Miatakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδες τα εχω τα πραγματα , αποφασισα να τα δοκιμασω τελικα και θα δω πως παει.. επειδη δεν εχω βαλει ποτε υδροψυξη και δεν το ψηνω να πειραματιστω και επειδη ουτε ο φιλος που με βοηθουσε να κανω build τα μηχανιματα ξερει και επειδη ο τεχνικος που το εχω παει 1-2 φορες μου τα ειπε πολυ τραγικα και τραβηγμενα για το ποσο δυσκολο ειναι και τα λεφτα που μου ζητησε μου φανηκαν πολλα αν ενδιαφέρεται κανενας και ξερει κα το ψηνει να ερθει να το φτιαξουμε μαζι με το αζημιωτο βεβαια.. Δηλαδη η δουλεια ειναι να βγαλουμε τα παλια parts απο το κουτι (καλα αυτο το κανω και μονος μου αλλα λεμε τωρα) και να βαλουμε motherboard + cpu + h105 corsair watercooler αυτο ειναι κυριως το θεματακι , η υδροψυξη) Εγκατασταση windows - drivers ξερω να κανω δεν θελω τιποτα τετοιο , καθαρα το τεχνικο κομματι να κουμποσουμε με ασφαλεια τα parts και να βεβαιοθουμε πως δουλευουν .. Απλα παρακαλω να ειναι εμπειρος , να ξερει απο υδροψυξη και γενικα να ασχολειται με το "αθλημα" μην ειμαστε δυο που πειραματιζομαστε και καψουμε τιποτα.. Μενω Αθηνα Ηλιουπολη πολυ κοντα στο μετρο (3-4 λεπτα με τα ποδια) σπιτι θα ειμαι μονος , παιδια σκυλια , μαναδες/σογια δεν εχω ( για την παρτη μας θα ειμαστε) Αφηστε την προσφορα σας οσοι ενδιαφερεστε ! και πειτε μου που σε ποια ενοτητα του site (στις αγγελειες των hardware εδω στα φορουμς κτλ) μπορω να ανεβασω ενα topic/αγγελεια με θεμα την αναζητηση ενος τετοιου ατομου.. (να ξερω μην την ανεβασω καπου που δεν επιτρεπεται και μου την σβησουν οι διαχειριστες..) Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από Miatakias 1
Salvation81 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Miatakias είπε Παιδες τα εχω τα πραγματα , αποφασισα να τα δοκιμασω τελικα και θα δω πως παει.. επειδη δεν εχω βαλει ποτε υδροψυξη και δεν το ψηνω να πειραματιστω και επειδη ουτε ο φιλος που με βοηθουσε να κανω build τα μηχανιματα ξερει και επειδη ο τεχνικος που το εχω παει 1-2 φορες μου τα ειπε πολυ τραγικα και τραβηγμενα για το ποσο δυσκολο ειναι και τα λεφτα που μου ζητησε μου φανηκαν πολλα αν ενδιεφερεταιι κανενας και ξερει κα το ψηνει να ερθει να το φτιαξουμε μαζι με το αζημιωτο βεβαια.. Δηλαδη η δουλεια ειναι να βγαλουμε τα παλια parts απο το κουτι (καλα αυτο το κανω και μονος μου αλλα λεμε τωρα) και να βαλουμε motherboard + cpu + h105 corsair watercooler αυτο ειναι κυριως το θεματακι , η υδροψυξη) Εγκατασταση windows - drivers ξερω να κανω δεν θελω τιποτα τετοιο , καθαρα το τεχνικο κομματι να κουμποσουμε με ασφαλεια τα parts και να βεβαιοθουμε πως δουλευουν .. Απλα παρακαλω να ειναι εμπειρος , να ξερει απο υδροψυξη και γενικα να ασχολειται με το "αθλημα" μην ειμαστε δυο που πειραματιζομαστε και καψουμε τιποτα.. Μενω Αθηνα Ηλιουπολη πολυ κοντα στο μετρο (3-4 λεπτα με τα ποδια) σπιτι θα ειμαι μονος , παιδια σκυλια , μαναδες/σογια δεν εχω ( για την παρτη μας θα ειμαστε) Αφηστε την προσφορα σας οσοι ενδιαφερεστε ! και πειτε μου που σε ποια ενοτητα του site (στις αγγελειες των hardware εδω στα φορουμς κτλ) μπορω να ανεβασω ενα topic/αγγελεια με θεμα την αναζητηση ενος τετοιου ατομου.. (να ξερω μην την ανεβασω καπου που δεν επιτρεπεται και μου την σβησουν οι διαχειριστες..) Καλο θα ηταν να αναφερεις ποσα σου ζητησε και σου φανηκαν πολλα, μην γεμισει το inbox σου με "προσφορες" που στο τελος δεν θα υπαρχει λογος να εχουν αποσταλει εξαρχης. Παντως οσο ασχετος και αν εισαι στην τελικη μιλαμε για 6-7 βιδες που κρατανε την μητρικη, αλλες 8 που κρατανε την υδροψυξη στην κορυφη του κουτιου, ενα backplate που θα βαλεις πισω απο την μητρικη εκει που μπαινει ο επεξεργαστης (για την H105), 4 βιδες γυρω απο τον επεξεργαστη (παλι για την Η105) και τα καλωδια για την καρτα γραφικων και τους δισκους σου. Η μεγαλυτερη δυσκολια για σενα ισως να ειναι να ενωσεις τα καλωδια του κουτιου (reset/power on-off/power LED/activity LED/Speaker) στην μητρικη αλλα αν εχεις το manual θα βρεις την ακρη. Τα απλοποιω λιγακι απο πανω αλλα δεν ειναι πυρηνικη επιστημη και θα σου προτεινα να το δοκιμασεις μονος σου, καλο θα σου κανει να τα μαθεις απο πρωτο χερι και οχι να κοιτας καποιον αλλο. 1 1
Miatakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Salvation81 είπε Καλο θα ηταν να αναφερεις ποσα σου ζητησε και σου φανηκαν πολλα, μην γεμισει το inbox σου με "προσφορες" που στο τελος δεν θα υπαρχει λογος να εχουν αποσταλει εξαρχης. Παντως οσο ασχετος και αν εισαι στην τελικη μιλαμε για 6-7 βιδες που κρατανε την μητρικη, αλλες 8 που κρατανε την υδροψυξη στην κορυφη του κουτιου, ενα backplate που θα βαλεις πισω απο την μητρικη εκει που μπαινει ο επεξεργαστης (για την H105), 4 βιδες γυρω απο τον επεξεργαστη (παλι για την Η105) και τα καλωδια για την καρτα γραφικων και τους δισκους σου. Η μεγαλυτερη δυσκολια για σενα ισως να ειναι να ενωσεις τα καλωδια του κουτιου (reset/power on-off/power LED/activity LED/Speaker) στην μητρικη αλλα αν εχεις το manual θα βρεις την ακρη. Τα απλοποιω λιγακι απο πανω αλλα δεν ειναι πυρηνικη επιστημη και θα σου προτεινα να το δοκιμασεις μονος σου, καλο θα σου κανει να τα μαθεις απο πρωτο χερι και οχι να κοιτας καποιον αλλο. Δεν εχεις αδικο, αν δεν πειραματιστεις δεν θα μάθεις, δεν ειμαι τελείως ασχετος, τα προηγούμενα build με βοηθησε ένας φιλος που και αυτός δεν ήξερε και πολλα απλά επειδη κι αυτος δεν μπορεί θα ηθελα να ειμαι με καποιον αλλον που ξέρει κατι παραπάνω, εννοείται οτι θα βοηθαω κι εγω ... Manual υπαρχει.. Ενταξη ο τεχνικός μου ειπε οτι η υδροψυξη είναι μπλέξιμο οτι θελει ωρα, οτι αυτες οι δουλειές δεν εχουν στάνταρτ τιμη, εν ολίγοις ης μου ειπε 30 ευρω τουλάχιστον και βλέπουμε που δεν παίζει να τα δοσω... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από Miatakias
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Miatakias είπε Δεν εχεις αδικο, αν δεν πειραματιστεις δεν θα μάθεις, δεν ειμαι τελείως ασχετος, τα προηγούμενα build με βοηθησε ένας φιλος που και αυτός δεν ήξερε και πολλα απλά επειδη κι αυτος δεν μπορεί θα ηθελα να ειμαι με καποιον αλλον που ξέρει κατι παραπάνω, εννοείται οτι θα βοηθαω κι εγω ... Manual υπαρχει.. Ενταξη ο τεχνικός μου ειπε οτι η υδροψυξη είναι μπλέξιμο οτι θελει ωρα, οτι αυτες οι δουλειές δεν εχουν στάνταρτ τιμη, εν ολίγοις ης μου ειπε 30 ευρω τουλάχιστον και βλέπουμε που δεν παίζει να τα δοσω... Η δουλεια που ζητας δεν ειναι των 5 λεπτων γιατι στην ουσια θελεις αρχικα να βγουν τα προηγουμενα parts(με προσοχη μην γινει καμια ζημια) και μετα να στηθει ολο το συστημα απο την αρχη(για να γινει και το cable management). Κοινως οντως ειναι μια διαδικασια που μπορει να παρει και 1 ωρα,μην σου πω και παραπανω αναλογα και τα κομματια. Και φυσικα εσυ μενεις Ηλιουπολη ωραια και καλα αλλα αν ο αλλος μενει πιο μακρια απο σενα τι γινεται? Το λεω γιατι αν διαθετεις λιγοτερα απο 30ευρω(μιας και ειπες οτι σου φαινονται πολλα) για την ολη διαδικασια(οχι μονο να ερθει καποιος να σου φτιαξει το μηχανημα αλλα και γενικα για τον χρονο που θα φαει στο πηγαινε-ελα),τοτε λυπαμαι αλλα ψαχνεις για κοροιδο. Δες πχ τις τιμες απο γνωστο καταστημα υπολογιστων ποσο πανε πανω κατω https://www.msystems.gr/index.php?page=3 Δεν σχολιαζω καν το γεγονος οτι ολοι σου ειπαν οτι η αγορα του εν λογω επεξεργαστη και της υδροψυξης για την χρηση που τα θες ειναι κακη αγορα και οτι βρισκεις με λιγοτερα χρηματα καλυτερες επιδοσεις,αλλα μας εγραψες ολους στα παλια σου τα παπουτσια Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore 1 1
aorus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Προσφέρει 7,5€ για την εργασία+ 1 εισιτήριο των 90 λεπτών για ΜΜΕ, Ε Εντάξει καλά είναι έχει και 10 χρόνια να δουλέψει ο άνθρωπος Υ.Γ. Μήπως να έκανες δώρο και περιπτερίσιο φραπέ στην προσφορά για κορόιδο (εχμ εθελοντή)ήθελα να πώ
Miatakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Η δουλεια που ζητας δεν ειναι των 5 λεπτων γιατι στην ουσια θελεις αρχικα να βγουν τα προηγουμενα parts(με προσοχη μην γινει καμια ζημια) και μετα να στηθει ολο το συστημα απο την αρχη(για να γινει και το cable management). Κοινως οντως ειναι μια διαδικασια που μπορει να παρει και 1 ωρα,μην σου πω και παραπανω αναλογα και τα κομματια. Και φυσικα εσυ μενεις Ηλιουπολη ωραια και καλα αλλα αν ο αλλος μενει πιο μακρια απο σενα τι γινεται? Το λεω γιατι αν διαθετεις λιγοτερα απο 30ευρω(μιας και ειπες οτι σου φαινονται πολλα) για την ολη διαδικασια(οχι μονο να ερθει καποιος να σου φτιαξει το μηχανημα αλλα και γενικα για τον χρονο που θα φαει στο πηγαινε-ελα),τοτε λυπαμαι αλλα ψαχνεις για κοροιδο. Δες πχ τις τιμες απο γνωστο καταστημα υπολογιστων ποσο πανε πανω κατω https://www.msystems.gr/index.php?page=3 Δεν σχολιαζω καν το γεγονος οτι ολοι σου ειπαν οτι η αγορα του εν λογω επεξεργαστη και της υδροψυξης για την χρηση που τα θες ειναι κακη αγορα και οτι βρισκεις με λιγοτερα χρηματα καλυτερες επιδοσεις,αλλα μας εγραψες ολους στα παλια σου τα παπουτσια 1) Δεν ειπα οτι η δουλεια ειναι των 5 λεπτων μιαμιση με δυο ωρα περιπου +/- υπολογιζω 2) Γραφω την περιοχη ακριβως απευθηνομενος σε ατομα που ειναι κοντα/βολευει μετρο αρα δεν θα φαει και πολυ χρονο πηγαινε ελα, δεν εχω καμια πεποιθηση οτι θα παρει καποιος το αμαξι του πχ απο το Κοροπι να καψει βεντζινη για να φτιαξει το δικο μου pc. 3) Οι τιμες σε αυτο το γνωστο καταστημα ειναι υψηλες ακριβως γιατι ειναι γνωστο καταστημα και εχει επαγγελματιες με διπλωματα πανω στο computing εγω ζηταω εναν ανθρωπο που κατεχει καλυτερα απο μενα την υδροψυξη κτλ του αρεσει το σπορ και εχει ερασιτεχνικη τριβη πανω στα στησιματα και θελει να βγαλει μεροκαματακι μεσα σε 1-2 ωρες . Eσυ λες να εμπηστευομουν εναν ερασιτεχνη/μη επαγγελματια απο ενα φορουμ για να του δοσω τα ιδια λεφτα που θα εδινα σε εναν επαγγελματια για να κανει την ιδια δουλεια , ε τοτε το κοροιδο θα ημουν εγω , no?🤓 4) Για το οτι θα κρατησω τα κομματια δεν ειναι οτι εγραψα κανεναν ελαβα την γνωμη ολων υποψην μου ευχαριστω κιωλας οποιος ειχε την ευγενεια και τον χρονο να μοιραστει την αποψη του σε αυτο το topic , απλα θα περιμενω την σειρα 3 τον ryzen ή παιζει και σεναριο να μου δοσει ο ιδιος φιλος εναν 1600x με ολα τα συμπραγαλα , μητρικη am4 ddr4 ram σε λιγους μηνες που θα βγουν οι ryzen 3και θα κανει upgrade τσαμπε φυσικα επειδη ειμαι καλο παιδι και μ αγαπανε οι φιλοι μου..