dreamkey Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 18 ώρες πριν, agrio.imeros είπε The Killer... Μου ήρθε αμέσως στο μυαλό...
lovesucks Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 The Church - Under The Milky Way The Church - Reptile 6 2
agrio.imeros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, dreamkey είπε Μου ήρθε αμέσως στο μυαλό... Το βρήκες βρε γέρακα... και ευχαριστώ για το βιντεάκι. Οι γιοι μου βάφτισαν τους φρουιζελέδες μπεμπεσέικ Χθες με το που "έφυγε" ο Jerry Lee Lewis μου είπαν να το χτυπήσω το κομμάτι... φόρο τιμής. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Disorder __ Joleen Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από agrio.imeros 3
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, lovesucks είπε The Church - Under The Milky Way The Church - Reptile Από την Αυστραλία (αν δεν με γελά η μνήμη μου) με αγάπη! 3
lovesucks Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Από την Αυστραλία (αν δεν με γελά η μνήμη μου) με αγάπη! Δεν σε γελά καθόλου ,Σίδνεϊ Αυστραλίας ,1980.. 5
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, agrio.imeros είπε Το βρήκες βρε γέρακα... και ευχαριστώ για το βιντεάκι. Οι γιοι μου βάφτισαν τους φρουιζελέδες μπεμπεσέικ Χθες με το που "έφυγε" ο Jerry Lee Lewis μου είπαν να το χτυπήσω το κομμάτι... φόρο τιμής. Εις τα βαθιά τα έιτις, η αντίστοιχη διαφήμιση του Γιώτη έπαιζε με ένα τραγούδι από Rivingtons (ή κάπως έτσι τέλος πάντων). Το γνωστό "παπαχού μάου μάου" που λέγαμε μικροί 😄 Αυτή με τον Τζέρι τον Λι τον Λούις, είναι σίγουρα μεταγενεστερη (κονσεπτ ξεκάθαρα επηρεασμένο από εννιάμισι εβδομάδες) ! Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από MauroPaltoudias 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις