seeker4all Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 έτσι για να μπορώ να καταλάβω τα τραγουδιστικά όρια της ανθρώπινης φωνής... 5 1
Sibyl Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Ella Fitzgerald ft Louis Armstrong - Summertime The Beach Boys - Surfin' USA John Travolta & Olivia Newton John - Summer Nights (Grease) Bryan Adams - Summer Of ’69 🌞🌞🌞🚢🚢🚢🏖️🏖️🏖️🌅🌅🌅 7
avocado2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, grandp είπε Σκέτες ή με σφηνάκι τεκιλα έχει σημασία,😃😃😃 Τεκίλα όχι όχι, με παρεξήγησες δεν ήμουν σε μπιτσόμπαρο. Εγώ μανάβικο για καρπούζι και περίπτερο για εμφιαλωμένα έψαχνα και βρήκα λίγα εμφιαλωμένα οπότε άδειασα δυο ψυγεία με ότι κρύα υγρά βρήκα για όλους μας (προσωπικό) Όλα τα υπόλοιπα ήρθαν μόνα τους😉 2 1
triplex1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, avocado2020 είπε Τεκίλα όχι όχι, με παρεξήγησες δεν ήμουν σε μπιτσόμπαρο. Εγώ μανάβικο για καρπούζι και περίπτερο για εμφιαλωμένα έψαχνα και βρήκα λίγα εμφιαλωμένα οπότε άδειασα δυο ψυγεία με ότι κρύα υγρά βρήκα για όλους μας (προσωπικό) Όλα τα υπόλοιπα ήρθαν μόνα τους😉 3
Sibyl Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Aztec Camera Oblivious Orchid Girl All I Need Is Everything Somewhere In My Heart Good Morning Britain Sun 5
seeker4all Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Eλληνικό metal band, τραγούδι από τον ομότιτλο δίσκο τους Fatal Blues (1992). Μέλη: Άγγελος Καλατζής (τραγούδι), Σωτήρης Φεγγίτης (κιθάρα), Νίκος Λαζάκης (μπασο), Χρήστος Διακουμής (τύμπανα). Εκπληκτικός κιθαρίστας o Φεγγίτης... ψάξτε όσοι αγαπάτε το είδος και ακούστε και τα 5 τραγούδια (διαμάντια για εμένα). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις