Sibyl Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 48 λεπτά πριν, grandp είπε America - The Last Unicorn 😉 Καλη σου μέρα! 1
Agent_Orange Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Καλημέρες σε ολους, @Sibyl βρηκα το τραγούδι σου... το ξερα οτι κρυφα είσαι μπλακμεταλλου...
Sibyl Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε Καλημέρες σε ολους, @Sibyl βρηκα το τραγούδι σου... το ξερα οτι κρυφα είσαι μπλακμεταλλου... Κάποιες φορές μπορεί να δίνω αινιγματικές απαντήσεις και κάποιες άλλες φορές μπορεί, αξιολογώντας τα στοιχεία μιας κατάστασης, να προβλέψω πώς θα εξελιχθεί στο μέλλον όμως μπλακμεταλλού δεν είμαι. 🤣 Τι να κάνω με σένα δεν ξέρω... Να σου βάλω "like" σ΄αυτά τα τραγούδια δεν πάει το χέρι μου, να σου βάλω ανάλογα τραγούδια δεν μπορώ, να σου βάλω τραγούδια με όμορφες κοπελιές το αποφεύγω επειδή θα βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση και δεν το θέλω καθόλου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου αφιερώσω το παρακάτω που κάπως ακούγεται. 🤣 Δικό σου! Mayhem - Freezing Moon 1 1
Agent_Orange Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Sibyl είπε που κάπως ακούγεται είσαι σε καλό δρόμο βλέπω...αντε σε λίγο θα μας βαζεις και κανα grindcore 1
Sibyl Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 25 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε είσαι σε καλό δρόμο βλέπω...αντε σε λίγο θα μας βαζεις και κανα grindcore Το παραπάνω είναι πολύ ωραίο και μελωδικό τραγούδι. ΄Οσο για το Grindcore, μέχρι εδώ και πολύ είναι!🤣🤣🤣 Napalm Death - You Suffer 1
Sibyl Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Ως μουσικό thread οφείλουμε να πούμε ένα στον αγαπημένο μας Βαγγέλη Παπαθανασίου. Vangelis - Earth - A Song 4 1 2
grandp Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, Sibyl είπε Ως μουσικό thread οφείλουμε να πούμε ένα στον αγαπημένο μας Βαγγέλη Παπαθανασίου. Vangelis - Earth - A Song Rest In Peace .......... 2 5
Agent_Orange Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Sibyl είπε Napalm Death - You Suffer με δουλεύεις εσυ... και καλα δεν ακούς αλλα και ξέρεις οτι οι ND ειναι grind και ξερεις και το ποιο "meme" τραγούδι τους... R.I.P. 4 2
Coscas Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 31 minutes ago, Sibyl said: Ως μουσικό thread οφείλουμε να πούμε ένα στον αγαπημένο μας Βαγγέλη Παπαθανασίου. Vangelis - Earth - A Song Λες και το ξέραμε... Πρίν λίγο καιρό, του είχαμε κάνει εδώ, σχεδόν αφιέρωμα Μεγάλη απώλεια... Vangelis - Nucleogenesis Part One (1976) Vangelis - To the Unknown Man (1977) 5 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις