Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ανάγκη να ξαναστηθεί ένα pc με winxp pro sp3 στο οποίο τρέχουν εξειδικευμένα παλιά προγράμματα. Το pc θα είναι εκτός internet και εκτος δικτύου όποτε μετριάζονται οι κίνδυνοι ασφαλείας , αλλά υπάρχει ανασφάλεια.

Έχω ένα καθαρό iso με νόμιμη retail άδεια στο όνομα μου, αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν θα μπορώ να κατεβάσω updates καθώς δεν υπάρχει υποστήριξη μετά το 2015.

Υπάρχει καποιο site να τα κατεβάσω μαζεμένα, ή να τα ενσωματώσω στο iso της εγκατάστασης ? Η κάποιο λινκ να το κατεβάσω έτοιμο? Βρίσκω διαφορά στο νετ, αλλά φοβάμαι μήπως είναι "πειραγμένα".

Αν κάποιο μέλος έχει κάποια λύση (έστω και σε pm) θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Εξειδικευμένα προγράμματα χρειάζονται όμως και micosoft c++ redistributables πάρα πολλά , αυτά πως θα τα κατεβάσεις ??

Iso που να έχει μέσα τα πάντα υπάρχουν πειραγμένα μην τα εμπιστεύεσαι. Γνώμη μου είναι :

Χρησιμοποίησε το iso που έχεις με την άδεια σου , εγκατέστησε ενα free αντιβιωτικό , σύνδεσε το στο ιντερνετ να κατεβάσει οτι υπάρχει απο windows update , και μετά βγάλε το ιντερνετ και το αντιβιωτικό....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατεβασε το wsus απο εδω (αυτο που λεει esr version. γιατι αυτο υποστηριζει και xp) και με αυτο κατεβασε οτι ενημερωσεις εχουν βγει. 
http://download.wsusoffline.net/

Οταν τελειωσει, μεταφερεις ολο το φακελο client στο pc με τα xp, τρεχεις το updateinstaller και το αφηνεις να ενημερωσει οτι εχει.

Επεξ/σία από jim_p
  • Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, sstratos είπε

Εξειδικευμένα προγράμματα χρειάζονται όμως και micosoft c++ redistributables πάρα πολλά , αυτά πως θα τα κατεβάσεις ??

Iso που να έχει μέσα τα πάντα υπάρχουν πειραγμένα μην τα εμπιστεύεσαι. Γνώμη μου είναι :

Χρησιμοποίησε το iso που έχεις με την άδεια σου , εγκατέστησε ενα free αντιβιωτικό , σύνδεσε το στο ιντερνετ να κατεβάσει οτι υπάρχει απο windows update , και μετά βγάλε το ιντερνετ και το αντιβιωτικό....

Μάλλον έτσι θα το κάνω!

Ποιο αντιβιοτικό όμως? Καταργούνται και αυτά για τα xp σιγά σιγά. Το eset nod32 αν και αγορασμενο για 5 Χ ήδη από τότε (2015) έβγαλε τέλος υποστήριξης για τα xp!

Να βάλω το avast, avira , τί θα πρότεινες?

To spybot search and destroy θα το βάλω πάντως, μαζί με το malware bytes.

Δημοσ.

Κάνε ολα τα updates και μετά δοκίμασε online scanners. Το nod32 εχει σιγουρα , κασπερσκυ και norton νομιζω έχουν. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...