Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σημερα ηρθε το νεο wifi adapter που παρήγγειλα. Το συνδεσα στο pc εβαλα τους drivers και δουλεψε κανονικα. Μετα πηγα να κανω ενα speedtest και στη μεση του τεστ κοπηκε το ιντερνετ και το ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει οτι ειναι συνδεμενο πανω του το wifi. Βγαζω το wifi και το ξαναβαζω αλλα τιποτα. Κανω επανεκκίνηση το pc παλι τίποτα. Μετα παρατηρησα οτι οταν το συνδεα σε μια θυρα usb αυτη σταματουσε να λειτουργει (δεν αναγνωριζε ουτε το flashaki μου) και επρεπε να κανω ξανα επανακκινηση το pc για να λειτουργησει.

Καμια ιδεα για το τι έγινε? Καηκε το wifi adapter? 

Να ενημερωσω οτι εχω windows 7 και αρκετα παλιο pc (intel core 2 quad Q8200).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostas123pao είπε

Καλησπέρα, σημερα ηρθε το νεο wifi adapter που παρήγγειλα. Το συνδεσα στο pc εβαλα τους drivers και δουλεψε κανονικα. Μετα πηγα να κανω ενα speedtest και στη μεση του τεστ κοπηκε το ιντερνετ και το ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει οτι ειναι συνδεμενο πανω του το wifi. Βγαζω το wifi και το ξαναβαζω αλλα τιποτα. Κανω επανεκκίνηση το pc παλι τίποτα. Μετα παρατηρησα οτι οταν το συνδεα σε μια θυρα usb αυτη σταματουσε να λειτουργει (δεν αναγνωριζε ουτε το flashaki μου) και επρεπε να κανω ξανα επανακκινηση το pc για να λειτουργησει.

Καμια ιδεα για το τι έγινε? Καηκε το wifi adapter? 

Να ενημερωσω οτι εχω windows 7 και αρκετα παλιο pc (intel core 2 quad Q8200).

Καλησπέρα. Θα το δοκίμαζα και σε άλλο pc.

Τον ανταπτορα τον βάζεις πίσω στην μητρική, ετσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντου τον εβαλα. Αν μπορεσω θα τον δοκιμασω και σε αλλο pc.

Επεξ/σία από kostas123pao
Δημοσ.

To δοκιμασα και σε αλλο pc και τιποτα. Μαλλον κάηκε αλλα πολύ περιεργο οτι δουλεψε για λιγο και μετα χάλασε...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, kostas123pao είπε

Παντου τον εβαλα. Αν μπορεσω θα τον δοκιμασω και σε αλλο pc.

Ώπα;;;;;;;;;;

Για πιο ανταπτοράκι μιλάμε;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kostas123pao είπε

Καλα τα λεφτα δεν τα χανω αυτο που εχασα ειναι ο χρονος μεχρι να ερθει... και να πάρω καινουργιο.

Συγγνώμη, πλήρωσες 11 ευρώ για να αγοράσεις από Κίνα, περιμένοντας βδομάδες ;;; Μα τόσο έχουν και Ελλάδα... 

Δημοσ.

8€ περιπου το πήρα περιπου με κατι ποντους που ειχα και ηρθε μεσα σε 2 βδομαδες. Εδω στην Ελλάδα με αντιστοιχα χαρακτηριστικα εβγαιναν περιπου στο εικοσαρικο με μεταφορικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...