NovaLacertae Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 29/6/2022 στις 8:43 ΜΜ, grandp είπε Αγαπημένος Chris De Burgh! Chris De Burgh - The Traveller Chris De Burgh - High On Emotion edit: @Coscas Μαζί ποστάραμε, και πέσαμε και σε αλλαγή σελίδας!!! Μα είναι και τόσο ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες που συνοδεύεις τα κομμάτια και στους περισσότερους μας άγνωστες αλλά και πολύ χρήσιμες για την γν'ωση στην εξέλιξη της μουσικής! ΕΥΓΕ! Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από NovaLacertae 4 2
kostiger Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από kostiger 3 1
lovesucks Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler Σαν με κοιτάς😍Διαφορετικό😊 Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από lovesucks 1
Sibyl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 41 λεπτά πριν, Coscas είπε Εσύ είσαι γίγαντας λέμε και ενώ βάζεις "mainstream" κομμάτια (όπως κι΄εγώ ) έχεις τεράστιες γνώσεις (θυμασαι τότε που με τάπωσες στο Ροκ 60's-70's με τους Moody Blues; Kαι χωρίς να με προσβάλλεις) Ο Stevie, είναι τεράστιο κεφάλαιο στην Ροκ. Ψιλοπαρεξηγημένος, ως mainstream κι' αυτός, αλλά τοποθετείται στους πρωτοπόρους της ψυχεδελικής Μουσικής (και όχι μόνον). Μέχρι ο Paul McCartney συμμετείχε στο άλμπουμ του, Brave New World του 1969, με το ψευδώνυμο Paul Ramon Από εκεί πήρανε οι Ramones το όνομά τους (εξακριβωμένο) Μπορούμε να μιλάμε γιά ώρες γιά τον Stevie Σου αφιερώνω έναν ΥΜΝΟ του από εκείνη τη εποχή και ένα "mainstream" κομμάτι του λίγο πριν το Abracadabra που ίσως να μη το έχεις ακούσει Steve Miller - Dear Mary (1968) Steve Miller - Heart Like A Wheel (1981) Κάτι λένε ότι το βαφτιστήρι παίρνει χαρίσματα από τον νονό του. Εδώ επαληθεύτηκε η θεωρία. (Αυτήν την πληροφορία δεν την ήξερα, κάποιοι άλλοι μου την είπαν και ξέρεις ποιοι είναι αυτοί.) Steve Miller & Les Paul 3
lordvec Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από lordvec 2
NovaLacertae Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, lovesucks είπε Pff...bzz.. Ο Bryan Ferry με τους Roxy Music... άλλη λατρεία και αυτοί, ο δίσκος (LP) με το Love Is The Drug ήταν ο πρώτος τους που είχα πάρει Bryan Ferry - Don't Stop The Dance 2 3
lovesucks Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Ο Bryan Ferry με τους Roxy Music... άλλη λατρεία και αυτοί, ο δίσκος (LP) με το Love Is The Drug ήταν ο πρώτος τους που είχα πάρει Bryan Ferry - Don't Stop The Dance Όσα και αν βάλουμε ,δεν θα ναι αρκετά..οπότε αλλάζω καλλιτέχνη..🤗🤗😊😊 2 1
NovaLacertae Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, lovesucks είπε Όσα και αν βάλουμε ,δεν θα ναι αρκετά..οπότε αλλάζω καλλιτέχνη..🤗🤗😊😊 Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη UFO - Love to Love 3
lovesucks Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη UFO - Love to Love Πολλή love έπεσε..😋😋 Paul Weller εγώ Bonus track(δεν θα μπορούσε να λείπει😊) Spoiler 7 1
NovaLacertae Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Πολύ ωραίος ο Paul Weller Τώρα... το Wishing On A Star μου αρέσει πολύ σε πολλές εκτελέσεις, αλλά αυτή των Rose Royce είναι απίστευτη Rose Royce - Wishing On A Star The Black Keys - Too Afraid To Love You 7 1
lovesucks Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Πολύ ωραίος ο Paul Weller Τώρα... το Wishing On A Star μου αρέσει πολύ σε πολλές εκτελέσεις, αλλά αυτή των Rose Royce είναι απίστευτη Rose Royce - Wishing On A Star The Black Keys - Too Afraid To Love You Θα συμφωνήσω μαζί σου για το Wishing On A Star,απλά ο Paul Weller είναι αδυναμία..😍 The Βlack keys Το παρακάτω πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση(ειδικά το video) Υ.Γ. όλοι λείπουν @NovaLacertae 🍻🍺🍻🍺 Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από lovesucks 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις