john_shadow Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, christakos07 είπε Παραγγελία στις 20 Δεκέμβρη. Παρέλαβα σήμερα. Άριστο εργαλείο. πότε σου είχε εκτιμώμενη; μου λέει 10 γενάρη αλλά έχει μπει Ελλάδα από τις 31 στις 21 έκανα την παραγγελία
christakos07 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, john_shadow είπε πότε σου είχε εκτιμώμενη; μου λέει 10 γενάρη αλλά έχει μπει Ελλάδα από τις 31 στις 21 έκανα την παραγγελία 10 Γεναρη είναι η εκτιμώμενη. Στις 31 έγινε 'custom clearance', βάσει του στάτους. Έλαβα και ενημερωτικό e-mail χθες, με νέο αριθμό αποστολής ΕΛΤΑ. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, panosk1 είπε Υπαρχει κανεις που να το παρηγγειλε απο amazon.de στις 25/12 ? Το εβαλα παραγγελια 25/12 στα 61ευρω + 5 μεταφορικα και ακομα μου εμφανιζει Not yet dispatched Delivery estimate: We need a little more time to provide you with a good estimate. We'll notify you via e-mail as soon as we have an estimated delivery date. Δειχνει ομως οτι ειναι σε διαθεσιμοτητα ,τι να πεζει ? Δεν ειναι τιποτα, απλα τα αμαζον ειναι ο,τι να ναι. Παραγγελια 28-12 στο Αγγλικο, το μεγαλυτερο μερος της ειναι οπως και στην παραγγελια σου. 1
bastergr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ παρέλαβα σήμερα από ΕΛΤΑ Courier. Παραγγελία στις 20/12/18 από το Ιταλικό Amazon. Και σε εμένα έλεγε ότι 10/1/19 είναι η εκτιμώμενη και όμοια ότι στις 31 έγινε custom clearance. Από το public παραγγελία την εβδομάδα της Black Friday και ακόμη περιμένω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Ενταξει, ακυρη η συγκριση. Οτιδηποτε αγορασα BF απο Ελλαδα το παρελαβα 2-3, μαξ (μια παραγγελια Κωτσ.) 6 μερες μετα, απο αμαζον κανουν μεχρι και 20-25 ημερες. Κινηση απελπισιας ειναι τα αμαζον δεν την κανουμε εν αγνοια. Αν βεβαια βαλεις express και χαθει η οποιαδηποτε προσφορα αφου τα μεταφορικα τους ειναι στον Θεο και αναλογα με το βαρος τσεκουρευουν, θα παραλαβεις σε τετοια περιοδο σε 5-10 μερες και παλι πολυ πιο αργα απ'οτι απο Ελληνικα μαγαζια. Εξαιρεσεις υπαρχουν και υπαρχουν πολλοι λογοι που μπορει να σου κατσει μια εξαιρεση.
Timewalker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ , παραγγελία στις 20 Δεκεμβρίου. Παρέλαβα σήμερα με ΕΛΤΑ courier. 1
christakos07 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Timewalker είπε Και εγώ , παραγγελία στις 20 Δεκεμβρίου. Παρέλαβα σήμερα με ΕΛΤΑ courier. Οντως τώρα; Εγώ γιατί παρέλαβα με ΕΛΤΑ; Οτι να 'ναι.
Konstantin77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) christakos, μη βάζεις εικονίδιο confused στην ανάρτηση του άλλου, είναι σα να λες ότι (αυτός) λέει βλακείες. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από Konstantin77 1
pedrojay Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, matrixxx είπε Δεν ειναι τιποτα, απλα τα αμαζον ειναι ο,τι να ναι. Παραγγελια 28-12 στο Αγγλικο, το μεγαλυτερο μερος της ειναι οπως και στην παραγγελια σου. Να υπερθεματίσω λίγο Αυτό που έχω συμπεράνει και επιβεβαιώσει προσωπικά από πολλές παραγγελίες απο όλα τα αμαζον και με τους 2 τρόπους αποστολής,είναι ότι εδώ και κάποιους μήνες χονδρικά έχουν μεγαλώσει τεχνητά την ψαλίδα μεταξύ standard και express. Ενώ μέχρι πρότινος το dispatch ήταν κοινό και η διαφορά ήταν στο χρόνο "ταξιδιού" (και βεβαίως στη σίγουρη παράδοση στο σπίτι λόγω κούριερ για όσους μας ενδιαφέρει),πλέον στις standard αποστολές κάνει από 4-12 χονδρικά μέρες να φύγει. Οι express από την άλλη συνεχίζουν να φεύγουν σε 1-2 μέρες οπότε έχουν αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα συνολικά. Αν το έχουν κάνει εσκεμμένα για να προωθήσουν ή να δικαιολογήσουν περισσότερο το σημαντικό έξτρα κόστος των express,ή απλά είναι περικοπές και οι standard πάνε αναγκαστικά στο τέλος της ουράς,προφανώς δεν το ξέρουμε και ούτε μας αφορά. Αυτό που μας αφορά είναι ότι όντως έγιναν ότι να ναι τα αμαζον για απλή αποστολή που ενδιαφέρει τους περισσότερους,τελείως αναξιόπιστο αν υπάρχει οποιαδήποτε υποψία "βιασύνης". Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από pedrojay
Προτεινόμενες αναρτήσεις