Προς το περιεχόμενο

Dell Alienware AW2518HF 299€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ερωτημα ειναι για ποσο καιρο θα μεινει η τιμη ετσι.Πραγματικα το σκεφτομαι ν α το αγορασω αλλα εχω τις αμφιβολιες γιατι ειναι freesynch και εχω gtx 1080 λετε να εχει καποια διαφορα?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτιαχνει φιλαρακι σύστημα για pubg κυριως και θελει να μαθει αν πρεπει να πιανει 240fps(xD) για να δει την διαφορα γιατι με την AOC που κοιταει στα  144hz εχουν 50ευρω διαφορα

Επεξ/σία από mameloukos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, mameloukos είπε

Φτιαχνει φιλαρακι σύστημα για pubg κυριως και θελει να μαθει αν πρεπει να πιανει 240fps(xD) για να δει την διαφορα γιατι με την AOC που κοιταει στα  144hz εχουν 50ευρω διαφορα

Αν εχει συστημα να βγαζει τοσα fps(εστω σε medium)εννοειται παει στην Alienware λογω καλυτερης εγγυησης που εχει απο την Aoc εκτος των αλλων.

Οσο πιο κοντα φτανει στα 240 τοσο καλυτερα.

Και μιλωντας για εγγυηση,οποιος ενδιαφερεται κυριως για την μεγαλη εγγυηση απο το καταστημα στο Mall την εχει στα 350ευρω με 5 χρονια εγγυηση

https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSAW2518F5/DELL-MONITOR-ALIENWARE-AW2518HF-25''--LED-OSD-HDMI-DisplayPort-Height-Adjustable-5YearsW-FREESYNC

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Είναι τόσο niche αυτές οι οθόνες που αν ρωτάς αν αξίζουν τότε σχεδόν σίγουρα δεν κάνουν για εσένα.. :P 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ADHD είπε

Είναι τόσο niche αυτές οι οθόνες που αν ρωτάς αν αξίζουν τότε σχεδόν σίγουρα δεν κάνουν για εσένα.. :P 

Προφανως,γιαυτο και βλεπεις καθε φορα αναλογα σχολια ειτε για το TN panel,ειτε για τα πολλα hz :P

• Sad 1
Δημοσ.

Αν παιζεις πολύ Fortnite, Overwatch, CS GO, PUBG κλπ και η καρτα γραφικων σου ειναι απο 1070Ti την παιρνεις με κλειστα ματια. 

Αν θελεις κατι πιο all around πας σε 1440 p/144 hz.

Εγω και ο γιος μου παιζουμε αποκλειστικα Fortnite. Πηρα Black Friday το ιδιο πανελ με αυτο αλλα της Asus. Το. XG258Q το εδιναν 329€. 

Αν παρατηρησεις σε πολλα benchmark. τα περισσοτερα παιχνιδια πλην αυτα που προανεφερα παιζουν πανω κατω στην περιοχη των 144 Hz. 

Επομενως ας αναλογιστει ο καθενας τη χρηση θα κανει, ωστε να διαλεξει την καλυτερη γι'αυτον οθονη. 

Επισης θελω μερικοι να δειτε  αυτο το βιντεο και να μου πειτε αν τελικά μπορει καποιος να ξεχωρισει τα 240hz. Βλεποντας το βιντεο προσωπικά εβγαλα διαφορετικό συμπερασμα απο αυτο (που ήθελε) να μας πεισει ο youtuber. Τουλαχιστον 2 απο τους 4 αντιληφθηκαν σωστα ποιο πανελ ειναι 240hz στα games και σε καποια αλλα τεστ που εκαναν. Επομενως το unnecessary και unnoticable 240 hz ειναι κατ'εμε λαθος. Δειτε το και βγαλτε και εσεις τα δικά σας συμπερασματα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/12/2018 στις 12:46 ΠΜ, mameloukos είπε

Φιλε επειδη το ειχα το μονιτορ κ σου επετρεπε να επιλεξεις hz μετα τα 144 μην σου πω 120 δεν καταλαβαινα καμια διαφορα κ συνηθως το βαζα 144

Προσωπικα επειδη περασα απολα τα panel tn-ips-va 

Θα προτειμουσα ενα va πανελ 32 αρι 2k οπως εχω τωρα αλλα αντι 75 στα 144hz

Επεξ/σία από hondakkias31
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/12/2018 στις 3:34 ΠΜ, fotisalonika είπε

Αν παιζεις πολύ Fortnite, Overwatch, CS GO, PUBG κλπ και η καρτα γραφικων σου ειναι απο 1070Ti την παιρνεις με κλειστα ματια. 

