sakis han Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Κρίμα και τα βινύλια των Guadalcanal Diary στην Ελλάδα ήταν σπάνια από ότι θυμάμαι Μακαρι να ηταν μονο αυτο Νικο. Απ'οτι καταλαβα προσφατα, που αποφασισα να τους καθαρισω, μου λειπουν πανω απο 200 διαμαντια.... ηξεραν τι επαιρναν οι κουφαλες Μιας και το αναφεραμε ας ξεσκονισω μερικους ακομα! Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από sakis han 4 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, sakis han είπε Μακαρι να ηταν μονο αυτο Νικο. Απ'οτι καταλαβα προσφατα, που αποφασισα να τους καθαρισω, μου λειπουν πανω απο 200 διαμαντια.... ηξεραν τι επαιρναν οι κουφαλες Μιας και το αναφεραμε ας ξεσκονισω μερικους ακομα! Eξαιρετικά!!! θα παραθέσω μερικά δικά μου διαμάντια ένα πολυ μικρό μέρος αυτών δίσκοι και cds
NovaLacertae Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, sakis han είπε Μακαρι να ηταν μονο αυτο Νικο. Απ'οτι καταλαβα προσφατα, που αποφασισα να τους καθαρισω, μου λειπουν πανω απο 200 διαμαντια.... ηξεραν τι επαιρναν οι κουφαλες Μιας και το αναφεραμε ας ξεσκονισω μερικους ακομα! Οι γονείς μου είχαν καταστημα (καφεστιατοριο) με Τζουκ μποξ (έχω στην αποθήκη σαν κειμηλιο ένα ΑΜΙ) και είχαν πάρα πολλούς δίσκους 45 στροφών αλλά στην πορεία των χρόνων δεν μας έμειναν παρά ελάχιστοι... η μανα μου μου ειχε πει ότι παλια ειχε και πολλούς δισκους 78 στροφών ο πατέρας, αλλά ούτε από αυτούς εχει μείνει κανένας. Ας ακούσουμε ένα λατρεμένο μου κομμάτι αυτής της εποχής... ένα απο τα ''χαμενα'' δισκάκια... Paul Revere & The Raiders - Indian Reservation (The Lament of the Cherokee Reservation Indian) 5
floyd89gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) The Echocentrics - Esclavo y Amo Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2022 από floyd89gr 4 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, floyd89gr είπε The Echocentrics - Esclavo y Amo Eντάξει...τραγουδάρα ακούστηκε και στην ταινία Το Γάλα ...δεν μπορώ να μην αναρτήσω και την ερμηνεία του javier Solis που είναι και το πρωτότυπο τραγούδι... άκρως αγαπημένο μπράβο για την επιλογή σου τι μου θύμισες τώρα... o ESCAVO Y AMO ο σκλάβος και ο Αφέντης...του σύμπαντος...ένας άνδρας που αισθάνεται και τα δυο για μια γυναίκα ΕΠΟΣ! Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2022 από ariadnimusiclover
Προτεινόμενες αναρτήσεις