Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Sibyl είπε

Electric Light Orchestra - Mr. Blue Sky

220 Good morning ideas | καλημέρα, διάλειμμα για καφέ, ρητά με καλημέρα

Οι AC/DC ακούγονται μόνο από τους AC/DC!!!

Παρακαλώ πολύ! 😄

Δικό σου:

AC/DC - Back In Black 

Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα!

Οτι θελω βαζω και κανεναν δεν ρωταω ...........καλημερα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε

Mazoo and the Zoo ρε τρελε? παιζουμε κ thrash τωρα?  \m/

Οτι αγαπας εχει το μαγαζι δεν κωλώνουμε πουθενά

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

George Baker- Little Green Bag

Reservoir Dogs Theme

Επεξ/σία από Sibyl
  • Like 8
Επισκέπτης
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Coscas είπε

Χα χα! Ναι βρε συ! Κι' εγώ πλάκα σου έκανα

Τον Κουτσογιαννόπουλο, γκούγκλαρα και τον είδα (χα χα!). Μόνο φατσικά τον ήξερα

Υπερβάλλεις μωρέ! Σ' ευχαριστώ. Ομως θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε κάτι. Γνωρίζω πολύ καλά (λόγω πλέον εμπειρίας), ότι άτομα με τόση αυστηρότητα γιά τον εαυτό τους, όπως εσύ και δηλώνοντας άγνοια, είναι κατά πολύ πληρέστεροι άνθρωποι από τους "καβαλημένους"

Οπότε, πάλι θα μου επιτρέψεις, να μην σε θεωρώ αδαή, ούτε γκαφατζού. Απλά, αφήνεις χώρο στους άλλους

Σου αφιερώνω λοιπόν ένα τραγούδι και αν θέλεις, πρόσεξε τους στίχους. Ολο και κάτι θα βρείς που ίσως πλησιάζει την ιδιοσυγκρασία σου. Το ελπίζω δλδ

Απόκρυψη περιεχομένων
People say I'm crazy
Doing what I'm doing
Well, they give me all kinds of warnings
To save me from ruin
When I say that I'm okay, well they look at me kinda strange
"Surely, you're not happy now, you no longer play the game"
People say I'm lazy
Dreaming my life away
Well they give me all kinds of advice
Designed to enlighten me
When I tell them that I'm doing fine watching shadows on the wall
"Don't you miss the big time boy, you're no longer on the ball?"
I'm just sitting here watching the wheels go round and round
I really love to watch them roll
No longer riding on the merry-go-round
I just had to let it go
Ah, people asking questions
Lost in confusion
Well, I tell them there's no problem
Only solutions
Well, they shake their heads and they look at me, as if I've lost my mind
I tell them there's no hurry, I'm just sitting here doing time
I'm just sitting here watching the wheels go round and round
I really love to watch them roll
No longer riding on the merry-go-round
I just had to let it go
I just had to let it go
I just had to let it go

John Lennon - Watching the Wheels (1980)

Όχι, καμία υπερβολή. Μπέσα το λέω - και είμαι εν γένει δύσκολη, φειδωλή και συγκεκριμένη στις κουβέντες μου. Οι περισσότεροι μπορεί ν' ακούμε διάφορα είδη μουσικής, αλλά μέχρι εκεί. Εσύ το πας ένα βήμα παρακάτω. Κι είναι ωραίο να το βλέπεις αυτό, είτε μιλάμε για μουσική είτε για κάτι άλλο. Είναι γοητευτικό το ωραίο πάθος για κάτι. Όσο για μένα, εάν το λες σχετικά με τη μουσική, δεν το παίζω σεμνή. Ουδόλως. Δεν ξέρω την τύφλα μου - το παραδέχομαι ανοιχτά. Το ίδιο ανοιχτά παραδέχομαι ότι δεν θα κάτσω να τα μάθω και ποτέ, καθώς βαριέμαι αφόρητα. Μάθε με νέα τραγούδια, ναι. Διψάω γι' αυτά. Άμα με βάλεις σε λεπτομέρειες, άστα να πάνε, adios amigo, sayonara. 🤭

Βρήκα πολλά που αγγίζουν την ιδιοσυγκρασία μου. 😉

Σ' ευχαριστώ!

---------

Ας βάλω κι εγώ ένα αγαπημένο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Mrs. Hyde said:

Όχι, καμία υπερβολή. Μπέσα το λέω - και είμαι εν γένει δύσκολη, φειδωλή και συγκεκριμένη στις κουβέντες μου. Οι περισσότεροι μπορεί ν' ακούμε διάφορα είδη μουσικής, αλλά μέχρι εκεί. Εσύ το πας ένα βήμα παρακάτω. Κι είναι ωραίο να το βλέπεις αυτό, είτε μιλάμε για μουσική είτε για κάτι άλλο. Είναι γοητευτικό το ωραίο πάθος για κάτι. Όσο για μένα, εάν το λες σχετικά με τη μουσική, δεν το παίζω σεμνή. Ουδόλως. Δεν ξέρω την τύφλα μου - το παραδέχομαι ανοιχτά. Το ίδιο ανοιχτά παραδέχομαι ότι δεν θα κάτσω να τα μάθω και ποτέ, καθώς βαριέμαι αφόρητα. Μάθε με νέα τραγούδια, ναι. Διψάω γι' αυτά. Άμα με βάλεις σε λεπτομέρειες, άστα να πάνε, adios amigo, sayonara. 🤭

Βρήκα πολλά που αγγίζουν την ιδιοσυγκρασία μου. 😉

Σ' ευχαριστώ!

---------

Ας βάλω κι εγώ ένα αγαπημένο. 

