Προς το περιεχόμενο

[VPN] 4Seed.me 1 Χρονο free

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα . Δίνεται δωρεάν για 1 χρονο το 4seed.me 
Link ---> https://seed4.me/?coupon=video19 

Για δωρεάν είναι μια χαρά , και δοκιμασμένο απο προηγούμενο θέμα που είχε ξανά βγει εδω . 

Edit : https://www.videoconverterfactory.com/christmas/ Δίνουν και αλλα προγράμματα free . 

Επεξ/σία από Lecter D
  • Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.

Ξέρεις τι λένε, όταν σου δίνουν κάτι εντελώς δωρεάν, πιθανότατα να είσαι στο τέλος εσύ το εμπόρευμα.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aXer είπε

Ξέρεις τι λένε, όταν σου δίνουν κάτι εντελώς δωρεάν, πιθανότατα να είσαι στο τέλος εσύ το εμπόρευμα.

Είπε ... και συνέχισε το σκρολαρισμα στο facebook . 

• Like 8
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Έχει κάποιο δίκιο πάντως.
Κάποιον λάκο ίσως να εχει η φαβα.

Και το χειρότερο, το Security.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, donblunts είπε

Έχει κάποιο δίκιο πάντως.
Κάποιον λάκο ίσως να εχει η φαβα.

Και το χειρότερο, το Security.

Ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση του vpn ... Εγώ έναν χρόνο τώρα για αυτα που το χρειάζομαι με έχει καλύψει .   Αν κάποιος έχει αρκετά πιο σοβαρή δουλειά ,  δεν θα περιμένει τα free vpn αλλά θα πάει να αγορασει προιον απο σοβαρη εταιρεια . Δεν χρειάζεται να λέμε τα βασικά , ουτε να μπαινουμε σε σεναρια συνωμοσίας .  

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πχ το  windscribe έχει 10 gb free ανά μηνά περίπου . Αυτό πόσο έχει ; free-free απεριόριστα ;

Ρε σεις μπας και είναι καμιά  Google Αnalytics από πίσω ; :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

Και ότι θα έληγε τον επόμενο μήνα (και τότε free το είχα πάρει).... Ευχαριστώ TS....

:-)

Φαντάζομαι έκανες αλλο acc για να πάρεις τον εναν χρόνο σωστά ; Γιατί εγώ που το δοκίμασα με ηδη υπάρχον δεν γίνεται .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lecter D είπε

Χαχαχα...μπα σε καλό σου... Το Fb το έχω κλείσει από 25 Μαίου. Το μόνο social που κρατάω είναι το Twitter. Υπάρχουν πολλοί σαν και σένα εκεί μέσα που το παίζουν έξυπνοι με ατάκες της μιας γραμμής, και με διασκεδάζουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Φαντάζομαι έκανες αλλο acc για να πάρεις τον εναν χρόνο σωστά ; Γιατί εγώ που το δοκίμασα με ηδη υπάρχον δεν γίνεται .

Μπαααα... στο περίπου... έκανα το κόλπο με την "." στο gmail...

Εκεί το account name.surname@ είναι ίδιο με το namesurname@...δηλ. αγνοεί εντελώς την "."

Στο 4seed όμως το email το θεωρεί ξεχωριστό.

Του χρόνου θα κάνω account με nam.esurname κτλ....

:-):-) :-)

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Thanks 2
Δημοσ.

Μπράβο πολύ καλή προσφορά. Παρατηρήσατε διαφορά στην ταχύτητα; Μ' ένα πρόχειρο τσεκ δεν πέφτει καθόλου!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Federacion είπε

Μπράβο πολύ καλή προσφορά. Παρατηρήσατε διαφορά στην ταχύτητα; Μ' ένα πρόχειρο τσεκ δεν πέφτει καθόλου!

Τι εννοείς δεν πέφτει; 

σε ποια χώρα έχεις συνδεθεί και τι γραμμή έχεις ; Speedtest results ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...