Salvation81 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν σταζει μην αγχωνεσαι, πρεπει να ειναι μαμημενη για να σταξει Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Salvation81
Miatakias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Δεν σταζει μην αγχωνεσαι, πρεπει να ειναι μαμημενη για να σταξει Οκ αλλα παω μαλλον για πούλημα ολων τον πραματων, αν παρω ryzen 1400 φτανει η evo212 η κανεναν αλλο φτηνω αερα?
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 ο ryzen και με την εργοστασιακή μια χαρά είναι. 1
Sheogorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Τα δώρα δεν πωλούνται αλλά Τεσπα. Πες το στον φίλο πρώτα. Καλύτερα να χάσεις 150 ευρώ παρά τον φίλο. Παντως μητρική και ραμ καλές, επεξεργαστης...ιδιαίτερος, αφού έχεις και την υδροψυξη, δοκίμασε τα ρε αδερφέ, δεν θα χάσεις κάτι. 5
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ έχω καταλάβει ότι τον βοηθάμε να βγάλει λεφτά από αγγελία .... 1
nicksoti Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Mια ερώτηση. Γιατί δεν κάνεις λίγο undervolt και underclock στα επίπεδα fx 8350; H διαφορά στην κατανάλωση είναι τεράστια και στις επιδόσεις σχετικά μικρή. Σχεδόν σαν Ryzen 3 θα είσαι πλην των games που δεν είναι multicore optimized. Εγώ τον 8350 τον έχω σε μια ταπεινή ga78lmt-usb3 r2 με τη μαμά ψύκτρα όπου απλά έχω βάλει έναν ανεμιστήρα 90mm 2500rpm για ησυχία. Μάλιστα με κάμποσο undervolt τον δουλεύω στα 3.8 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ειδικά σε video editing με πολύωρα renders. 3
Miatakias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Τα δώρα δεν πωλούνται αλλά Τεσπα. Πες το στον φίλο πρώτα. Καλύτερα να χάσεις 150 ευρώ παρά τον φίλο. Παντως μητρική και ραμ καλές, επεξεργαστης...ιδιαίτερος, αφού έχεις και την υδροψυξη, δοκίμασε τα ρε αδερφέ, δεν θα χάσεις κάτι. Thats my point! Για αυτο την ψαχνω και ρωταω για αυτον τον επεξεργαστη , για την δεν θελω να πουλησω χαρισμενα πραγματα , του φιλου μου το το ειπα φυσικα δεν εχει προβλημα μου ειπε "εγω στα δινω και καντα οτι θελεις" αλλα με προετρεψε να τα κρατησω για την ωρα και να περιμενω την σειρα ryzen 3 που θα ερθει σε λιγους μηνες και θα ειναι πολυ καλυτερη απο τη σειρα 1-2 σε πολυ καλες τιμες .. Απλα ελεγα για την καταναλοση, θα τα δοκιμασω μαλλον.. 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Εγώ έχω καταλάβει ότι τον βοηθάμε να βγάλει λεφτά από αγγελία .... Οπως ειπα και πιο πανω ποτε δεν θα επαιρνα τετοιον επεξεργαστη αλλα επειδη μου τα χαριζουν και δεν αισθανομαι ωραια να τα πουλησω , απο την αλλη ειμαι αωεργος 10 χρονια περιπου , δεν παιζει σαλιο , μια ασχολεια εχω το pc/gaming απλα δεν θελω να καιω ρευμα παραπανω /θερμοκρασιες κτλ , τι να τα κανω δηλαδη να τα αφησω σε ενα ντουλαπι να παλιοσουν και σε καμια 10ρια χρονια να τα πεταξω? Ειμαι παντα υπερ των πραγματω με χαμηλη καταναλοση / θερμοκρασιες κτλ .. Ο φιλος μου τα εδωσε τα πραγματα για να με βοηθηση οπως και αν τα εκμεταλευτω εγω , με τον εναν η τον αλλον τροπο οπως κι εγω στο παρελθον τον εχω βοηθησει με τον τροπο μου , πρεπει να αισθανομαι ασχημα για αυτο? 1 ώρα πριν, nicksoti είπε Mια ερώτηση. Γιατί δεν κάνεις λίγο undervolt και underclock στα επίπεδα fx 8350; H διαφορά στην κατανάλωση είναι τεράστια και στις επιδόσεις σχετικά μικρή. Σχεδόν σαν Ryzen 3 θα είσαι πλην των games που δεν είναι multicore optimized. Εγώ τον 8350 τον έχω σε μια ταπεινή ga78lmt-usb3 r2 με τη μαμά ψύκτρα όπου απλά έχω βάλει έναν ανεμιστήρα 90mm 2500rpm για ησυχία. Μάλιστα με κάμποσο undervolt τον δουλεύω στα 3.8 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ειδικά σε video editing με πολύωρα renders. Να σου πω δεν ξερω ουτε απο overclok ουτε απο underclock , ενδιαφερον ακουγεται απλα αν ειναι να το κανω θα το παω σε μαστορα , δεν ανακατευομαι με αυτα , θα το ψαξω παραπανω , ευχαριστω για την ιδεα! 1
Sheogorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Miatakias είπε Thats my point! Για αυτο την ψαχνω και ρωταω για αυτον τον επεξεργαστη , για την δεν θελω να πουλησω χαρισμενα πραγματα , του φιλου μου το το ειπα φυσικα δεν εχει προβλημα μου ειπε "εγω στα δινω και καντα οτι θελεις" αλλα με προετρεψε να τα κρατησω για την ωρα και να περιμενω την σειρα ryzen 3 που θα ερθει σε λιγους μηνες και θα ειναι πολυ καλυτερη απο τη σειρα 1-2 σε πολυ καλες τιμες .. Απλα ελεγα για την καταναλοση, θα τα δοκιμασω μαλλον.. Οπως ειπα και πιο πανω ποτε δεν θα επαιρνα τετοιον επεξεργαστη αλλα επειδη μου τα χαριζουν και δεν αισθανομαι ωραια να τα πουλησω , απο την αλλη ειμαι αωεργος 10 χρονια περιπου , δεν παιζει σαλιο , μια ασχολεια εχω το pc/gaming απλα δεν θελω να καιω ρευμα παραπανω /θερμοκρασιες κτλ , τι να τα κανω δηλαδη να τα αφησω σε ενα ντουλαπι να παλιοσουν και σε καμια 10ρια χρονια να τα πεταξω? Ειμαι παντα υπερ των πραγματω με χαμηλη καταναλοση / θερμοκρασιες κτλ .. Ο φιλος μου τα εδωσε τα πραγματα για να με βοηθηση οπως και αν τα εκμεταλευτω εγω , με τον εναν η τον αλλον τροπο οπως κι εγω στο παρελθον τον εχω βοηθησει με τον τροπο μου , πρεπει να αισθανομαι ασχημα για αυτο? Να σου πω δεν ξερω ουτε απο overclok ουτε απο underclock , ενδιαφερον ακουγεται απλα αν ειναι να το κανω θα το παω σε μαστορα , δεν ανακατευομαι με αυτα , θα το ψαξω παραπανω , ευχαριστω για την ιδεα! Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Μπας και μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος στο στήσιμο. 1
Miatakias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Μπας και μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος στο στήσιμο. αΘΗΝΑ , ηΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ στησιμο να με βοηθησει ή θα δοσω 15-20 ευρω να παω σε εναν τεχνικο που το εχω ξαναπαει και τον ξερω.. Thanks παντως! Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από Miatakias
aorus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 "ειμαι αωεργος 10 χρονια περιπου , δεν παιζει σαλιο " Αν δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας που καθιστά αδύνατη την εργασία είναι απαράδεκτο και που το γράφεις, αν δεν έπαιζε σάλιο σε 10 χρόνια θα είχες βρεί σίγουρα μια δουλειά αν έψαχνες και εφ' όσον είχες ανάγκη, και τα χόμπι όπως το pc gaming που γράφεις γίνονται μόνο όταν έχουν καλυφθεί βασικές ανάγκες...., να γράφεις δεν παίζει σάλιο και 10 χρόνια άνεργος σημαίνει απλά ότι κάποιος άλλος σου καλύπτει τις βασικές σου ανάγκες και εσύ τον εθισμό σου στα video games...... 1
Miatakias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, aorus είπε "ειμαι αωεργος 10 χρονια περιπου , δεν παιζει σαλιο " Αν δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας που καθιστά αδύνατη την εργασία είναι απαράδεκτο και που το γράφεις, αν δεν έπαιζε σάλιο σε 10 χρόνια θα είχες βρεί σίγουρα μια δουλειά αν έψαχνες και εφ' όσον είχες ανάγκη, και τα χόμπι όπως το pc gaming που γράφεις γίνονται μόνο όταν έχουν καλυφθεί βασικές ανάγκες...., να γράφεις δεν παίζει σάλιο και 10 χρόνια άνεργος σημαίνει απλά ότι κάποιος άλλος σου καλύπτει τις βασικές σου ανάγκες και εσύ τον εθισμό σου στα video games...... Ωραιος το εβγαλες το συμπερασμα εσυ.. Οχι δεν εχω προβλημα υγειας ναι οι γονεις μου μου καλυπτουν τις βασικες αναγκες Λεγοντας δεν παιζει σαλιο εννοω οτι δεν εχω 150+ ευρω απο την τσεπη μου παρα μονο τα λευτα που θα παρω αν πουλησω τον 9590 και τα υπολοιπα (γιατι αν ειδες παραπανω καποιος μου προτεινε καποιυς επεξεργαστες καινουγιους + μητρικη +16 ραμ παει πολυ παραπανω και δεν τα καλυπτω με τα λεφτα που θα παρω απο την πωληση) Δεν ειμαι εθισμενος απλα μου αρεσει σαν ασχολεια.. Ειπα οτι ειμαι ανεργος κοντα 10 χρονια και ισχυει , για πολλα χρονια ειχα μαζεμενα λεφτα απο τις δουλειες που δουλευα σαν σκυλος πολλες φορες 10-12 ωρες και για αυτο για χρονια ειχ στην ακρη , τα τελευταια χρονια δεν εχω πια , δεν ειπα ποτε οτι ψαχνω δουλεια και δεν βρησκω , ναι τεμπελιασα σε εναν βαθμο και το παραδεχομαι , ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩς ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ , ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΟΠΩς Ο SHEOGORATH ΠΧ , ΑΝ ΟΧΙ ΠΗΓΕΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ!
nicksoti Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Kάντον undervolt και underclock με το πρόγραμμα της AMD, https://www.amd.com/en/technologies/amd-overdrive Eύκολο είναι, αν το εγκαταστήσεις θα σου πω 1-2 ρυθμίσεις που λογικά θα δουλεύουν. 2 μπάρες είναι, δεν είναι τιποτα πολύπλοκο.Και είσαι κομπλέ. Αλλά και από το bios αν μπεις, για πιο μόνιμο, πάλι εύκολο είναι. 2 κουτάκια θα αλλάξεις που θα σου πω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχεις phantecs κουτί, γνωρίζεις την evo ψύκτρα, έχεις ασχοληθεί με υδρόψυξη και θα δυσκολευτείς να αλλάξεις έναν πολλαπλασιαστή στο bios. 1
Miatakias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, nicksoti είπε Kάντον undervolt και underclock με το πρόγραμμα της AMD, https://www.amd.com/en/technologies/amd-overdrive Eύκολο είναι, αν το εγκαταστήσεις θα σου πω 1-2 ρυθμίσεις που λογικά θα δουλεύουν. 2 μπάρες είναι, δεν είναι τιποτα πολύπλοκο.Και είσαι κομπλέ. Αλλά και από το bios αν μπεις, για πιο μόνιμο, πάλι εύκολο είναι. 2 κουτάκια θα αλλάξεις που θα σου πω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχεις phantecs κουτί, γνωρίζεις την evo ψύκτρα, έχεις ασχοληθεί με υδρόψυξη και θα δυσκολευτείς να αλλάξεις έναν πολλαπλασιαστή στο bios. Δηλαδη αυτο ειναι app που το αλλαζω στα windows ? Ok καλο φαινεται δεν τα εχω τ πραματα ακομα , θα σου πω οταν ειναι , ναι αν ειναι να γλυτονω ρευμα / θερμοκρασιες ειναι καλη φαση να τον κανο underclock ναι αν με βοηθησει καποιος ειδικα θα το κανω ..Με υδροψυξη δεν εχω ασχοληθει , τωρα θα ειναι η πρωτη φορα , ευχαριστω για την βοηθεια , θα σου στειλω οταν ειναι..
nicksoti Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Βάλτα και όταν είσαι έτοιμος ή εγώ ή και πολλοί άλλοι εδώ θα σε βοηθήσουν...
Miatakias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, nicksoti είπε Βάλτα και όταν είσαι έτοιμος ή εγώ ή και πολλοί άλλοι εδώ θα σε βοηθήσουν... Ok nick ευχαριστώ θα σου πω οταν ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα