lovesucks Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) The Greenhornes - There Is An End Τώρα είδα(01/10/22, 12:20πμ) πως το χε ποστάρει και ο @NovaLacertae λίγες μέρες πριν..😊 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από lovesucks 4
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, avocado2020 είπε Εξαιρετικο τραγουδι μετα απο αυτο εβαλα για να ακουσω αλλο ενα αγαπημενο μου.. Carol king - its too late
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, ariadnimusiclover είπε Εξαιρετικο τραγουδι μετα απο αυτο εβαλα για να ακουσω αλλο ενα αγαπημενο μου.. Carol king - its too late Καλημέρα πέρα για πέρα ...επί της ευκαιρίας καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 41 λεπτά πριν, avocado2020 είπε Καλημέρα πέρα για πέρα ...επί της ευκαιρίας καλή επιτυχία στο διαγωνισμό! Kαλημέρα πιο πέρα και από πέρα χαχα Καλό μήνα να χουμε!!! Καλή σου επιτυχία στο παιχνίδι και από εμένα δεν το λέω διαγωνισμό γιατί θα ήταν πραγματικός αν υπήρχαν πρωτότυπα τραγούδια...τώρα παίζουμε με τα τραγούδια των άλλων...ίσως πιο πολύ θα βαθμολογηθούν το καλό γούστο του καθενός αλλά είναι τόσο αντικειμενικό αυτό.. και εκεί είναι που θα έχει πλάκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις