Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 hours ago, Mrs. Hyde said:

Tom Waits - Hope I don't fall in love with you

Είδες που σε όλο το τραγούδι, χτυπιέται ότι δεν θα ερωτευτεί, αλλά τελικά στο τέλος ερωτεύεται; Χα χα!   

Θα σου πρότεινα, αν δεν έχεις ήδη συνηθίσει αυτήν την εκτέλεση, να το ακούσεις από την εκτέλεση από το 1ο του LP (το Closing Time του 1973) και νομίζω θα το αγαπήσεις παντοτινά όπως κι΄εγώ

Αυτήν έχω και εγώ σε βινύλιο από μιά συλλογή του (το Anthology of Tom Waits) και μου φαίνεται πολύ πιό φρέσκια και αέρινη. Εχει προσθέσει και περισσότερα μουσικά όργανα και γενικά η παραγωγή είναι καλύτερη. Αυτή που έβαλες, είναι από το Early Years, Volume Two του 1993 και είναι ηχογράφηση του 1971. Νομίζω το τελειοποίησε το 1973 

Με διαφορά, το I Hope That I Don't Fall In Love, είναι το καλύτερό του τραγούδι γιά μένα. Είναι δύσκολος ο Tom (και πιό δύσκολη η "φωνή" του . Χα χα!)

Tom Waits - I Hope That I Don't Fall In Love With You(1973)

Το Anthology, έχει διαμαντάκια, μέσα. Το Jersey Girl, το San Diego Serenade, το αγαπημένο μου Martha, το Ol' '55 και γενικά είναι "στρωτό" LP γιά Tom Waits...χα χα!

Σου αφιερώνω τα Μartha και The Piano Has Been Drinking που πάντα έρριχνα πολύ γέλιο (μάλλον ο Tom ήταν πιό μεθυσμένος)

Tom Waits - Martha (1973)

Tom Waits - The Piano Has Been Drinking (Not Me) 1976

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 5
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...