Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται.

Πηρα την καρτα του τιτλου και ειμαι τωρα ετοιμος να την τοποθετησω. αλλα εχω ενα θεμα. το manual δεν γραφει τιποτα για το hardware installation και συγκεκριμενα για την συνδεση του ρευματος.

η καρτα εχει ενα μονο 6x1pin power connector. Διαβασα και το manual της 1060gtx που υπαρχει στο σαιτ της nvidia για τις foundation καρτες της. αυτο λεει οτι συνδεω το 1x6pin της καρτας με το 1x6pin του PSU. Κανω το ιδιο και με την palit?

εχει καποιος αυτην την καρτα να μου πει πως συνδεω το pin? μηπως θελει κανα καλωδιπ-ανταπτορα με διπλο pin αλλα δεν το αναφερουν πουθενα. διοτι στο YT ειδα βιντεακια που βαζανε την καρτα με τετοιο καλωδιο. το κουτι παντως δεν ειχε κανενα καλωδιο μεσα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, KilliK είπε

Χαίρεται.

Πηρα την καρτα του τιτλου και ειμαι τωρα ετοιμος να την τοποθετησω. αλλα εχω ενα θεμα. το manual δεν γραφει τιποτα για το hardware installation και συγκεκριμενα για την συνδεση του ρευματος.

η καρτα εχει ενα μονο 6x1pin power connector. Διαβασα και το manual της 1060gtx που υπαρχει στο σαιτ της nvidia για τις foundation καρτες της. αυτο λεει οτι συνδεω το 1x6pin της καρτας με το 1x6pin του PSU. Κανω το ιδιο και με την palit?

εχει καποιος αυτην την καρτα να μου πει πως συνδεω το pin? μηπως θελει κανα καλωδιπ-ανταπτορα με διπλο pin αλλα δεν το αναφερουν πουθενα. διοτι στο YT ειδα βιντεακια που βαζανε την καρτα με τετοιο καλωδιο. το κουτι παντως δεν ειχε κανενα καλωδιο μεσα.

Καλησπέρα,

παιρνεις το καλώδιο του τροφοδοτικου με τα έξι πινάκια, και το καρφώνεις (προσοχή έχει πολικότητα) στην θέση για 6 πιν της κάρτας.

Δημοσ.

To psu μου (corsair ax860) απο τα καλωδια που εχει, το πιο σχετικο που βρηκα ειβαι το εξης: η μια ακρη εχει 8x1 pins με τα 2 pins ναναι κενα. Η ετικετα γραφει οτι αυτη η ακρη μπαινει στο psu.

Η αλλη ακρη εχει δυο καταληξεις. Η μια ειναι 6x1 pins και η αλλη 2x1 pins. Η ετικετα γραφει οτι αυτα μπαινουν στις pcie συσκευες.

Λογικα αυτο το καλωδιο βαζω με το 2x1 pin ναναι ασυνδετο σωστα;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, KilliK είπε

To psu μου (corsair ax860) απο τα καλωδια που εχει, το πιο σχετικο που βρηκα ειβαι το εξης: η μια ακρη εχει 8x1 pins με τα 2 pins ναναι κενα. Η ετικετα γραφει οτι αυτη η ακρη μπαινει στο psu.

Η αλλη ακρη εχει δυο καταληξεις. Η μια ειναι 6x1 pins και η αλλη 2x1 pins. Η ετικετα γραφει οτι αυτα μπαινουν στις pcie συσκευες.

Λογικα αυτο το καλωδιο βαζω με το 2x1 pin ναναι ασυνδετο σωστα;

Ναι.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω δουλεψε αψογα.

και συγνωμη που ημουν παρανοικος, αλλα επειδη ειμαι παθων πριν χρονια με καμενο καινουργιο hdd (ευτυχως τον αλλαξα με rma), και με τα manual να μην βοηθανε καθολου, θελω να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι οι συνδεσεις του ρευματος ειναι παντα σωστες πριν ανοιξω τον υπολογιστη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...