Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Solatorobo είπε

H Apple δίνει ακόμα update στο 5s και εμείς πρέπει να ζητιανεύουμε για το αυτονόητο.

Υπάρχει και galaxy s με Android 9 του 2010. Πιο 5s. 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Υπάρχει και galaxy s με Android 9 του 2010. Πιο 5s. 

Έδωσε η samsung pie στο s;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Solatorobo είπε

Έδωσε η samsung pie στο s;

Προφανως οχι μεσω xda μονο το οποιο ειναι υποθεση μισης ωρας. Οπως εγραψα ομως θεωρω το θεμα των αναβαθμισεων τερτιπι των εταιριων ωστε να κανουν τον κοσμο να αγοραζει νεα κινητα ενω μπορει να ειναι απολυτα ευχαριστημενοι με το κινητο που εχουνε.

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/pie-i9100-t3850588

Δημοσ.

Και μόνο που νιώθεις ότι η εταιρία, που έδωσες τα λεφτά σου και αγόρασες το προϊόν της, σε έχει εγκαταλείψει και δεν βελτιώνει ή διορθώνει πιθανά bugs, είναι αρκετό για να μην ξανασχοληθείς με αυτήν...

Δεν είναι μόνο η επόμενη έκδοση... είναι και αλλά πολλά...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, seithan είπε

Τα περισσότερα εάν όχι όλα, τα κάνω ήδη με την τρέχουσα (έκδοση emui 8.2.1/ android 8.1) στο honor play. Τι καλύτερο αλήθεια προσφέρει η νέα έκδοση; 

Κάλυψη κενών ασφαλείας, καλύτερη διαχείριση μνήμης RAM, καλύτερη λειτουργία widgets και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες... Πραγματικά δε βρίσκω κανένα λόγο αναβάθμισης.

Δημοσ.

100 μοντέλα και αναβαθμίζει τα 7,άντε να προστεθούν και 2-3 ακόμα.Πάνω απο 250-300€ δεν θα έδινα για Huawei η Xiaomi.Κινητά των 600-700€ χωρίς αδιάβροχοποίηση και NFC,χωρίς R&D.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, mader είπε

ειναι android? ειναι χαλια οτι κ να κανεις....

Ισχύει, πάρε iPhone να σωθείς. Εμείς οι φτωχοί ζούμε με αυτό το βάσανο του Android

6 ώρες πριν, Solatorobo είπε

H Apple δίνει ακόμα update στο 5s και εμείς πρέπει να ζητιανεύουμε για το αυτονόητο.

Το 5s πωλείται ακόμα, μάλιστα με 200 ευρώ κοντά. Λες να μην το υποστήριζε?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AtiX είπε

Και μόνο που νιώθεις ότι η εταιρία, που έδωσες τα λεφτά σου και αγόρασες το προϊόν της, σε έχει εγκαταλείψει και δεν βελτιώνει ή διορθώνει πιθανά bugs, είναι αρκετό για να μην ξανασχοληθείς με αυτήν...

Δεν είναι μόνο η επόμενη έκδοση... είναι και αλλά πολλά...

Στο android εχεις επιλογες. Αλλιως 2 χρονια δινουν οι περισσοτεροι και 1 χρονο ακομα security updates. 3 χρονια δηλαδη. Μετα πας xda και το κρατας αλλα 3 4 χρονια το κινητο ανετα. Αν δεις πως τρεχω android 9 σε 2013 κινητο θα εκπλαγεις. Κλασεις ανωτερο απο 5s 6 6s πραγματικο multitasking και γενικα οποτε περνουν τα pixels νεα εκδοση περνω και εγω. Εχω 5 Δεκεμβριου security updates απο τις 10 Δεκεμβριου εχω AOD screen απο οταν πρωτοβγηκε στα samsung κινητα εχω split screen απο το 2013 που το ios αν παρει ποτε στα κινητα. Γενικα το android ειναι μοναδικο και ποτε να μην ξανα βγει αλλο λειτουργικο δεν θα με ενοχλησει μιας και κανω τα παντα οσο πιο γρηγορα και ευκολα γινεται χρονια τωρα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chris_g92 είπε

Ισχύει, πάρε iPhone να σωθείς. Εμείς οι φτωχοί ζούμε με αυτό το βάσανο του Android

Το 5s πωλείται ακόμα, μάλιστα με 200 ευρώ κοντά. Λες να μην το υποστήριζε?

Αυτό  λέω.H apple υποστηρίζει τα παλιά της μοντέλα γιατί δεν είναι android να βγάζει με το κιλό μοντέλα και να τα παρατάει μετά από ένα δύο updates.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στο android εχεις επιλογες. Αλλιως 2 χρονια δινουν οι περισσοτεροι και 1 χρονο ακομα security updates. 3 χρονια δηλαδη. Μετα πας xda και το κρατας αλλα 3 4 χρονια το κινητο ανετα. Αν δεις πως τρεχω android 9 σε 2013 κινητο θα εκπλαγεις. Κλασεις ανωτερο απο 5s 6 6s πραγματικο multitasking και γενικα οποτε περνουν τα pixels νεα εκδοση περνω και εγω. Εχω 5 Δεκεμβριου security updates απο τις 10 Δεκεμβριου εχω AOD screen απο οταν πρωτοβγηκε στα samsung κινητα εχω split screen απο το 2013 που το ios αν παρει ποτε στα κινητα. Γενικα το android ειναι μοναδικο και ποτε να μην ξανα βγει αλλο λειτουργικο δεν θα με ενοχλησει μιας και κανω τα παντα οσο πιο γρηγορα και ευκολα γινεται χρονια τωρα. 

Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτά που γράφεις μιας και η πρόθεση μου δεν είναι vs apple μιας και δεν με νοιάζει πραγματικά τι κάνει... 

αλλά έχω galaxy a3 2017 με την 8 να μου δόθηκε στον Ιούνιο και security Αυγούστου που μου δόθηκε τέλη Νοεμβρίου... το είχα αγοράσει 250 ευρώ γνωρίζοντας τα 2 major και το τριμηνιαίο security, αλλά δεν πρόκριτε να ξανά αγοράσω Samsung αφού με το τέλος του χρόνου σταματάει η υποστήριξη τελείως έχοντας ως φήμη ένα τελευταίο security update κάπου στον Γενάρη...

όσων αφορά τις roms, αν και εγώ γουστάρω flashαρίσματα κλπ κλπ... θα πρέπει να παραδεχτείς ότι τα πρώτα πράγματα που κοιτάς πριν περάσεις μια rom είναι:
α) να έχει τα λιγότερα προβλήματα - bugs 
και
β) να βγάζει όσο το δυνατόν συχνότερα updates ώστε να διορθώνει τα οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιάζονται...

προσωπικά όταν αποφασίζω να περάσω μια rom στο κινητό μου αυτό που ζητάω περισσότερο είναι να έχει υποστήριξη, όπως πχ η Xiaomi που έγινε όνομα μέσω της MIUI πολύ πριν κυκλοφορήσει τις άπειρες συσκευές... αν για τις rom βασικό στοιχείο επιλογής είναι η υποστήριξη, για τις εταιρίες που σου πουλάνε το κινητό και δίνεις τα λεφτά σου γιατί δεν είναι????

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτά που γράφεις μιας και η πρόθεση μου δεν είναι vs apple μιας και δεν με νοιάζει πραγματικά τι κάνει... 

αλλά έχω galaxy a3 2017 με την 8 να μου δόθηκε στον Ιούνιο και security Αυγούστου που μου δόθηκε τέλη Νοεμβρίου... το είχα αγοράσει 250 ευρώ γνωρίζοντας τα 2 major και το τριμηνιαίο security, αλλά δεν πρόκριτε να ξανά αγοράσω Samsung αφού με το τέλος του χρόνου σταματάει η υποστήριξη τελείως έχοντας ως φήμη ένα τελευταίο security update κάπου στον Γενάρη...

όσων αφορά τις roms, αν και εγώ γουστάρω flashαρίσματα κλπ κλπ... θα πρέπει να παραδεχτείς ότι τα πρώτα πράγματα που κοιτάς πριν περάσεις μια rom είναι:
α) να έχει τα λιγότερα προβλήματα - bugs 
και
β) να βγάζει όσο το δυνατόν συχνότερα updates ώστε να διορθώνει τα οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιάζονται...

προσωπικά όταν αποφασίζω να περάσω μια rom στο κινητό μου αυτό που ζητάω περισσότερο είναι να έχει υποστήριξη, όπως πχ η Xiaomi που έγινε όνομα μέσω της MIUI πολύ πριν κυκλοφορήσει τις άπειρες συσκευές... αν για τις rom βασικό στοιχείο επιλογής είναι η υποστήριξη, για τις εταιρίες που σου πουλάνε το κινητό και δίνεις τα λεφτά σου γιατί δεν είναι????

Η σειρα A της samsung νομιζω την υποστηριζει 2 χρονια μαζι με τα security updates. 2 χρονια για 250 ευρω συσκευη δεν τα λες ουτε λιγα ουτε πολλα. Αξιοπρεπες θα ελεγα για την τιμη αλλα μετρια σε συγκριση με xiaomi πχ που ειναι υποδειγματικη στην υποστηριξη ακομα και σε 100 ευρω κινητα. 

Για τις roms αυτα ακριβως κοιταω και αυτη τη στιγμη υπαρχουν 4 roms android 9 για το note του 2013 και ολες δουλευουν εξαιρετικα. Δεν εχουν ολα τα κινητα τετοια υποστηριξη το note 4 πχ ακομα δεν εχει βγει android 9 ενω στο 3 υπαρχουν παρα πολλοι καλοι devs που το φτιαχνουν συνεχεια καθε μηνα θα παρω 2 3 updates για τη rom που φοραω και αν το πιασεις πραγματικα παει σφαιρα και δεν του λειπει τιποτα. Σιγουρα δεν ειναι ομως λογος αγορας android το xda για το 95% του κοσμου. Αλλα αν θελουμε υποστηριξη υπαρχουν μονο τα apple των 1000 ευρω η παμε σε xiaomi που εδω ειναι κορυφη σε πιο χαμηλες τιμες. 

Εφοσον φλασερνεις παντως γνωριζεις οτι ενα android μπορει να παρει ζωη και μετα το περας των επισημων αναβαθμισεων της εταιριας. Μια μερα το κρατησα με official rom αμεσα μπηκε recovery και rom και απο τοτε ετσι το δουλευω. Υποθεση 20 λεπτων για μενα που ξερω και για σενα αλλοι νομιζουν οτι πρεπει να καθονται καθε μερα 1 2 ωρες να παιδευονται. 

Δημοσ.
5 hours ago, johncorfas said:

Κάλυψη κενών ασφαλείας, καλύτερη διαχείριση μνήμης RAM, καλύτερη λειτουργία widgets και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες... Πραγματικά δε βρίσκω κανένα λόγο αναβάθμισης.

Μακάρι! Και όχι να αποκτήσω μια αργή συσκευή εκεί που πάει σφαίρα! Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες (και όπως πρέπει να είναι!). 

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, seithan είπε

Μακάρι! Και όχι να αποκτήσω μια αργή συσκευή εκεί που πάει σφαίρα! Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες (και όπως πρέπει να είναι!). 

Άλλο αυτό. Εκεί είναι θέμα κατασκευαστή.  Βέβαια αν εχεις κινητό με δυνατό SOC δε θα εχεις τέτοια θέματα. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
24 minutes ago, budu said:

Πήρε κανένας αναβάθμιση σε mate 10 pro; (αγορασμένο από Ελλάδα)

Σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση για να το κατεβάσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...