giovann7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Καλημερα! Ειμαι έτοιμος να αγοράσω samsumg note 9 και κολλάω στην απόδοση της κάμερας. Ποια η γνώμη σας. Δεν ξέρω αν είναι προσωπικό γούστο αλλά το s9 plus μου φαινεται καλύτερη η απόδοση. Ποια η γνώμη σας?
Christos c_k Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Συμφωνα με το DxoMark το Νοte 9 προηγείται στην καμερα με 103 έναντι 99 του S9+. Παρτο άφοβα και κανεις τις ρυθμισεις για να το φερεις εκει που θέλεις.Aσε που μπορει να ρθει και update. Και εχει και μπαταριάρα που το S9+ δεν εχει. Αυτη τη στιγμή το Note 9 είναι το πληρεστερο κινητό της Samsung.
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, giovann7 είπε Καλημερα! Ειμαι έτοιμος να αγοράσω samsumg note 9 και κολλάω στην απόδοση της κάμερας. Ποια η γνώμη σας. Δεν ξέρω αν είναι προσωπικό γούστο αλλά το s9 plus μου φαινεται καλύτερη η απόδοση. Ποια η γνώμη σας? Προχώρα στο note άφοβα.
giovann7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Christos c_k είπε Συμφωνα με το DxoMark το Νοte 9 προηγείται στην καμερα με 103 έναντι 99 του S9+. Παρτο άφοβα και κανεις τις ρυθμισεις για να το φερεις εκει που θέλεις.Aσε που μπορει να ρθει και update. Και εχει και μπαταριάρα που το S9+ δεν εχει. Αυτη τη στιγμή το Note 9 είναι το πληρεστερο κινητό της Samsung. 38 λεπτά πριν, giovann7 είπε Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από giovann7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα