Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, Sibyl said:

Τίποτα δεν είχες αφιερώσει στην Sibyl και άστα αυτά. Στην μαμά της Sibyl το είχες αφιερώσει!:lol:

A χα χα! Ναι μωρε! Στην μαμά! Είμαι λίγο ξεχασιάρης... Αλλά εσύ, είσαι εντελώς αχάριστο πλάσμα :lol: ! Τόσες αφιερώσεις βρε σου έχω κάνει! Και βρήκες την μία φορά που δεν σου έκανα...:(

Πάρε τότε άλλη μία αφιέρωση μπας και ρεφάρω! Χα χα!

Cliff Richard - She's So Beautiful (1985)

Ακριβώς γι΄αυτό το έβαλα επειδή είχε συμμετάσχει και στην σύνθεση και στους στίχους.

Nαι...οκ...Το "It's Time That I Knew You Better" τότε γιατί το έβαλες; Ισα για να με μπερδέψεις;

Αφού ανέφερες τον κο Furnier, αφιερωμένος σε σένα ο ύμνος που είναι και επίκαιρος μιας που πριν λίγες μέρες, έκλεισαν τα σχολεία.

Alice Cooper - School's Out

AYTA EINAI!!!

Εχεις ακούσει όλο το School's out; Συμπεριλαμβάνεται στους κλασσικότερους δίσκους της δεκαετίας των 70's και μέσα στους πρώτους 20

Τον θεωρώ τον καλύτερό του δίσκο και το ομώνυμο τραγούδι, ίσως είναι το "χειρότερο". Υπάρχουν διαμάντια μέσα

Σου αφιερώνω το επόμενο. Οπότενες , πάμε και σε 2η αφιέρωση σήμερα. Ελπίζω να μην έχεις παράπονο τώρα. Χα χα!

Τι κάνει το άτομο!

Alice Cooper - Alma Mater (1972)

Οσο για την μαμά, ρώτα την άμα έχει δεί αυτό το ωριαίο ντοκυμανταίρ του David στην Aυστραλία και το live εκεί. Αμα όχι, να το δεί. Κι' εσύ να το δείς, για να καταλάβεις τι ήταν o David. Κάθε 5 λεπτά, έπαιρναν και ένα κορίτσι με το φορείο. Χα χα! Δυστυχώς, λίγο αργότερα σε μιά συναυλία του, πέθανε ένα κορίτσι. Από τότε σταμάτησε τα live και ίσως και την καριέρα του, αφού λυπήθηκε πάρα πολύ ο ίδιος

Το είχα δεί σε κακή ανάλυση παλαιότερα, αλλά το ανέβασαν σε remastered

Ελπίζω στο μέλλον να το επεξεργαστούν και σε έγχρωμο

David Cassidy - To Australia With Love - Concert Tour Film 1974 Remastered

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Coscas είπε

Οσο για την μαμά, ρώτα την άμα έχει δεί αυτό το ωριαίο ντοκυμανταίρ του David στην Aυστραλία και το live εκεί. Αμα όχι, να το δεί. Κι' εσύ να το δείς, για να καταλάβεις τι ήταν o David. Κάθε 5 λεπτά, έπαιρναν και ένα κορίτσι με το φορείο. Χα χα! Δυστυχώς, λίγο αργότερα σε μιά συναυλία του, πέθανε ένα κορίτσι. Από τότε σταμάτησε τα live και ίσως και την καριέρα του, αφού λυπήθηκε πάρα πολύ ο ίδιος

Το είχα δεί σε κακή ανάλυση παλαιότερα, αλλά το ανέβασαν σε remastered

Ελπίζω στο μέλλον να το επεξεργαστούν και σε έγχρωμο

David Cassidy - To Australia With Love - Concert Tour Film 1974 Remastered

Ναι την έχω ακούσει αυτήν την ιστορία για το άτυχο κορίτσι εχασε την ζωή του σε συναυλία του.

Για το ντοκιμαντέρ θα την ρωτήσω αύριο.΄Ασε να περάσουμε σήμερα μια ήσυχη Κυριακή!:lol:

3 ώρες πριν, Coscas είπε

Εχεις ακούσει όλο το School's out; Συμπεριλαμβάνεται στους κλασσικότερους δίσκους της δεκαετίας των 70's και μέσα στους πρώτους 20

Τον θεωρώ τον καλύτερό του δίσκο και το ομώνυμο τραγούδι, ίσως είναι το "χειρότερο". Υπάρχουν διαμάντια μέσα

Τα αυτονόητα δεν τα ρωτάνε!:D

Ασφαλώς και το έχω ακούσει όλο!

Ξέρω και την ιστορία του εξώφυλλου του album.

Να σου πω την αλήθεια επειδή όταν το άκουγα, πήγαινα ακόμα σχολείο και είχα συνδυάσει το School's Out με τις καλοκαιρινές διακοπές, για καθαρά συναισθηματικούς λόγους το θεωρώ το καλύτερο του album.

Σου ανταποδίδω με χαρά τις αφιερώσεις:

Alice Cooper - My Stars

Alice Cooper - Luney Tune

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...