Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω μια web camera με κοντό καλώδιο. για να την βάλω στο desktop χρειάζομαι περίπου +50cm άντε πες 80 για να είμαι άνετος. 

δοκίμασα μια προέκταση usb που είναι 3 μέτρα (αυτή είχα, αυτή έβαλα) αλλά δε δουλεύει. δείχνει κάτι πράσινα η οθόνη και πετάει error.

διάβαζα και σχόλια για άλλα καλώδια Usb και μερικοί λέγανε για προβλήματα (αποσυνδέσεις συσκευών -συνήθως σε μεγάλα καλώδια >2μ)

Τι πρέπει να προσέξω στο καλώδιο που θα πάρω; προφανώς υπάρχει θέμα λόγω του μήκους.

αν πάρω ένα οποιοδήποτε με 70cm που βρίσκω θα έχω πρόβλημα;

και γενικά μιλώντας, αν όντως χρειαζόμουν επέκταση 3 μέτρα τι μπορούσα να κάνω, Να βρω κάποιο καλώδιο με επίχρυσες επαφές;

Δημοσ.

Στα μεγάλου μήκους usb καλώδια παίζει ρόλο η ποιότητα του καλωδίου, το πάχος του και το υλικό κατασκευής. Θα έλεγα σαν γενικό κανόνα πως αν πας σε ένα πλαίσιο και πάρεις κινέζικο no name καλώδιο δεν θα παίξει σωστά ακόμα και στο ένα μέτρο. Αν θέλεις πάνω απο 3 μέτρα θα πρότεινα να πας σε επώνυμα και ενδεχομένως μέσω amazon. Εγώ πχ.  είχα πάρει αυτό

https://www.amazon.de/gp/product/B01LXP2MA1/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Είναι στα 5 μέτρα και μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα. Γενιλά θα βρεις πολλά ποιοτικά καλώδια αν ψάξεις. Δυστυχώς σε τοπικά καταστήματα που είχα κοιτάξει δεν βρήκα καλά καλώδια και αναγκάστηκα να πάω amazon για να βρω αυτό που θέλω.

Δημοσ.

Οι συσκευες usb γενικα εχουν θεμα με μεγαλο μηκος καλωδιων.Δεν πιστευω οτι και ποιοτικο καλωδιο να παρεις θα βγαλεις ακρη γιατι θα υπαρχουν απωλειες ρευματος.Χρειαζεσαι κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/c/695/kalodia-usb.html?from=catspan&keyphrase=usb+active+extension+cable.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...