Οποτε θα βολευτω με τον fx9590 για καποιος μηνες και μετα θα τον αλλαξω.. 2 ώρες πριν, aorus είπε Προσφέρει 7,5€ για την εργασία+ 1 εισιτήριο των 90 λεπτών για ΜΜΕ, Ε Εντάξει καλά είναι έχει και 10 χρόνια να δουλέψει ο άνθρωπος Υ.Γ. Μήπως να έκανες δώρο και περιπτερίσιο φραπέ στην προσφορά για κορόιδο (εχμ εθελοντή)ήθελα να πώ Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση ειρωνεια/κακεντρεχεια σε ολα σου τα μυνηματα , αν δεν σε ενδιαφερει μπορει απλα να μην ασχολησε , κι εγω ψαχνωντας για δουλεια πχ σε αγγελειες βλεπω προσφορες που θεωρω οτι δεν αξιζουν ή δινουν λιγα λεφτα και απλα τις προσπερναω , δεν περνω τηλ να τους πω οτι δινεται λιγα η να ειρωνευτω , θα μπορουσες να εκμεταλευτεις τον χρονο σου κανοντας κατι καλυτερο απο ανουσιο τρολαρισμα , ειπαμε δεν βαζω το πιστολι στο κροταφο σε κανεναν οποιος θελει την αναλαμβανει οποιος δεν θελει ας μην ασχολειτε και ποτε δεν ειπα για 7.5 ευρω και επειδη δεν βλεπω ενδιαφερων εδω αλλωστε ο τιτλος δεν εχει καμια σχεση θα κανω καινουριο τοπικ αποκληστικα για να βρω ατομο κι εσεις ασχοληθηται απλα με κατι αλλο.. Και γενικα λετε την λεξη κοροιδο , ειναι δηλαδη καποιος κοροιδο που δεν ειναι επαγγελματιας και ειναι κοντα/βολευει μετρο ερθει μιαμιση - δυο ωριτσες να κανει κατι που το εχει για χομπι και του αρεσει και το εχει κανει πολλες φορες και το κατεχει για πλακα να παρει κανα 20αρικακι , δηλαδη ρε παιδια οι περισσοτεροι εργαζομενοι που παιρνουν το αμαξι τους για να πανε πχ ενδεχομενως στην αλλη ακρη της Αθηνας να καψουν ενα σωρο βενζινα για να κουβαλησουν πχ σε ενα σουπερ μαρκετ για 8 ωρες και αντε παλι πισω για να παρουν βασικο 500 ευρω (ή λιγοτερο ειναι?) που αναλογικα βγανει 20 ευρω ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ περιπου τι ειναι? Εξυπνοι? Θα τρελαθουμαι εδω μεσα! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από Miatakias
Sheogorath Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Θέλω και εγώ τέτοιους φιλους Πέρα από την πλάκα, για φιλαράκια έχω στήσει μηχανήματα τσάμπα, και θα συνεχίσω να το κάνω αυτό, αλλά αν είναι να διαφημίσεις ότι πληρώνεις για την δουλειά, δώσε κάτι. Τα 7.5 ευρώ είναι κοροϊδία. Πες ζηταω κάποιο φιλαράκι να κεράσω ένα καφέ, να στήσουμε μαζί το πισι να γουστάρουμε. Όχι να πιστεύεις ότι έχει ανάγκη τα 5-8 ευρώ σου. Αλλα ρε φίλε να ασχολείσαι με παιχνίδια, να είσαι ΑΕργος, και να μην κάθεσαι να ασχοληθείς λίγο με την μόρφωση σου (βλέπε συντακτικά/ορθογραφικά λάθη), μην περιμένεις από κάποιον άλλο την υπέρβαση. 2
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Miatakias είπε δεν βαζω το πιστολι στο κροταφο σε κανεναν οποιος θελει την αναλαμβανει οποιος δεν θελει ας μην ασχολειτε και ποτε δεν ειπα για 7.5 ευρω Δεν εχεις αδικο στο αλλο που αναφερεις αλλα ξεχασες κατι σημαντικο. Δεν ανεφερες πουθενα ποσα χρηματα δινεις,που δεν θα επρεπε να γνωριζει ο καθε ενδιαφερομενος? 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Πες ζηταω κάποιο φιλαράκι να κεράσω ένα καφέ, να στήσουμε μαζί το πισι να γουστάρουμε. Δεν εγραψε πουθενα για 7.5ευρω αλλα για να λεει οτι τα 30ευρω απο κανονικο τεχνικο του ακουστηκαν πολλα οχι για 1 δουλεια(στησιμο νεου pc)αλλα για 2 αφου πρεπει να βγαλει και τα κομματια απο το προηγουμενο pc,δεν νομιζω να δινει πανω απο 10 αντε 15 στην καλυτερη. Α και φυσικα να μενει εκει κοντα. Επισης δεν ειμαι εναντια στον τροπο σκεψης σου εκτος απο το πρωτο κομματι, γιατι αυτο που λες ισχυει κυριως σε ενεργα μελη του forum που γνωριζονται μεταξυ τους. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore 1
Miatakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Θέλω και εγώ τέτοιους φιλους Πέρα από την πλάκα, για φιλαράκια έχω στήσει μηχανήματα τσάμπα, και θα συνεχίσω να το κάνω αυτό, αλλά αν είναι να διαφημίσεις ότι πληρώνεις για την δουλειά, δώσε κάτι. Τα 7.5 ευρώ είναι κοροϊδία. Πες ζηταω κάποιο φιλαράκι να κεράσω ένα καφέ, να στήσουμε μαζί το πισι να γουστάρουμε. Όχι να πιστεύεις ότι έχει ανάγκη τα 5-8 ευρώ σου. Αλλα ρε φίλε να ασχολείσαι με παιχνίδια, να είσαι ΑΕργος, και να μην κάθεσαι να ασχοληθείς λίγο με την μόρφωση σου (βλέπε συντακτικά/ορθογραφικά λάθη), μην περιμένεις από κάποιον άλλο την υπέρβαση. 1)Sheogorath εσενα σε εκτιμω πολυ βαση αυτων που λες , κοιτα γραφω γρηγορα δεν ειναι θεμα μορφωσης / συντακτικου απλα δεν δινω εξετασεις γραμματικης εδω , το νοημα οσων λεω εχει σημασια και οχι η ορθογραφια. 2)Ποτε δεν ειπα για 7,5 ευρω φιλε μου ο aorus το εγραψε αυτο, απο την στιγμη που ειμαστε αγνωστοι μεταξυ αγνωστων δεν εχω την οικιοτητα να πω για καφεδες και τετοια αλλα να το ζητησω απι πληρωμη. 3)Δεν ασχολουμε μονο με παιχνιδια ενα χομπι ειναι οπως εχω και αλλα πολλα.. 39 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν εχεις αδικο στο αλλο που αναφερεις αλλα ξεχασες κατι σημαντικο. Δεν ανεφερες πουθενα ποσα χρηματα δινεις,που δεν θα επρεπε να γνωριζει ο καθε ενδιαφερομενος? Απλα δεν ηθελα να βαλω ενα ποσο και αφησα τον καθενα να το εκτιμησει μονος του και να κανει προσφορα..(ακριβως γιατι τα δεδομενα ειναι διαφορετικα για τον καθενα που μενει κτλ) 39 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν εχεις αδικο στο αλλο που αναφερεις αλλα ξεχασες κατι σημαντικο. Δεν ανεφερες πουθενα ποσα χρηματα δινεις,που δεν θα επρεπε να γνωριζει ο καθε ενδιαφερομενος? Δεν εγραψε πουθενα για 7.5ευρω αλλα για να λεει οτι τα 30ευρω απο κανονικο τεχνικο του ακουστηκαν πολλα οχι για 1 δουλεια(στησιμο νεου pc)αλλα για 2 αφου πρεπει να βγαλει και τα κομματια απο το προηγουμενο pc,δεν νομιζω να δινει πανω απο 10 αντε 15 στην καλυτερη. Α και φυσικα να μενει εκει κοντα. Επισης δεν ειμαι εναντια στον τροπο σκεψης σου εκτος απο το πρωτο κομματι, γιατι αυτο που λες ισχυει κυριως σε ενεργα μελη του forum που γνωριζονται μεταξυ τους. για εναι 20αρικο μιλαω γιατι ο τεχνικος δεν μου ειπε 30 φιξ αλλα ενα 30αρικο και βλεπουμε και επειδη των ξερω και ειναι απο αυτους που φερνουν την καταστροφη στο τελος θα μου πει 35-40 ευρω Υποψειν οτι εχω τωρα και εναν phenom T1100 3,2ghz ποτε OC μια evo 212 coolermaster , ASUS FORMULA IV crosshair και 2x4 corsair vengeance 1600 τα οποια θα πουλησω , οποτε αν καποιος θελει κατι απο αυτα μπορουμε να τα βρουμε στην τιμη .. (μην πεταχτει κανενας με super-duper pc να πει "και τι να την κανω αυτην την αρχαιολογια" απευθηνομαι σε αυτους με παλια μηχανηματα ή αυτους που φτιαχνουν ερασιτεχνικα pc και τα πουλανε η σε οποιον ειναι χρησιμα τελος παντων τα παλιοτερα πραγματα δεν υπαρχουν καινουρια οποτε ολο και καποιος θα ενδιαφερθει , το ιδιο ενδεχομενως θα γινει αργοτερα με τον 9590 και τα υπολοιπα parts.. )Ειπαμε ειμαι καλο παιδι και μ αγαπαν οι φιλοι μου! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από Miatakias 1
Salvation81 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Sheogorath είπε Θέλω και εγώ τέτοιους φιλους Πέρα από την πλάκα, για φιλαράκια έχω στήσει μηχανήματα τσάμπα, και θα συνεχίσω να το κάνω αυτό, αλλά αν είναι να διαφημίσεις ότι πληρώνεις για την δουλειά, δώσε κάτι. Τα 7.5 ευρώ είναι κοροϊδία. Πες ζηταω κάποιο φιλαράκι να κεράσω ένα καφέ, να στήσουμε μαζί το πισι να γουστάρουμε. Όχι να πιστεύεις ότι έχει ανάγκη τα 5-8 ευρώ σου. Αλλα ρε φίλε να ασχολείσαι με παιχνίδια, να είσαι ΑΕργος, και να μην κάθεσαι να ασχοληθείς λίγο με την μόρφωση σου (βλέπε συντακτικά/ορθογραφικά λάθη), μην περιμένεις από κάποιον άλλο την υπέρβαση. Για φιλους, συγγενεις και αισθηματα στηνω μηχανηματα απο τα μεσα του 90' και δεν εχω παρει ποτε χρηματα (εχω μπει κιολας μεσα πολλες φορες) αλλα αλλο αυτο και αλλο το να πας σε καποιον που δεν ξερεις απο πουθενα. 8 ώρες πριν, Miatakias είπε 1)Sheogorath εσενα σε εκτιμω πολυ βαση αυτων που λες , κοιτα γραφω γρηγορα δεν ειναι θεμα μορφωσης / συντακτικου απλα δεν δινω εξετασεις γραμματικης εδω , το νοημα οσων λεω εχει σημασια και οχι η ορθογραφια. 2)Ποτε δεν ειπα για 7,5 ευρω φιλε μου ο aorus το εγραψε αυτο, απο την στιγμη που ειμαστε αγνωστοι μεταξυ αγνωστων δεν εχω την οικιοτητα να πω για καφεδες και τετοια αλλα να το ζητησω απι πληρωμη. 3)Δεν ασχολουμε μονο με παιχνιδια ενα χομπι ειναι οπως εχω και αλλα πολλα.. Απλα δεν ηθελα να βαλω ενα ποσο και αφησα τον καθενα να το εκτιμησει μονος του και να κανει προσφορα..(ακριβως γιατι τα δεδομενα ειναι διαφορετικα για τον καθενα που μενει κτλ) για εναι 20αρικο μιλαω γιατι ο τεχνικος δεν μου ειπε 30 φιξ αλλα ενα 30αρικο και βλεπουμε και επειδη των ξερω και ειναι απο αυτους που φερνουν την καταστροφη στο τελος θα μου πει 35-40 ευρω Υποψειν οτι εχω τωρα και εναν phenom T1100 3,2ghz ποτε OC μια evo 212 coolermaster , ASUS FORMULA IV crosshair και 2x4 corsair vengeance 1600 τα οποια θα πουλησω , οποτε αν καποιος θελει κατι απο αυτα μπορουμε να τα βρουμε στην τιμη .. (μην πεταχτει κανενας με super-duper pc να πει "και τι να την κανω αυτην την αρχαιολογια" απευθηνομαι σε αυτους με παλια μηχανηματα ή αυτους που φτιαχνουν ερασιτεχνικα pc και τα πουλανε η σε οποιον ειναι χρησιμα τελος παντων τα παλιοτερα πραγματα δεν υπαρχουν καινουρια οποτε ολο και καποιος θα ενδιαφερθει , το ιδιο ενδεχομενως θα γινει αργοτερα με τον 9590 και τα υπολοιπα parts.. )Ειπαμε ειμαι καλο παιδι και μ αγαπαν οι φιλοι μου! Προσωπικα δεν πιστευω οτι θα βρεις καποιον να ερθει να στο φτιαξει με 20ε, θα ηταν εφικτο αν καποιος εμενε πολυ κοντα σε σενα αλλα τωρα να μενει πχ 30 λεπτα μακρια με συγκοινωνια και να ερθει να φαει ωρες εκει (γιατι πρακτικα μιλαμε για 3 φασεις στην περιπτωση σου, αφαιρεση εξαρτηματων απο τον παλιο, τοποθετηση παλιων και νεων στο καινουργιο και εγκατασταση λειτουργικου και οδηγων για να φανει αν το συστημα εχει στηθει καλα - γιατι αν δεν βαλεις λειτουργικο και δεν τρεξεις και κανα παιχνιδακι τιποτα ποτε δεν ειναι σιγουρο)....Με λιγα λογια δεν μιλαμε για 1 ωρα ουτε για 2.....Και εγω οταν φτιαχνω μηχανημα για δικα μου ατομα ετσι ξεκιναω και στο τελος το 3ωρο με 4ωρο δεν το γλυτωνω.
