lovesucks Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 And Also The Trees - Beautiful Silence So This Is Silence 5 2
Coscas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, Sibyl said: Rod Stewart - [Find A] Reason To Believe Ελπίζω να ξέρεις ότι είναι διασκευή στον (ΘΕΟ) Tim Hardin, που φυσικά είναι δικό του Είναι το άτομο που αντέγραψαν πάμπολλοι στο How Can We Hang On to a Dream (από Gordon Lightfoot, μέχρι τον Πέρση Kourosh Yaghmaei στο Gole Yakh (Winter Sweet) και πολλούς άλλους) Προτιμώ την εκτέλεση του Tim Hardin. Τη βρίσκω πιό "λυρική" Tim Hardin - Reason to Believe (1965) Και μιάς και αναφέρθηκε... Tim Hardin - How Can We Hang On To A Dream (1966) Κυριολεκτικά, τέτοια τραγούδια , βγαίνουν κάθε 200 χρόνια Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από Coscas 4
Sibyl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Coscas είπε Ελπίζω να ξέρεις ότι είναι διασκευή στον (ΘΕΟ) Tim Hardin, που φυσικά είναι δικό του Είναι το άτομο που αντέγραψαν πάμπολλοι στο How Can We Hang On to a Dream (από Gordon Lightfoot, μέχρι τον Πέρση Kourosh Yaghmaei στο Gole Yakh (Winter Sweet) και πολλούς άλλους) Προτιμώ την εκτέλεση του Tim Hardin. Τη βρίσκω πιό "λυρική" Tim Hardin - Reason to Believe (1965) Και μιάς και αναφέρθηκε... Tim Hardin - How Can We Hang On To A Dream (1966) Κυριολεκτικά, τέτοια τραγούδια , βγαίνουν κάθε 200 χρόνια Καλησπέρα. Πού χάθηκες εσύ; Ναι το ξέρω ότι είναι του Tim Hardin αλλά έχω μια μεγάλη αδυναμία στον Rod Stewart. Δικό σου Tim Hardin - Don't Make Promises 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Billy Eckstine - Stardust Arthur Prysock - Take Me In Your Arms
Coscas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, Sibyl said: Καλησπέρα. Πού χάθηκες εσύ; Ναι το ξέρω ότι είναι του Tim Hardin αλλά έχω μια μεγάλη αδυναμία στον Rod Stewart. Δικό σου Tim Hardin - Don't Make Promises Το ξέρω ότι έχεις υπερβολική συμπάθεια στον Rod (κάνει μπαμ! Χα χα!) Εδώ γύρω στριφογυρνάω. Και ποτέ δεν εγκαταλείπω τα Ροκ 60's - 70's μου Αυτές τις διασκευές στο How Can We Hang On to a Dream τις έχεις ακούσει; Ε τώρα...να σε διασκευάζουν οι Moody Blues το ΄69, οι Fleetwood Mac, οι Emerson, Lake & Palmer, οι Nazareth, ο Rod Stewart κλπ, δεν είναι μικρό πράγμα... Moody Blues - How Can We Hang On To A Dream (1969) Fleetwood Mac - Hang on to a Dream (1969) Emerson, Lake and Palmer - Hang On To A Dream (1993) Nazareth - Hang On To A Dream (1989) Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από Coscas 3 1
Sibyl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Coscas είπε Το ξέρω ότι έχεις υπερβολική συμπάθεια στον Rod (κάνει μπαμ! Χα χα!) Εδώ γύρω στριφογυρνάω. Και ποτέ δεν εγκαταλείπω τα Ροκ 60's - 70's μου Αυτές τις διασκευές στο How Can We Hang On to a Dream τις έχεις ακούσει; Ε τώρα...να σε διασκευάζουν οι Moody Blues το ΄69, οι Fleetwood Mac, οι Emerson, Lake & Palmer, οι Nazareth, ο Rod Stewart κλπ, δεν είναι μικρό πράγμα... Πολύ ωραία. Για να σου πω ποιο μ΄αρέσει περισσότερο, πρέπει να τ΄ακούσω άλλη μια φορά. Τρεις μεγάλες αδυναμίες. Bryan Adams, Rod Stewart, Sting - All For Love 2
tsioudiver Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από tsioudiver 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Kathleen Battle - "Lovers" Theme Song from the motion picture "House of Flying Daggers" (2004) Composed by Shigeru Umebayashi Kathleen Battle (Soprano)
Προτεινόμενες αναρτήσεις