Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Coscas είπε

Τι να καταλάβω ο καψερός;...:lol:

Μου βάζεις Animals και το Rising Sun. Ε λέω...κάποια σχέση θα έχουν...

Πριν, μου είχες γράψει να πω τι ξέρω για τον David. Αμα πω να γράψω τι ξέρω , θα χρειαστούμε 5-6 χρόνια καθημερινών πόστς (και λίγα λέω)

Η μαμά, μπήκε στην καρδιά μου. Οπως τα λέει είναι. Χάθηκε το "Φως" των 70's. Βέβαια, τα είχε παρατήσει ο David, από τα μέσα 70's και αποποιήθηκε το είδος μουσικής που τραγουδούσε. Το λάθος του, το κατάλαβε αργά

Οσο γιά τον μπαμπά...ωραίος! Ονειρο όλων μας τότε, ήταν να έχουμε πειρατικό σταθμό (όχι Γαρδέληδες και Ψάλτηδες που ήταν κίτς) 

Καλός ο Burdon και Μύθος, αλλά ο Cassidy ήταν "αλλού". Επιασε επίπεδα δημοφιλίας Presley και Beatles (και τα ξεπέρασε)

Ευχαριστώ για την αφιέρωση και ανταποδίδω

Και αν θέλεις, βάλε να το ακούσει η μαμά. Θα θυμηθεί πολλά. Ηταν το πιό γνωστό του τραγούδι στα μεσαία (που άμα έπαιζε ο μπαμπάς σε σταθμό, μαζι με το I Think I Love You, θα έβαζε και αυτό τότε, ήθελε δεν ήθελε. Χα χα!)

Από τον ίδιο δίσκο με το We Gotta Get Out Of This Place. To Notebook. Δισκάρα και τον έχω ζήσει ένα καλοκαίρι! Και οι φίλοι που τον είχαν σε κασσέττα και τον είχαν δανείσει σε μένα και απο εκεί τον άκουσα, το ίδιο έλεγαν. Μετά φυσικά, τον πήρα σε βινύλιο. Με Walking in The Rain, Maybe Someday, Storybook Love, As Long As You're There και τόσα άλλα. Εκεί, λάτρεψα την μουσική του David και τον εκτίμησα, προσέχοντάς τον σαν καλλιτέχνη και όχι απλά σαν ένα pop idol

Partridge Family - Friend And A Lover (1972)

Εβαλα την 1η εκτέλεση που είναι των μυθικών Everly Brothers. Ηθελα να βάλω την 1η εκτέλεση του συνθέτη του τραγουδιού, του  Boudleaux Bryant, αλλά νομίζω το συμπεριέλαβε πολύ αργότερα σε μιά συλλογή του και δεν το είπε 1ος

Δεν το ήξερα ότι οι Nazareth, το εμπνεύστηκαν από Gram Parsons και Emmylou Harris και ευχαριστώ γιά την πληροφορία. Αν και μου φαίνεται λίγο απίθανο, καθώς ήδη το 1975, το τραγούδι ήταν μύθος και πασίγνωστο από Everly Brothers και Roy Orbison

Οπότε, βάζω ένα τραγούδι των Everly, που το θεωρώ τον ΥΜΝΟ τους. Κι΄αυτό γραμμένο από τον Boudleaux Bryant (πρέπει να τον ψάξω αυτόν ;) )

Everly Brothers - All I Have To Do Is Dream (1958)

Eδώ, το τραγουδάει ο David μαζί με τον Glen Campbell!

David Cassidy & Glen Campbell - Medley (October 24, 1971)

΄Ακου κι εσύ αυτό:

David Cassidy - "It's Time That I Knew You Better"

Και δες και τους συντελεστές του τραγουδιού αυτού:

Asia - Prayin' 4 A Miracle

Καληνύχτα!

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...