Miatakias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Salvation81 είπε Για φιλους, συγγενεις και αισθηματα στηνω μηχανηματα απο τα μεσα του 90' και δεν εχω παρει ποτε χρηματα (εχω μπει κιολας μεσα πολλες φορες) αλλα αλλο αυτο και αλλο το να πας σε καποιον που δεν ξερεις απο πουθενα. Προσωπικα δεν πιστευω οτι θα βρεις καποιον να ερθει να στο φτιαξει με 20ε, θα ηταν εφικτο αν καποιος εμενε πολυ κοντα σε σενα αλλα τωρα να μενει πχ 30 λεπτα μακρια με συγκοινωνια και να ερθει να φαει ωρες εκει (γιατι πρακτικα μιλαμε για 3 φασεις στην περιπτωση σου, αφαιρεση εξαρτηματων απο τον παλιο, τοποθετηση παλιων και νεων στο καινουργιο και εγκατασταση λειτουργικου και οδηγων για να φανει αν το συστημα εχει στηθει καλα - γιατι αν δεν βαλεις λειτουργικο και δεν τρεξεις και κανα παιχνιδακι τιποτα ποτε δεν ειναι σιγουρο)....Με λιγα λογια δεν μιλαμε για 1 ωρα ουτε για 2.....Και εγω οταν φτιαχνω μηχανημα για δικα μου ατομα ετσι ξεκιναω και στο τελος το 3ωρο με 4ωρο δεν το γλυτωνω. updated: Aν δεις παραπανω το λεω οτι δεν εχω την πεποιθηση οτι καποιος θα ερθει απο μακρια να φαει βενζινα/χρονο να κανει αυτην την δουλεια για 20 ευρω , απο την αλλη καποιος που ειναι κοντα και πχ μπορει να ειναι ανεργος και ασχολειται με το "σπορ" και ειναι και πιτσιρικας για μια δουλεια που τον ευχαριστει και την εχει ευκολακι γιατι να μην παρει 20 ευρω μεσα σε 2 ωριτσες , παιδια οπως γραφω και παραπανω πολλοι εργαζομενοι πανε στην αλλη ακρη της πολης , για να κουβαλαν ή ναν κανουν μια κουραστικη/αγχοτικη δουλεια 8 ωρες και παιρνουν 20 ευρω μεροκαματο οχι το για 90-120 λεπτα , θα πω ενδεικτικα οτι πριν 2 χρονια ειχα δουλεψει σε διανομη φυλλαδιων σε μετρο η αμαξια η πορτα πορτα , 3 ευρω την ωρα (ειχα ακουσει σε αλλες εταιριες και για 2,50) τετοια εποχη χριστουγεννα , μες το κρυο στο μετρο να κοκαλουν τα χερια σου επειδη τα φυλαδια ειναι κολλαριστα και δεν μπορεις να τα πιανεις με γαντια , πολυ κοσμος να σε κοιταει / προσπερναει / απογευγει απαξιοτικα λες και εχεις χολερα η πορτα πορτα να σε φορτονει ο οδηγός σαν το μουλαρι οσα φυλλαδια χοραει η μεγαλή τσαντα σου στον ωμο (θυμηθητε το συναισθημα οταν ημασταν μικροι την πρωτη μερα του σχολειου που περναμε ολα τα βιβλια της χρονιας επ ωμου και υποφεραμε μεχρι να φτασουμε σπιτι) μονο που στην δουλεια στα φυλλαδια δεν τα κουβαλας για 5 λεπτα αλλα μεχρι να αδειασουν ολα και να σε ξαναφορτοσει , ειναι σαν να κουβαλας τον σταυρο σου..Αυτο ηταν ενα παραδειγμα απο τα πολλα που μπορω να πω για να δειξω οτι αν για σας το να σας δοσει καποιος 20 ευρω για μια τετοια δουλεια 2 ωρων ειναι λιγα (γιατι εσεις μπορει να ειστε γιατροι η δικηγοροι η τελος παντων να κανετε μια δουλεια που βγαζετε πολλα και ευκολα λεφτα) για πολλους αλλους αυτα τα 20 ευρω για αυτην την δουλεια μπορει να ειναι και κελεπουρι ... Καποτε αν σου λεγαν να δουλεψεις για 480 ευρω θα ελεγες "αντε ρε παω να πιω καφε καλυτερα" τωρα καποιοι φυλαν κατουριμενες ποδιες για να παρουν 400-450 ευρω. Καποτε δεν επερνες πιτσα κατω απο 12-13 ευρω τωρα περνεις με 5-6.Καποτε για φορματ μικρα συνοικιακα μαγαζακια ζηταγαν 50 ευρω (δεν λεω για πλαισια , e-shop κτλ εκει θελαν 60 και τα windows γνησια) τωρα αν ανοιξεις την χρηση ευκαιρια θα δεις φορματ με 20 ευρω στον χωρο σου (και 15 εχω δει) , κουρεμα με 5 ευρω και αλλα πολλα μπορω να πω.. Αυτες ειναι οι συνεπειες της κρισης , εγω θελω να ειμαι ρεαλιστης , ειλικρινης , ξεκαθαρος κι ωραιος και δεν με ενδιαφερει αν πεταχτηκαν καποιοι ουσιαστικα να με πουν τσιγκονοφτηνιαρη (δεν με χαρακτηρισαν αλλα το υπονοησαν) ,ολοι οι ανθρωποι ειμαστε εγωιστες-εγωκεντικοι-συμφεροντολογοι και κοιταμε το καλο του εαυτου μας δυστηχως η ευτηχως με την ειλικρινια και τον ρεαλισμο πας μπροστα και με τιποτα αλλο.. (στην συγκεκριμενη περιπτωση δηλαδη να βρω την χαμηλοτερη τιμη) και ειπαμε καποιος δεν θα εκανε αυτην την δουλεια που ζηταω εγω ουτε με 50 ευρω γιατι τοσο την κοστολογει βρε αδερφε , ομως εχω βρει ηδη 3 που μια χαρα θελουν να την κανουν.. Κοιτα σε αυτο το τοπικ το ηξετα οτι χλωμό να έβρισκα, εξάλλου ο τίτλος δεν εχει καμια σχέση, ομως εφτιαξα μια αγγελία στις αγγελίες /hardware /ολοκληρωμένα συστήματα και ηδη εχω 2 ενδιαφερόμενους, ο ένας ειναι απο Αργυρούπολη που ειναι δίπλα απο Ηλιούπολη (εβαλα περιοχή στον τίτλο της αγγελίας για να ειναι ξεκάθαρο ) ο ενας μου είπε 25 με φόρματ αλλα του είπα οτι ξερω και δεν ειναι ανάγκη οποτε 20, το θεμα ειναι οτι θα κανω μια δοκιμη να μην κανω καν φορματ , ο φιλος που μου εδωσε τα πραματα μου ειπε οτι το εχει κανει αυτο πολλες φορες και λειτουργει μια χαρα αν κανεις τους drivers της μητρικης εγκατασταση και τα windows updates.. Ακομα και να μην δουλεψει καλα ξερω να κανω εγκατασταση. Εγω νομιζα οτι μπορουμε να ελεγξουμε απο τα bios αν δουλευουν ολα καλα...Αλλα ακομα κι ετσι αν ερθει αυτος απο την αργυρουπολη μου ειπε 25 με φορματ (εαν δεν δουλεψει με το παρον φορματ) μπορουμε να δουμε με clean format αν δουλευει τελικα .. Θα μου πει καποιος , "ε αμα ειναι να δοσεις 25 ο τεχνικος σου ειπε 30, πολυ κακο για το τιποτα" οχι ο τεχνικος μου ειπε τουλαχιστον 30 και βλεπουμε και επειδη ειναι δαγκας και θα μου φερει την καταστροφη το ποσο δυσκολο ειναι , δυσκολιες κατα την εγκατασταση θα θελει στο τελος 35-40 για πλακα , για φορματ ουτε λογος θα θελει πανω απο 50 ολα μαζι.. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Miatakias
odystam Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Miatakias είπε Κοιτα σε αυτο το τοπικ το ηξετα οτι χλωμό να έβρισκα, εξάλλου ο τίτλος δεν εχει καμια σχέση, ομως εφτιαξα μια αγγελία στις αγγελίες /hardware /ολοκληρωμένα συστήματα και ηδη εχω 2 ενδιαφερόμενους, ο ένας ειναι απο Αργυρούπολη που ειναι δίπλα απο Ηλιούπολη (εβαλα περιοχή στον τίτλο της αγγελίας για να ειναι ξεκάθαρο ) ο ενας μου είπε 25 με φόρματ αλλα του είπα οτι ξερω και δεν ειναι ανάγκη οποτε 20, το θεμα ειναι οτι θα κανω μια δοκιμη να μην κα To be continued...
Miatakias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, odystam είπε To be continued... Ακριβως, γιατι εγραψα το μισο μεσω android τηλεφωνο αλλα για καποιο λογο κρασαρει οταν πληκτρολογω και καμια φορα κρασαρει οταν εχω γραψει ενα κατεβατο και μετα δεν τα κραταειοταν ξανανοιγω τον browser και πρεπει να τα ξαναγραψω απο την αρχη , ανοιξα το desktop και το συνεχισα..😎 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Miatakias
Salvation81 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Miatakias είπε Κοιτα σε αυτο το τοπικ το ηξετα οτι χλωμό να έβρισκα, εξάλλου ο τίτλος δεν εχει καμια σχέση, ομως εφτιαξα μια αγγελία στις αγγελίες /hardware /ολοκληρωμένα συστήματα και ηδη εχω 2 ενδιαφερόμενους, ο ένας ειναι απο Αργυρούπολη που ειναι δίπλα απο Ηλιούπολη (εβαλα περιοχή στον τίτλο της αγγελίας για να ειναι ξεκάθαρο ) ο ενας μου είπε 25 με φόρματ αλλα του είπα οτι ξερω και δεν ειναι ανάγκη οποτε 20, το θεμα ειναι οτι θα κανω μια δοκιμη να μην κανω καν φορματ , ο φιλος που μου εδωσε τα πραματα μου ειπε οτι το εχει κανει αυτο πολλες φορες και λειτουργει μια χαρα αν κανεις τους drivers της μητρικης εγκατασταση και τα windows updates.. Ακομα και να μην δουλεψει καλα ξερω να κανω εγκατασταση. Εγω νομιζα οτι μπορουμε να ελεγξουμε απο τα bios αν δουλευουν ολα καλα...Αλλα ακομα κι ετσι αν ερθει αυτος απο την αργυρουπολη μου ειπε 25 με φορματ (εαν δεν δουλεψει με το παρον φορματ) μπορουμε να δουμε με clean format αν δουλευει τελικα .. Θα μου πει καποιος , "ε αμα ειναι να δοσεις 25 ο τεχνικος σου ειπε 30, πολυ κακο για το τιποτα" οχι ο τεχνικος μου ειπε τουλαχιστον 30 και βλεπουμε και επειδη ειναι δαγκας και θα μου φερει την καταστροφη το ποσο δυσκολο ειναι , δυσκολιες κατα την εγκατασταση θα θελει στο τελος 35-40 για πλακα , για φορματ ουτε λογος θα θελει πανω απο 50 ολα μαζι.. Αλλο το format και αλλο εγκατασταση λειτουργικου, οδηγων κλπ κλπ κλπ. Καλυτερα να διπλοτσεκαρεις αν εννοει αυτο με τα 25ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα