Wayward Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Leaked trailer of mediocre cgi and cringy jokes? Ωχ... https://www.cinemablend.com/news/2463850/leaked-hellboy-trailer-is-fun-definitely-r-rated
coffeex Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, xavier είπε γιατι ειναι ροζ? Μάλλον θα είναι "συκιά" 🤣
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 I summon thee @KilliK !
Norone92 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δε μπορώ να φανταστώ άλλον σ' αυτό το ρόλο πέρα από τον Ron Perlman...
snake_plissken2112 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 O Hellboy δεν ειναι deadpool oυτε guardians... αλλα ακομα κ ετσι, το τρεηλερ ειναι μαπα
najinblue3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δε μου αρεσε ουτε εμενα, πολυ χαρουμενο. Οι ταινιες του Del Toro παραμενουν αγαπημενες μου, και δε βλεπω να τις ξεπερναει. Αυτη θα ειναι remake?
KilliK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 αν ειναι remake την πατησαμε. οι ταινιες του GDT ηταν διασκεδαστικες αλλα δεν ειχαν καμια σχεση με τα κομιξ, με εξαιρεση τον Hellboy του Perlman ο οποιος ηταν λες και βγηκε μεσα απο τις σελιδες τους. περιμενα λογω Mignola που θα ειχε περισσοτερο ενεργη συμμετοχη στο reboot, να ηταν πιο πιστο στην δουλεια του. αλλα απο οτι φαινεται φτιαχνουν μια ακομη mainstream ταινια που θα εστιαζει στην δραση και τα αστεια. και το σχεδιο του νεου Hellboy προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου. μου θυμιζει χαρακτηρα απο το Nightbreed. oh well.
KilliK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 πως και δεν το ποσταρε κανεις; παντως δεν πολυαρεσε στην πλειοψηφια. βλεπω να πατωνει χειροτερα απο τις προηγουμενες ταινιες..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 6 hours ago, KilliK said: πως και δεν το ποσταρε κανεις Είναι στο link του αρχικού post. Σε έκανα summon αλλά δεν εμφανίστηκες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 12 minutes ago, KilliK said: leaked ηταν εκεινο. Ακριβώς το ίδιο είναι. Ίδια διάρκεια, ίδια μέρα released...
KilliK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν πειραζει, το εχουμε και σε HD τωρα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από KilliK
Kostasspil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Ελεος, αυτο το ψευτοχιουμορακι που ειναι υποχρεωτικο να γινεται forced σε καθε ταινια, ποτε θα σταματησει; Απ το τρειλερ σαν πρωτη εντυπωση, μου δειχνει πολυ κατωτερο των παλιων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα