megaklhs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές να έχετε. Πρίν κανά 2 μήνες είχα κάνει μια αγορά απο ebay. Το προϊόν δεν μου ήρθε και ο πωλητής μου έκανα refund τα χρήματα. Το θέμα μου είναι ότι τον είχα πληρώσει με κάρτα χρεωστική η οποία πλέον έχει καταργηθεί και στον λογαριασμό που υπήρχε αυτή η κάρτα μου έχει εκδοθεί καινούρια. Τα χρήματα τώρα που τα έκανε αυτός refund θα μου περαστούν εμένα μέσα στον λογαριασμό της Πειραιώς ή θα έχω θέμα και θα είναι στο απόλυτο <<κενό>> τα χρήματα ;
Paanagn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Η κάρτα που έχεις στην κατοχή σου τώρα και αυτή που είχες πριν αντιστοιχούν στον ίδιο λογαριασμό ;; Εάν ναι τότε τα λεφτά σου θα καταλήξουν εκεί
Joshua21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Απευθείας με χρεωστική είχες πληρώσει, και όχι με paypal?
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Οτι και να εχει γινει η καρτα που πλήρωσες τα χρηματα θα πανε σε αυτήν και πουθενα άλλου. Αν ήταν πιστωτική πρεπει να πας στην τράπεζα και να ζητήσεις να στα μεταφέρουν, αν ηταν χρεωστικής θα γυρίσουν στον λογαριασμό σου, αν οχι, πάλι πρέπει να πας στην τράπεζα σου
megaklhs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Paanagn είπε Η κάρτα που έχεις στην κατοχή σου τώρα και αυτή που είχες πριν αντιστοιχούν στον ίδιο λογαριασμό ;; Εάν ναι τότε τα λεφτά σου θα καταλήξουν εκεί Ναι στον ιδιο λογαριασμο ειναι. 9 ώρες πριν, Joshua21 είπε Απευθείας με χρεωστική είχες πληρώσει, και όχι με paypal? Ναι απευθειας με χρεωστικη καρτα. 7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Οτι και να εχει γινει η καρτα που πλήρωσες τα χρηματα θα πανε σε αυτήν και πουθενα άλλου. Αν ήταν πιστωτική πρεπει να πας στην τράπεζα και να ζητήσεις να στα μεταφέρουν, αν ηταν χρεωστικής θα γυρίσουν στον λογαριασμό σου, αν οχι, πάλι πρέπει να πας στην τράπεζα σου Πληρωσα απευθειας με χρεωστικη καρτα και οι 2 καρτες ειναι απο τον ιδιο λογαριασμο.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, megaklhs είπε Πληρωσα απευθειας με χρεωστικη καρτα και οι 2 καρτες ειναι απο τον ιδιο λογαριασμο Ξέχνα την δεύτερη κάρτα δεν εχει μέρος στην συζήτηση μας Κάνε αυτό που σου είπα, στο ανέλυσα.
plemoni Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Εγω εχω θεμα με ενα κινεζομαγαζο,πληρωσα απευθειας με καρτα και δεν μου κανουν refund,αν κανω chargeback εχω ελπιδες ή οχι;και γενικα τι πρεπει να προσεξω με το chargeback γιατι δεν εχω ξανακανει
christakos07 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, plemoni είπε Εγω εχω θεμα με ενα κινεζομαγαζο,πληρωσα απευθειας με καρτα και δεν μου κανουν refund,αν κανω chargeback εχω ελπιδες ή οχι;και γενικα τι πρεπει να προσεξω με το chargeback γιατι δεν εχω ξανακανει Για τι ποσό μιλάμε;
Μαρμιτα Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 21/12/2018 στις 1:41 ΠΜ, christakos07 είπε Για τι ποσό μιλάμε; - Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από Μαρμιτα
SB_1957 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Στις 21/12/2018 στις 9:41 ΠΜ, plemoni είπε 25€ 2 συναλλαγες Κινεζομάγαζο στο ίντερνετ ή φυσικό κατάστημα? Aliexpress? Banggood? Γιατί αυτοί έχουν φόρμα να στείλεις διαμαρτυρία αν δεν έλαβες το προϊόν ή ήταν χαλασμένο και δεν ανταποκρίνεται ο πωλητής. Δύο φορές που είχα πρόβλημα λύθηκε.
plemoni Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Κινεζομάγαζο στο ίντερνετ ή φυσικό κατάστημα? Aliexpress? Banggood? Γιατί αυτοί έχουν φόρμα να στείλεις διαμαρτυρία αν δεν έλαβες το προϊόν ή ήταν χαλασμένο και δεν ανταποκρίνεται ο πωλητής. Δύο φορές που είχα πρόβλημα λύθηκε. Απο περιεργο κινεζομαγαζο,δεν απαντανε οι .....
thuglife123 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Παιδιά εγώ περιμένω επιστροφή χρημάτων στην κάρτα μου (revolut) από ελληνικό κατάστημα. Η επιστροφή έγινε εχτές από το λογιστήριο τους από την συνεργαζόμενη τους τράπεζα (Πειραιώς). Η υποστήριξη της revolut μου λέει ότι θέλει περίπου 5 μέρες ένα refund να εμφανιστεί στον λογαριασμό. (Η συναλλαγή δεν είναι εκκρεμείς έχει ολοκληρωθεί, είναι ξεκάθαρο refund γιαυτο μου είπανε 5 μέρες αλλιώς θα έπαιρνε από 7 έως 15 μέρες εάν η συναλλαγή ήταν εκκρεμείς). Το θέμα είναι αυτό που φοβάμαι μην πάρει παραπάνω. Φοβάμαι μην αυτή η ελληνική τράπεζα η Πειραιώς με γράψει και αφήσει την επιστροφή μου να πάρει κανα μήνα ή κάνω λάθος και δεν δουλεύει έτσι? Τα λεφτά έχουν φύγει από την εταιρία εγώ απλώς περιμένω να επιστραφούν στην κάρτα μου εντός 5 ημερών. Τι να πω. Έχεις κάποιος παρόμοια εμπειρία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα