Coscas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 18 hours ago, Sibyl said: Τίποτα δεν αποκλείεται! Εξάλλου η μαϊμού τελικά μάλλον στα ναρκωτικά αναφέρεται και στα δύο τραγούδια. Καλά ο Robbie δεν το αρνήθηκε ο άνθρωπος αλλά ο John κάτι για έμπνευση από τον διαλογισμό στην Ινδία είπε, κάτι για την σχέση του με την Yoko είπε, κάτι για την δυσκολία παρουσίασης του πραγματικού του εαυτού δημοσίως είπε, βγήκαν και οι υπόλοιποι της παρέας και ανέπτυξαν τις δικές τους θεωρίες κτλ, κτλ. Τώρα εδώ που τα λέμε αλλιώς παραδέχεσαι κάτι τέτοιο το 2002 αλλιώς (δεν) το παραδέχεσαι το 1968. ΄Αστα τώρα αυτά και πες μας για τον David που ξέρεις τα πάντα γι΄αυτόν (να ξέρεις ότι η αφιέρωσή σου έφτασε στην παραλήπτριά της και σ΄ευχαριστεί πολύ). Ας βάλω τώρα αυτό και όταν απαντήσεις, θα σου πω την σχέση που έχει με τον David. The Animals - House of the Rising Sun Σιγά μην ντρεπόταν ο John να το πεί. Εδώ έλεγε άλλα κι΄ άλλα , που σήμερα φοβούνται ΟΛΟΙ να τα πούν (Anglo pigs γιά τους Εγγλέζους, Keep Ireland for the Irish, Put the English back to sea!), οπότε , θα πιστέψω τον John Ι got no idea. Γιά τον Cassidy δεν λες; Eγώ, ήξερα την διασκευή στους Αnimals, του We Gotta Get Out Of This Place, αν και η σύνθεση είναι των Barry Mann, Cynthia Weil, που ήταν οι βασικοί συνθέτες των Partridge Family (και μουσικοί κολοσσοί) Εμένα, μου αρέσει περισσότερο η εκτέλεση του Cassidy από των Animals. Ισως γιατί το άκουσα απ' αυτόν 1η φορά και το έχω συνηθίσει έτσι Και γιά του λόγου το αληθές The Partridge Family - We gotta get out of this place (1972) Και φυσικά έχω αγωνία τι σχέση έχει το House of the Rising Sun (που ως γνωστόν, είναι διασκευή στο traditional) και οι Animals με τον Cassidy 3
Coscas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 2 hours ago, triplex1 said: Everly Brothers - Love Hurts (1960) Roy Orbison - Love Hurts (1961) 3
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 @poulinos (γκουχου γκουχου) με ευχάριστες νότες (κυριολεκτικά και μεταφορικά!!) 🙂
Sibyl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Coscas είπε Σιγά μην ντρεπόταν ο John να το πεί. Εδώ έλεγε άλλα κι΄ άλλα , που σήμερα φοβούνται ΟΛΟΙ να τα πούν (Anglo pigs γιά τους Εγγλέζους, Keep Ireland for the Irish, Put the English back to sea!), οπότε , θα πιστέψω τον John Ι got no idea. Γιά τον Cassidy δεν λες; Eγώ, ήξερα την διασκευή στους Αnimals, του We Gotta Get Out Of This Place, αν και η σύνθεση είναι των Barry Mann, Cynthia Weil, που ήταν οι βασικοί συνθέτες των Partridge Family (και μουσικοί κολοσσοί) Εμένα, μου αρέσει περισσότερο η εκτέλεση του Cassidy από των Animals. Ισως γιατί το άκουσα απ' αυτόν 1η φορά και το έχω συνηθίσει έτσι Και γιά του λόγου το αληθές The Partridge Family - We gotta get out of this place (1972) Και φυσικά έχω αγωνία τι σχέση έχει το House of the Rising Sun (που ως γνωστόν, είναι διασκευή στο traditional) και οι Animals με τον Cassidy Τώρα ή εγώ δεν ήμουν σαφής ή εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψα. Σου ζήτησα να μου δώσεις πληροφορίες για τον David Cassidy που δεν είναι γνωστές μιας που ξέρεις τα πάντα γι΄αυτόν και αφού μου απαντούσες, θα σου έλεγα κι εγώ τι σχέση είχε ο David με τους Αnimals. ΄Ακου λοιπόν: Την αποφράδα εκείνη μέρα του Νοεμβρίου του 2017 που έφυγε ο David, η μητέρα μου τα είχε βάψει μαύρα, δεν μιλιόταν καν, μουρμούριζε κάτι ακατάληπτες φιλοσοφίες ότι ένα μαύρο πέπλο σκέπασε ένα μέρος των αναμνήσεων της εφηβείας της κτλ, κτλ, ε κάποια στιγμή αγανάκτησε ο πατέρας μου και τι της λέει ο άτιμος."Μα πώς κάνεις έτσι βρε παιδάκι μου, δεν πέθανε δα και ο Eric Burton!" Δεν θυμάμαι πόσες μέρες του κράταγε μούτρα! Ο πατέρας εν τω μεταξύ, λάτρης των Αnimals είχε κάνει και με τους φίλους του στην εφηβεία του, ένα συγκρότημα (διατηρούσε και παράνομο ερασιτεχνικό σταθμό) και είχαν πάει σε κάτι νέα ταλέντα να διαγωνιστούν με το House of the Rising Sun, τον ρωτάω εγώ όταν μου τα διηγούταν "πώς τα είχατε πάει;", μου απαντάει "τέταρτοι ήρθαμε", του λέω "α, ωραία, μια χαρά, πόσα συγκροτήματα είχατε διαγωνιστεί;" και τι μου απαντάει; "τέσσερα!" Τι θα κάνω εγώ μ΄αυτούς τους ανθρώπους, μου λες; Λοιπόν για να μην μπλεχτούμε πάλι θα σου αφιερώσω ένα τραγούδι της Kate που ξέρω ότι την αγαπάς. Kate Bush - Cloudbusting Καληνύχτα! 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις