MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (παλιό και αγαπημένο, έπαιζε σε γνωστό μαγαζί πριν 20+ χρόνια, πριν το Never never comes των Classix Nouveau) 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 THIS GOLDEN DOPE VOICE WILL BE HERE 24th September, Lucky Greeks😉 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
accipio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) And So I Watch You From Afar - V Hold Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από accipio 4
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (είχε μια αγάπη στον Ρόμπερτ τον Σμιθ ο τύπος, το δίχως άλλο) 7
7nisiotis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Κομματαρα που έβαζε ο πατέρας μου στο αμάξι όταν πηγαίναμε βόλτα βράδυ τα καλοκαίρια όταν ήμουν μικρός. 7
MauroPaltoudias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Κομματαρα που έβαζε ο πατέρας μου στο αμάξι όταν πηγαίναμε βόλτα βράδυ τα καλοκαίρια όταν ήμουν μικρός. (Υπήρχε και ολόκληρο ποίημα που είχε βγει εκείνες τις ημέρες στην Ελλάδα, όταν πρωτοκυκλοφόρησε το κομμάτι🤭) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias
Jiakometi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Ένα κλασσικά 80’s κομμάτι σε μια κάπως «ανορθόδοξη» εκτέλεση 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις