elmario88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας , Έχω το εξης θεμα : Ένας γνωστος μου που δουλευει σε ένα προπο κοντα στο σπιτι μου, μου εχει δωσει το password του wifi . Έχω ανεβασει στην ταρατσα ένα nanostation loco M2 και με καλωδιο Ethernet που κατεβασα, το κούμπωσα στο laptop. Το θεμα είναι ότι παρόλο που βαζω σωστο password συνεχίζει να βγαζει “ap mac: not associated”. Να αναφερω ότι όταν κανω scan για να βρω διαθεσιμα δικτυα , το δικτυο που με ενδιαφερει να συνδεθω το βγαζει χωρις «κυκλακι»,αρα δεν μπρορω να το επιλεξω και να κανω “lock to app “ οποτε κανω copy paste την MAC. Μπορω να συνδεθω σε δικτυο που δεν βγαζει διπλα αυτό το «κυκλακι» ;; Ευχαριστω, p.s κανω attach screenshots από κάθε tab ετσι ώστε να δειτε ένα εχω καπου λαθος ρυθμισεις, και αν πρεπει να αλλαξω κατι. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από elmario88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doryforika2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Έβγαλες άκρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzimasr Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Audis38l Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Και εγω το ίδιο θεμα εχω μπορει να Βοηθήσει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodraven Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Ποσο μακριά εισαι απο το router του φιλου σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα