Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση στις 32'', εφόσον η κλασική ΚΟΥΤΑ από τις παλιές που έχουμε τα έπαιξε..καιρός ήταν! χαχα..
 σε αυτά τα χρήματα (δεν μπορώ να ξεφύγω παραπάνω) έχω δει μια F&U η οποία έχει 2 εκδόσεις. Ποιες είναι οι διαφορές τους;

Σκέφτομαι να την αγοράσω, αλλά λόγω μάρκας, 'κάνω πίσώ' μην τύχον η οθόνη παρουσιάζει το ghosting πίσω από κινούμενα αντικέιμενα (αν λέγεται έτσι) ή pixelιάζει..
Ποια είναι η γνώμη σας;;

Δημοσ.

Δες καμιά LG καλύτερα γιατί αυτές που κοιτάς από εικόνα είναι βράστα.

• Confused 1
Δημοσ.

Νέο budget 250.. btw πήγα Κοτσόβολο από περιέργεια να δω καμία και είχε μια στα 1800 και ούτε όσο το δαχτυλό μου δεν ήταν σε πάχος.. :P
Είχε και κάτι Sharp σε FHD και άλλες 2 σε HDready οι οποιες δεν..

Δημοσ.

Παίξε μπάλα με LG, άντε και καμιά Samsung. Μην αγχώνεσαι για το Full HD. Σε αυτές τις ίντσες η διαφορά είναι μικρή από το HD Ready. Εκτός κι αν τη θέλεις για monitor από κοντινή απόσταση οπότε πάσο.
Πάντως μακριά από F&U. Αυτές οριακά έχουν αποδεκτή εικόνα. Μήτε να το σκεφτείς να τη ρυθμίσεις δε. Μιλάμε για κουκουρούκου αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Πάντως αν ψάχνεις για φθηνή 32άρα με ωραία φωτεινή εικόνα έχει βγάλει το mediamarkt προσφορά κάποιες -OK -η μάρκα στα 139 ευρώ με δυό χρόνια εγγύηση ,την πήρε ένας φίλος για το υπνοδωμάτιο και παίζει καλά

Δημοσ.
Στις 20/12/2018 στις 10:56 ΜΜ, Pleo είπε

Παίξε μπάλα με LG, άντε και καμιά Samsung. Μην αγχώνεσαι για το Full HD. Σε αυτές τις ίντσες η διαφορά είναι μικρή από το HD Ready. Εκτός κι αν τη θέλεις για monitor από κοντινή απόσταση οπότε πάσο.
Πάντως μακριά από F&U. Αυτές οριακά έχουν αποδεκτή εικόνα. Μήτε να το σκεφτείς να τη ρυθμίσεις δε. Μιλάμε για κουκουρούκου αποτέλεσμα.

Στα 200-€ επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Οι LG (που δεν τις φτιάχνει η μητρική εταιρεία)) είναι προβληματικές,οι f&u σκυλιά μαύρα, και με πολλή πιο μεγάλη ζωή λαμπων.

Δημοσ.

Μάγκες σας ευχαριστώ πήρα Samsung 32αρα στα 230 οπου την ειδα από κοντινό κατάστημα..πολύ καλή μέχρι στιγμής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...