Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, d4mage είπε

Στο θέμα "κροτάλισμα" μου προκαλεί μεγάλη απορία πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο που 1000% είναι κάτι με το σασμάν εφόσον ο ήχος σταματάει καθώς πατάω συμπλέκτη. Τι να πω...

Εφόσον δεν έχεις ιδέα από αυτά, λογικό είναι να σου φαίνεται περίεργο.

Ο πρωτεύων άξονας του σασμάν συνδέεται με τον κινητήρα μέσω του συμπλέκτη, ε όταν πατάς συμπλέκτη τότε απομονώνεις τον πρωτεύοντα άξονα από τον κινητήρα.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βάση μηχανής μου είπε. Πράγματι άνοιξε το καπό εγώ πατούσα και άφηνα συμπλέκτη και η μηχανή α) κουνιόταν αρκετά β) ανάλογα με τα σημεία σταματούσε ο ήχος. Για κόστος μου είπε πως δεν κοστίζει πολύ για το συγκεκριμένο αμάξι. Στην ερώτηση μου γενικά για το κόστος της βάσης μου απάντησε από 20,00€ μέχρι 80,00€ γενικά για αυτοκίνητα όχι για το seat.

Κι ας υποθέσω μια μέση τιμή στα 40,00€ τα εργατικά; Για να κουμπώσεις νέα βάση φαντάζομαι πρέπει να κατέβει η μηχανή ή απλά το σηκώνει σε ράμπα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/1/2019 στις 10:27 ΜΜ, d4mage είπε

Δηλαδή ξανά κατέβασμα και 400αρι;

Σου εύχομαι να μην είναι το ρουλεμάν του σαζμάν. Αλλά ο δικός μου με προειδοποίησε ότι αν το άφηνα λίγο ακόμα και τα έπαιζε εντελώς το ρουλεμάν του μπριζντιρέκτ θα έπερνα το κιβώτιο στα χέρια. Οπότε ένα μετάχειρο κιβώτιο αμφιβόλου προέλευσης(μπορεί να ήταν σε χειρότερη κατάσταση απο το δικό μου) min 400 ευρώ, τα εργατικά για ανέβα κατέβα 100ευρώ. Οπότε προτίμησα την επικσκευή πριν είναι αργά.

Επεξ/σία από piiii
Δημοσ.
Στις 14/1/2019 στις 2:58 ΜΜ, d4mage είπε

Βάση μηχανής μου είπε. Πράγματι άνοιξε το καπό εγώ πατούσα και άφηνα συμπλέκτη και η μηχανή α) κουνιόταν αρκετά β) ανάλογα με τα σημεία σταματούσε ο ήχος. Για κόστος μου είπε πως δεν κοστίζει πολύ για το συγκεκριμένο αμάξι. Στην ερώτηση μου γενικά για το κόστος της βάσης μου απάντησε από 20,00€ μέχρι 80,00€ γενικά για αυτοκίνητα όχι για το seat.

Κι ας υποθέσω μια μέση τιμή στα 40,00€ τα εργατικά; Για να κουμπώσεις νέα βάση φαντάζομαι πρέπει να κατέβει η μηχανή ή απλά το σηκώνει σε ράμπα;

Λίγο κουλό μου φαίνεται να φταίει κάποια βάση μηχανής για αυτό το σύμπτωμα, αλλά σίγουρα ο μηχανικός ξέρει καλύτερα.

Πάντως 3 βάσεις κινητήρα έχει το δικό σου μοντέλο, στο link παρακάτω μπορείς να πάρεις μια ιδέα για τιμές:

https://www.maxxparts.gr/seat-ibiza-v-6j5-1-2-60hp/antallaktika/kinitiras/baseis-kinitira

Για εργατικά δεν έχουν όλες την ίδια δυσκολία, 5-20€ φαντάζομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Λίγο κουλό μου φαίνεται να φταίει κάποια βάση μηχανής για αυτό το σύμπτωμα, αλλά σίγουρα ο μηχανικός ξέρει καλύτερα.

Πάντως 3 βάσεις κινητήρα έχει το δικό σου μοντέλο, στο link παρακάτω μπορείς να πάρεις μια ιδέα για τιμές:

https://www.maxxparts.gr/seat-ibiza-v-6j5-1-2-60hp/antallaktika/kinitiras/baseis-kinitira

Για εργατικά δεν έχουν όλες την ίδια δυσκολία, 5-20€ φαντάζομαι.

45,00€ - 50,00€ κοστίζει η βάση και όταν ρώτησα για εργατικά μου είπε δεν είναι τίποτα, δυο βίδες, προφανώς και τα χρέωσε ήδη στην τιμή. Αν και δεν θυμάμαι αν είναι αριστερή, δεξιά ή πίσω. Κάτι για την κάτω με το σασμάν ανέφερε όταν μιλούσε. 

Επεξ/σία από d4mage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...