Sibyl Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, Neural_handshake είπε Goldfrapp - Anymore Goldfrapp - Systemagic Goldfrapp - Moon In Your Mouth 2 1
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Στις 23/6/2022 στις 12:23 ΜΜ, Sibyl είπε Ζεις εσύ καλέ μου άνθρωπε; ΄Οσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, μια αγωνία την έχω! Τετάρτη και Πέμπτη ζορίστηκα είναι η αλήθεια, χθες και σήμερα κάπως καλύτερα, αλλά τι να το κάνεις, τα δύσκολα έρχονται 😕 Εσύ, κρυώνεις σήμερα; :Ρ
Coscas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, NovaLacertae said: David Bowie - Ashes to Ashes Από τα αριστουργήματά του το Ashes To Ashes (τι κομμάτι!) Από τον ίδιο δίσκο, κάτι που μου θυμίζει Bubblegum μουσική (David Cassidy δλδ) David Bowie - Up The Hill Backwards (1981) Και για του λόγου του αληθές, η ομοιότητα με Cassidy Πρόσεξε εκεί που τραγουδάει ο Bowie στο 0:22 "The vacuum created by the arrival of freedom" και άκου και τον Cassidy στο 0:35 που λέει, "I rise with the sun and start my existence". Oλόϊδια! Νομίζω και άλλο ένα τραγούδι του Cassidy μοιάζει, αλλά έχω κολλήσει και δεν μπορώ να το θυμηθώ Εξ' άλλου, 3 ήταν οι David στα 70's (και all time) O David Bowie, ο David Cassidy και ο David Essex Τάδε έφη ο Boy George όταν ρωτήθηκε ποιοί τον είχαν επηρεάσει Partridge Family - Bandala (1970) Και έναν ΥΜΝΟ ξαναθυμήθηκα από Partridge Family Το κομμάτι είναι ΕΠΟΣ και πολυαγαπημένο Το τραγουδά η Shirley Jones, η μητριά του, που τον έχωσε στην μαγεία των studios στο Χόλλυγουντ, όπου έπεσε πάνω σε φοβερούς έμπειρους συνθέτες και παραγωγούς, που μέχρι και Phil Spector και Wall Of Sound (γιά όσους ξέρουν) έβαζαν στις συνθέσεις τους Τι τραγούδι! Τι τραγούδι! Τι τραγούδι! Partridge Family - Ain't Love Easy (1973) Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από Coscas 6 1
Sibyl Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, phanispal είπε Τετάρτη και Πέμπτη ζορίστηκα είναι η αλήθεια, χθες και σήμερα κάπως καλύτερα, αλλά τι να το κάνεις, τα δύσκολα έρχονται 😕 Εσύ, κρυώνεις σήμερα; :Ρ Αν κρύωνα σήμερα, θα έπρεπε να πάω στον γιατρό. 🤣 Είμαι πολύ χαρούμενη που απαλλάχθηκα από το layering των ρούχων, τα κασκόλ, τα σκουφιά, τα γάντια, τα καλσόν, τις μπότες κτλ. Βάζω τα αεράτα τιραντωτά φουστανάκια μου, τα πεδιλάκια μου, πιάνω τα μαλλιά μου ψηλά και δρόμο! 😄 Μόνο αυτό το λαμπερό φως που λούζει τα πάντα να βλέπεις, σου φτιάχνει την διάθεση! Είναι ωραίο το καλοκαίρι! --------------------------------------------------------------------------------------------- Culture Club - Its A Miracle (1983) The Cure - Lullaby (1989) Oasis - Don't Go Away (1997) HIM - Join Me In Death (1999) Placebo - The Bitter End (2003) 5 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Games Without Frontiers: Οικογένεια φιλίες σχέσεις έρωτες κοινωνίες θρησκείες πολιτισμοί κουλτούρες τα έθνη τα κράτη ο κόσμος αν μου διέφυγε κάτι από το φτωχό μου το μυαλό συμπληρώστε......
Προτεινόμενες αναρτήσεις