HALF EVIL Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε @HALF EVIL Πάρα πολύ ωραίο τραγούδι. Ευχαριστώ. Αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω.🧠 Πιθανολογω ότι το συγκρότημα μπορεί να είναι Έλληνες. Παρ όλα αυτά το κέρασμα το χρωστάω.
HALF EVIL Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, explorerT είπε Cracker - Low ** Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν τα ξέρω, αλλά ψάχνοντας λίγο το ένα ίσως είναι αυτό Lullaby for the Working Class - Hypnotist Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου και στο πρώτο δεν ξέρω αν βοηθάνε τα λινκ,πιθανόν να τα έχεις κοιτάξει ήδη Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://www.allmusic.com/album/back-to-my-senses-mw0001026068 ** wtf.. τιναφτορε το skynet πλησιάζει.. Ευχαριστώ. Το Hypnotist είναι αυτό που έψαχνα. Το Brother όχι αλλά δεν πειράζει. Χρωστάω και σε σένα κέρασμα. 👌 1
Agent_Orange Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω Για γράψε λίγο πως πάει (είχε πάει φίλος του αδερφού μου σε δισκάδικο και λέει "έχετε το τουρουρου ρουρουτου;" ) Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από Agent_Orange
HALF EVIL Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Για γράψε λίγο πως πάει (είχε πάει φίλος του αδερφού μου σε δισκάδικο και λέει "έχετε το τουρουρου ρουρουτου;" ) Τούρουρουρουρου τουρουρού ρουρού τουρού τουρού τουρούουουου
lovesucks Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Τούρουρουρουρου τουρουρού ρουρού τουρού τουρού τουρούουουου Ηχογράφησε το "τούρουρουρουρου τουρουρού ρουρού τουρού τουρού τουρούουουου" για να καταλάβουμε καλύτερα😋
lovesucks Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε Ωχ.....μετά απ"το παραπάνω post η τύχη θα ναι με το μέρος μας....😝😝😝
NovaLacertae Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Make Believe - When I Hold You @Agent_Orange @HALF EVIL @lovesucks Επ, τι το κάνατε εδώ πέρα; καφενείο; ή καφαινειω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις