Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω υπολογιστή με windows 10 που συνδέεται μέσω ethernet σε δίκτυο internet.

Επειδή το δίκτυο είναι υπηρεσιακό και έχει φραγές, θέλω μέσω ασύρματης κάρτας δικτύου να το εναλλάσσω και να συνδέομαι σε άλλο ασύρματο δίκτυο.

Γίνεται αυτό? 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, themis_17 είπε

Εαν το αλλο δικτυο δεν εχει περιορισμους, γινεται.

Δηλαδή?

Και πως θα γίνεται η εναλλαγή? 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, themis_17 είπε

θες ταυτοχρονα να εισαι συνδεμενος και τα δυο δικτυα ή εναλλαξ?

θέλω να εναλλάσσω τα δίκτυα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, kinezos69 είπε

Επειδή το δίκτυο είναι υπηρεσιακό και έχει φραγές, θέλω μέσω ασύρματης κάρτας δικτύου να το εναλλάσσω και να συνδέομαι σε άλλο ασύρματο δίκτυο.

Γίνεται αυτό? 

Παντελώς άκυρο αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις!

Για να έχεις περιορισμό σημαίνει ότι πρέπει!

Με τον τρόπο που σκέφτεσαι θέτεις σε «έκθεση» στοιχεία της εργασίας σου!!

Θα ήταν προτιμότερο αν προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της Χ επιχείρησης να μιλήσεις με τον διαχειριστή και να σου δώσει πρόσβαση αν είναι εφικτό, εναλλακτικά παίξε με το κινητό σου ή ασχολήσου στη δουλειά σου παράγοντας έργο μέχρι να γυρίσεις σπίτι σου...

Επεξ/σία από kormos
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kinezos69 είπε

Γίνεται αυτό? 

Ναι ειναι πολυ ευκολο αλλα οπως αναφερθηκε, για να το εκανε η εταιρεια σου καποιο λογο εχει.Και αν γινει κανα κακο εξαιτιας σου στα συστηματα.....αντιο...ταμειο ανεργιας.Οπως και ισως να εχουν βαλει και περιορισμο στην εγκατασταση νεων συσκευων οποτε και να βαλεις καρτα μπορει να μην δουλεψει.

Δημοσ.

Θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, ασχετα αν συμφωνώ.

Τι σας ενδιαφέρει για ποιον λόγο δεν έχει πρόσβαση; Και για το αν απαγορευεται η οχι;

9 ποστς, απ'τα οποία το 1 του δίνει βοήθεια.

Αν ήταν για οικιακή χρήση το θέμα, θα ποστάρατε μέχρι και scriptάκια με batch αρχεία, αυτοματισμούς και δεν ξερω και γω τι.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το μισό φόρουμ ασχολείται για το πως θα αποφύγουμε τελωνείο από αγορές του εξωτερικού και θα κλεψουμε το κράτος και σας έπιασε καημός για την εταιρεία που δουλεύω?

Αν θέλετε και μπορείτε δώστε βοήθεια, αν πάλι όχι δεν πειράζει....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kinezos69 είπε

Το μισό φόρουμ ασχολείται για το πως θα αποφύγουμε τελωνείο από αγορές του εξωτερικού και θα κλεψουμε το κράτος και σας έπιασε καημός για την εταιρεία που δουλεύω?

Αν θέλετε και μπορείτε δώστε βοήθεια, αν πάλι όχι δεν πειράζει....

Πάντως αυτό που είπες, να κοτσάρεις μια κάρτα για ασύρματο δεν ξέρω κατα πόσο θα δουλέψει.
99% θα είναι κλειδωμένο και το WiFi.
Εκτός και αν κάνεις hotspot το κινητό σου.

Πρακτικά τώρα, απενεργοποιείς της κάρτα του Ethernet, συνδέεσαι στο WiFi και παίζεις.

Δημοσ.

Βάζεις μια καρτα wifi και κανείς rouring τις  ιπες σου του εσωτερικού δικτύου στην εθερνετ και τα υπόλοιπα στην καρτα wifi

https://www.google.com/amp/s/www.howtogeek.com/howto/windows/adding-a-tcpip-route-to-the-windows-routing-table/amp/

Καλή δουλειά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...