Αν θελεις κατι πιο all around πας σε 1440 p/144 hz.

Εγω και ο γιος μου παιζουμε αποκλειστικα Fortnite. Πηρα Black Friday το ιδιο πανελ με αυτο αλλα της Asus. Το. XG258Q το εδιναν 329€. 

Αν παρατηρησεις σε πολλα benchmark. τα περισσοτερα παιχνιδια πλην αυτα που προανεφερα παιζουν πανω κατω στην περιοχη των 144 Hz. 

Επομενως ας αναλογιστει ο καθενας τη χρηση θα κανει, ωστε να διαλεξει την καλυτερη γι'αυτον οθονη. 

Επισης θελω μερικοι να δειτε  αυτο το βιντεο και να μου πειτε αν τελικά μπορει καποιος να ξεχωρισει τα 240hz. Βλεποντας το βιντεο προσωπικά εβγαλα διαφορετικό συμπερασμα απο αυτο (που ήθελε) να μας πεισει ο youtuber. Τουλαχιστον 2 απο τους 4 αντιληφθηκαν σωστα ποιο πανελ ειναι 240hz στα games και σε καποια αλλα τεστ που εκαναν. Επομενως το unnecessary και unnoticable 240 hz ειναι κατ'εμε λαθος. Δειτε το και βγαλτε και εσεις τα δικά σας συμπερασματα. 

Ετσι ακριβως και στατιστικα να το παρεις 50% το πιο πιθανον να το βρηκαν 

Στην τυχη οσο smooth  επαιζα 240 το ιδιο ηταν κ τα 144 πιο πολυ θεμα μαρκετιγκ οτι κ καλα κοιτα ειμαι το τοπ μοντελο βγαζω 240

Αλλα προσωπικα δε .μου αρεσαν καθολου τα ξεθωριασμενα χρωματα προερχομενως απο ,IPS ενω οταν πηγα σε va η διαφορα με το IPS ηταν μικρη που δεν με χαλασε οσο το tn

Αλλα αν παιζεις μονο fps οκ!!!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, hondakkias31 είπε

Φιλε επειδη το ειχα το μονιτορ κ σου επετρεπε να επιλεξεις hz μετα τα 144 μην σου πω 120 δεν καταλαβαινα καμια διαφορα κ συνηθως το βαζα 144

Προσωπικα επειδη περασα απολα τα panel tn-ips-va 

Θα προτειμουσα ενα va πανελ 32 αρι 2k οπως εχω τωρα αλλα αντι 75 στα 144hz

Εγω που περασα απο ολα τα πανελ,VA δε θα προτεινα σε κανεναν.

Αν δε μπορει να παρει καποιος IPS τοτε παει σε ΤΝ για gaming.

Το VA δε βλεπω γιατι να το προτιμησει καποιος.

• Like 1
Δημοσ.

Το VA ειναι κορυφη για ταινιες σειρες. Η αντιθεση του τα λεει ολα. Για gaming πρωτα ips και αν θελετε πολυ χαμηλα ms πατε σε tn και ανεβαζετε λιγο τα χρωματα μεσω control panel της gpu. Ολα φτιαχνονται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Dantε είπε

Εγω που περασα απο ολα τα πανελ,VA δε θα προτεινα σε κανεναν.

Αν δε μπορει να παρει καποιος IPS τοτε παει σε ΤΝ για gaming.

Το VA δε βλεπω γιατι να το προτιμησει καποιος.

καθαρα θεμα γουστου ειναι και τσεπης

και τι το θες το μονιτορ για τι χρηση

Δημοσ.

Έχει κάποιος ρυθμίσεις για τη συγκεκριμένη οθόνη?

Για Cs κτλ, έχω βρει τι με βολεύει, αλλά δεν μπορώ να την σεταρω καλά για ταινίες κτλ..

Δημοσ.
Στις 21/12/2018 στις 12:46 ΠΜ, mameloukos είπε

Unluckoz Mameluckoz bronx και τα άλλα και W50 και τζάμπα καίει το λαμπατέρ.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...