Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θελω οπως δηποτε την βοήθεια σας, εκανα την Μ@λ@κια και μπηκα στο deep web ετσι για να δω τι ειναι αυτο.. μπηκα απο το tor, αυτο εγινε χθες βραδυ.. και σημερα όπου και να μπω εχει σημείοματαριο..

λεγεται UWCBPUP-DECRYPT.txt

Και δεν μπορω να μπω στα δεδομένα μου.. ολα έχουν γινει σε μορφή text document.. τι να κανω ;;

Οταν ανοίξω το text document γραφει αυτα στην εικόνα:

Σας παρακαλω βοηθήστε με

image.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Format και επαναφορά των αρχείων σου απο το backup 

Πως θα γινει αυτο ;; Οι εικόνες τελειώνουν όλες σε .jpg.uwcbpup

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κούλα...
Μην τρομοκρατείς κόσμο και ενημερώσου/εκπαιδεύσου.
Δεν γίνεται να το κόλλησες μόνο απ'το σερφάρισμα, εγώ τόσα χρόνια, ούτε βήχα δεν έχω κολλήσει.
Προφανώς και κάτι κατέβασες, κάπου πάτησες.

Λύση φαίνεται πως υπάρχει, απ'το BitDefender.
Κατέβασε αυτό: download.bitdefender.com/am/malware_removal/BDGandCrabDecryptTool.exe

Μπες σε Safe mode, με restart PC - F8 - Safe mode Χωρίς networking, και τρέξτο απο εκεί.

Επίσης, ρίξε και μια ματιά εδώ: https://www.nomoreransom.org/el/index.html

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, donblunts είπε

Κούλα...
Δεν γίνεται να το κόλλησες μόνο απ'το σερφάρισμα, εγώ τόσα χρόνια, ούτε βήχα δεν έχω κολλήσει.

Κατέβασε αυτό: download.bitdefender.com/am/malware_removal/BDGandCrabDecryptTool.exe

Μπες σε Safe mode, με restart PC - F8 - Safe mode Χωρίς networking, και τρέξτο απο εκεί.

Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου, λογικό ειναι να τρομάξω, εχω μεσα φωτογραφίες δικές μου της γυναίκας μου, της μικρής.. τοσα γίνονται.. Τρομοκρατήθηκα..

αλλα τωρα ηρεμισα..

33 λεπτά πριν, donblunts είπε

Κούλα...

Δεν μπαινει σε safe mode με το F8..

Εχω windows 10

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chsam είπε

Μπηκα safe mode, ζητάει να βαλω τον κωδικο που εχω στα windows, τον βαζω, αλλα δεν μπαινει.. ενώ μπαινει κανονικα στα windows 

46 λεπτά πριν, chsam είπε

Μου ζητάει κωδικο, βαζω αυτον που εχω στα windows, αλλα δεν μπαινει, τι να κανω ;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, koula25 είπε

Μπηκα safe mode, ζητάει να βαλω τον κωδικο που εχω στα windows, τον βαζω, αλλα δεν μπαινει.. ενώ μπαινει κανονικα στα windows 

Μου ζητάει κωδικο, βαζω αυτον που εχω στα windows, αλλα δεν μπαινει, τι να κανω ;

Πρόσεξε το Caps Lock και την γλώσσα που γράφεις.
Αν θυμάμαι καλά, έχεις κατεβάσει και κάψει το Hirens ?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, donblunts είπε

Πρόσεξε το Caps Lock και την γλώσσα που γράφεις.
Αν θυμάμαι καλά, έχεις κατεβάσει και κάψει το Hirens ?

Τι ειναι παλι αυτο ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, donblunts είπε

Κούλα...

Φιλε μου, κατάφερα να το κανω σε safe mode οπως ειπες, αλλα και παλι δεν γινεται.. τρέχω το προγράμμα που ειπες, και βγάζει initialization failed

Τι να κανω τωρα ;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koula25 είπε

Φιλε μου, κατάφερα να το κανω σε safe mode οπως ειπες, αλλα και παλι δεν γινεται.. τρέχω το προγράμμα που ειπες, και βγάζει initialization failed

Τι να κανω τωρα ;;

Να στο πω απλα να το καταλάβεις

Αν δεν έχεις κρατήσεις backup κάπου αλλού εκτός υπογραφή τα έχεις χάσει ολα

Καλη συνέχεια

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koula25 είπε

Μα και να τα βαλω και κάπου αλλου, παλι δεν θα ανοίγουν..

Το backup το εχουμε πριν πάθουμε την ζημια, μετά οτι και να κανεις δεν το σωνεις

Δηλαδή ασφαλίζουμε το αυτοκίνητο μας πριν τρακαρουμε, αν τρακαρουμε χωρις ασφαλεια ειναι ποια αργά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Το backup το εχουμε πριν πάθουμε την ζημια, μετά οτι και να κανεις δεν το σωνεις

Δηλαδή ασφαλίζουμε το αυτοκίνητο μας πριν τρακαρουμε, αν τρακαρουμε χωρις ασφαλεια ειναι ποια αργά.

Χαχα σωστα..

αν ειχα buckup δεν θα ανέβαζα καν άρθρο, θα εκανα ενα φορματ, θα έβαζα ξανα το buckup και τελειωσε 

Δημοσ.
Στις 20/12/2018 στις 7:02 ΜΜ, donblunts είπε

Κούλα...

επίσης παρατήρησα, οτι στον δίσκο που εχω τα δεδομένα, δεν έχουν όλα ιο, αλλά μόνο 5 συγκεκριμένοι φάκελοι με φωτογραφίες..

εχω και αλλους πολλούς φακέλους με φωτογραφίες, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι εντάξει, εκτός από τους 5 φακέλους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...