν φτερά πράγματα...αυτό... Τώρα και μένα φαίνεται ότι έχει έρθει Ελλάδα στις 27/11 και ακόμα περιμένω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsiro7 είπε

Στα ΕΛΤΑ μου έχουν πει ευθέως ότι στη διαλογή τους κάνουν φτερά πράγματα...αυτό... Τώρα και μένα φαίνεται ότι έχει έρθει Ελλάδα στις 27/11 και ακόμα περιμένω. 

Το ίδιο με ραδιοφωνάκι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Μάλιστα... γιατί κι εγώ την ίδια υποψία είχα, αλλά τώρα μου το επιβεβαιώνεις κι εσύ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Επεξ/σία από johnpap21
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, VasilisEEE είπε

Παρέλαβα εγώ χτες χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν το σύνδεσα ακόμα αλλά φαίνεται μια χαρά. 

Μπορείς να μου πεις πότε φάνηκε ότι ήρθε Ελλάδα σε σένα? 

Δημοσ.

Σε περίπου 100 παραγγελίες μικρής αξίας που στάλθηκαν unregistered τα δύο τελευταία χρόνια, οι 2 δεν ήρθαν ποτέ. 2 παραγγελίες που έκανα στο gearbest στις 30 Νοεμβρίου με Belgium unregistered τις παρέλαβα σήμερα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Μπορείς να μου πεις πότε φάνηκε ότι ήρθε Ελλάδα σε σένα? 

27 Νοεμβρίου. Αργά μου τα άλογα... 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

27/11 και σε σένα, οπότε έχω ελπίδες να παραλάβω και εγώ 🙄

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ.

Μην αγχωνεστε. Στο tracking ελεγε οτι εφτασε στις 27/11 στην Αθηνα, το στελνουν ως συστημενο, γιατι ειναι ογκωδες.

Παρελαβα προχτες 18/12, ισως ειναι κ θεμα ταχυδρομου, ποτε θα φερει το χαρτι των ΕΛΤΑ

• Thanks 1
Δημοσ.

Παραγγελία στις 11/11 και έχω παραλάβει εδώ και 2 βδομαδες περίπου το tvbox με belgium unregistered. Ακριβή ημερομηνία παραλαβής δεν θυμάμαι όμως.

Πάντως επειδή το δουλεύω απο τότε που το παρέλαβα, μην περιμένετε κ πολλά απο το συγκεκριμένο tv box...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειχα κανενα προβλημα τοσες φορες που αγοραρασα απο το Αλι και το εβαυ ηρθαν ολα κανονικα, που εχει τυχει απο gearbest να μην ερθει ποτε παραγγελια... Για καποιο λογο θα σε βαζουν να πληρωνεις shipping insurance ενω οι αλλοι το εχουν απο μονοι τους.

Επεξ/σία από MessatsuRoku
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...