Και πάλι σ΄ευχαριστώ. Δεν φαντάζεσαι πόση χαρά μου δίνει το να ψάχνω γιά Μουσική. Ημουν και λίγο τυχερός, γιατί έζησα τις καλές εποχές στο τελείωμά τους. Πιό πολύ με χαροποίησε, που έχεις καταλάβει την αγάπη σ΄ αυτό (στην Μουσική δλδ) 

Το να "παραδέχεσαι την τύφλα σου", δείχνει αυτογνωσία. Ξέρεις πόσοι "δεν την ξέρουν" και δηλώνουν και επαϊοντες από πάνω;

Πάντως...λίγο με μπερδεύει σε σένα, που ενώ λατρεύεις την μουσική και διψάς γιά νέα τραγούδια, να...βαριέσαι. Χα χα!

Οκ όμως. Αβυσσος η ψυχή όλων μας

Και χάρηκα που βρήκες κάτι να σε αγγίζει στο τραγούδι

Η όλη φάση με σένα, επειδή μου θυμίζει το Σωκρατικό "εν οίδα, ότι ουδέν οίδα", θα σου αφιερώσω και πάλι κάτι από Beatles και είμαι σίγουρος ότι κάτι θα ανακαλύψεις κι΄ εκεί 

Doesn't have a point of view

Knows not where he's going to

He's a real nowhere man

Sitting in his nowhere land

Making all his nowhere plans for nobody

Beatles - Nowhere Man (1965)

Και αυτά που ακούω τώρα

Colin Hare - To My Maker (1971)

Διασκευή σε Blood Sweat & Tears

The Arbors - I Can't Quit Her (1969)

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
Spoiler

37 λεπτά πριν, Coscas είπε

Και πάλι σ΄ευχαριστώ. Δεν φαντάζεσαι πόση χαρά μου δίνει το να ψάχνω γιά Μουσική. Ημουν και λίγο τυχερός, γιατί έζησα τις καλές εποχές στο τελείωμά τους. Πιό πολύ με χαροποίησε, που έχεις καταλάβει την αγάπη σ΄ αυτό (στην Μουσική δλδ) 

Το να "παραδέχεσαι την τύφλα σου", δείχνει αυτογνωσία. Ξέρεις πόσοι "δεν την ξέρουν" και δηλώνουν και επαϊοντες από πάνω;

Πάντως...λίγο με μπερδεύει σε σένα, που ενώ λατρεύεις την μουσική και διψάς γιά νέα τραγούδια, να...βαριέσαι. Χα χα!

Οκ όμως. Αβυσσος η ψυχή όλων μας

Και χάρηκα που βρήκες κάτι να σε αγγίζει στο τραγούδι

Η όλη φάση με σένα, επειδή μου θυμίζει το Σωκρατικό "εν οίδα, ότι ουδέν οίδα", θα σου αφιερώσω και πάλι κάτι από Beatles και είμαι σίγουρος ότι κάτι θα ανακαλύψεις κι΄ εκεί 

Doesn't have a point of view

Knows not where he's going to

He's a real nowhere man

Sitting in his nowhere land

Making all his nowhere plans for nobody

Beatles - Nowhere Man (1965)

Τι δεν μπορώ να φανταστώ; Πόσες και πόσες φορές βλέπω να παθιάζεσαι με αυτά που γράφεις, αλλά, κλασική εγώ, σε διαβάζω μονολογώντας "ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ;;;". χαχα

Ναι, απολαμβάνω τα τραγούδια, αλλά το να κάτσω να ψάξω τόση πληροφορία το βαριέμαι, το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Νιώθω ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο αντ' αυτού. Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Άβυσσος η ψυχή τού καθενός μας, όπως είπες κι εσύ. Σημασία έχει να χαιρόμαστε - ό,τι κι εάν είναι αυτό που μας δίνει την χαρά. 

Εν τω μεταξύ, εκτός από μουσικές γνώσεις, έχεις και το χάρισμα. Σε όλα μέσα πέφτεις. Είσαι καλόοοος. Κι αυτό το τραγούδι με εκφράζει, αλλά και το ρητό. Πάνσοφο! Είναι αλήθεια ότι δεν τα ξέρουμε όλα. Το καθετί είναι σαν ένα κομμάτι γυαλί, απ' αυτά που τα γυρίζεις στο φως κι εμφανίζουν κάθε φορά κι άλλο χρώμα. Πρέπει να έχεις την υπομονή να το γυρίσεις ξανά και ξανά, να τα δεις όλα. Μαγική η διαδικασία, και πάντα αφήνει κάτι. Ή κάτι σαν παζλ, για να το θέσουμε πιο απλά. Να, εμένα εδώ είναι το πάθος μου. Σαν άλλος Σέρλοκ Χολμς να εξιχνιάζω. 😅 (Κάποιες φορές και να πλάθω, κι αυτό μ' αρέσει. Ωραία κι η ονειροπόληση και το ταξίδι τού μυαλού. Έχει κάτι απ' το να ξαναγίνεσαι παιδί - που καταγίνεται με τα παιχνίδια που 'χει απλωμένα στα πόδια του, κι απασχολείται με τις ώρες!)

Κι άμα βγάλεις άκρη μ' αυτά που λέω, εγώ θα κάτσω να μάθω όλα αυτά που λέγατε με τη Σίβυλλα για τον Καπάλντι και δεν ξέρω ποιον άλλον. χαχαχα Μόνο από το ότι έχω συνδυάσει θηλυκό δόκτωρ Τζέκιλ και κυρία Χάιντ, είναι αρκετό να με πείτε του γιατρού. Κάναμε και πλάκα σε διπλανό θέμα μ' αυτό. 🤣

Καλή συνέχεια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...