Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κέντρο Θεσσαλονίκης, Ιασωνίδου, λίγο κάτω από Αγ. Δημητρίου. Γενικά η περιοχή εκεί έχει πολλά νέα KV, τώρα αν λειτουργούν, δεν ξέρω.

Δηλαδή αν πληρώνεις 50 και πιάνεις 21 θα είναι όλα μπόμπα γι αυτούς; Θα θεωρούν ότι παρέχουν καλή υπηρεσία;

Επεξ/σία από angmar
Δημοσ.

Πας σε κατάστημα cosmote ζητάς να σου δώσουν τις ηχογραφημενες συνομιλίες σου 

Έπειτα πας στον παλιό σου παροχο και κάνεις φορητοτητα 

Όταν σου βγάλουν να πληρώσεις την ποινή που έφυγες πιο νωρίς έχεις την απόδειξη της συνομιλίας σου ότι σου υποσχέθηκαν ότι θα έχεις καλύτερες ταχύτητες 

Και αν κάνουν το λάθος να σε πάρουν δικηγόροι τους απαντάς ότι με χαρά θα πάω στο δικαστήριο να αποδείξω ότι με εξαπατησατε με ψεύτικες υποσχέσεις 

Και για την ταλαιπωρία σου αυτή μέχρι και αποζημίωση ζητάς 

Κάτι τέτοιο θα έκανα εγώ τουλάχιστον 

Ο ΟΤΕ έχει γίνει ίδιος με τις άλλες εταιρίες καμία διαφορά στην εξυπηρέτηση ίσως φταίει ότι με την cosmote έγιναν 1 και άλλαξαν πολλά προς το χειρότερο 

Και εγώ έχω προβλήματα μαζί τους και ετοιμάζομαι για φορητοτητα 

Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι 

Αλλά τουλάχιστον είναι πιο φτηνοι 

Εφόσον η εξυπηρέτηση της cosmote είναι στα ίδια επίπεδα με αυτούς εγώ προσωπικά δεν θέλω να τους πληρώνω και να με κοροϊδεύουν 1 μήνα τώρα 

Δημοσ.

Δίνουν όντως ηχογραφήσεις αν τις ζητήσεις; Πήρες τις δικές σου;

Προς το παρόν με πήραν από την εξυπηρέτησή τους και μου είπαν πως οι τεχνικοί θα εξετάσουν την ποιότητα της γραμμής και αν όντως δεν πάει παραπάνω θα με αποδεσμεύσουν (προτείνουν φυσικά αλλαγή προγράμματος, αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο). Οπότε περιμένουμε λίγο ακόμα. 

Δημοσ.

Μην σε νοιάζει τι ειπώθηκε από το ότι δεν μπορείς να κάνεις υπαναχωρηση. Όντως δεν μπορείς εκτός και αν δεν παίρνεις αυτό που αγόρασες που στην περίπτωση σου αυτό ακριβώς συμβαίνει. Κοινώς μπορείς άνετα να κάνεις την καταγγελία της σύμβασης και να φύγεις ή να αλλάξεις πακέτο χωρίς καμία χρέωση. 

Δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι, απλά στις πληροφορίες δεν μπορεί να ξέρει αυτή η τηλεφωνητρια για ποιον λόγο εσύ θες να φύγεις και δεν μπορεί να το πιστοποιήσει κιόλας. Κανεις μια καταγγελία στο site της Cosmote και είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (20 μέρες αν δεν κάνω λάθος). Αν δεν λάβεις καμία απάντηση το θεωρείς δεδομένο ότι δεν χρωστάς και δεν δεσμεύεσαι από πουθενά. Έτσι είχα κάνει και με την wind και έφυγα χωρίς καμία επιβάρυνση. 

Δημοσ.

Αυτό έκανα, έστειλα μέσω της φόρμας που έχουν στο site τους. Με πήραν τηλέφωνο χθες και μου είπαν πως θα δηλωθεί βλάβη εκ νέου και αν όντως αποφανθούν οι τεχνικοί ότι εκεί είμαστε, μπορώ είτε να πάω σε ADSL (πολύ θα ήθελαν), ή να φύγω, κάτι που σκοπεύω και να κάνω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...