Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας ! 
Εχω τον εξής παππού CPU , amd phenom ii x4 965 black edition σε ενα pc που ειχε 1+ να ανοιξει ! Αποφάσισα να το αναστήσω οταν βρηκα την προσφορα για την καρτα γραφικων που γέμισε ολο το forum rx 570 nitro , 4 gb ram ακομα (8 gb συνολικα στα 1600) και ενα rmx 750 PSU (ξερω υπερβολή αλλα οκευ το βρήκα φτηνά ! ) 

Έβαλα κάποια παιχνιδια να δοκιμάσω την κάρτα και διαπίστωσα σε βαριά παιχνιδια τρελά frame drops μετα απο 3-4 λεπτα που έπαιζα , λεω κατσε να δω θερμοκρασίες cpu γτ gpu έλεγχα , και τι να δω ;;;; in game βάραγε 90αρια και σε idle δεν έπεφτε κατω απο 60-65 😮 , ψαχνω στον γκοογκλυ και βρισκω οτι σε τέτοιες περιπτώσεις μπορει να συμβαίνει αυτόματα undervolt για να μην συνεχίσει να ανεβαίνει 

Τα frame drops μπορεί να προέρχονται απο αυτον τον λόγο ; η απο το μπουκαλι που τρωει η καρτα ; Να τονίσω οτι με την προηγούμενη που ειχα frame drops δεν εβλεπα αλλα ο cpu δουλευε μαξ σε 65-70 , σε κανα 20ημερο θα δοκιμασω αλλαγη πάστας και θα παρω αλλη ψύκτρα γτ εχει την stock (η ψύκτρα εχει μαζέψει τονους σκόνης και προφανώς ξεράθηκε και η πάστα ) 

Υ.Γ , λειπω για δουλεια για 20 μερες και ξεκιναει ο φυλλ κοσμος για Χριστουγεννα οποτε δεν θα προλαβω να το ψαξω αργότερα για αυτο ρωταω απο τωρα :P

Επεξ/σία από panomelene
Δημοσ.

Ε λογικό είναι αφου μετα απο λίγο καογόταν ο επεξεργαστής και εριχνε ρολογια μπας κι επιβιώσει...

Οταν του βάλεις μια άλλη ψυκτρούλα της προκοπής και παστουλα θα είναι πολυ καλύτερα τα πράγματα..🙂

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτομουν να παω σε αυτη στην 212 τις CoolerMaster , αλλα το θεμα μου ειναι θα χωραει με τις corsair vengeance που εχω με την μεγάλη ψύκτρα; 

Δημοσ.

Save yourself some €€€

Πάνω κάτω ίδιες με την 212 είναι.
θα σου έλεγα πρώτα να αλλάξεις πάστα και μετά να δεις, μην ξοδεύεσαι άδικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...