Coscas Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 2 hours ago, Mrs. Hyde said: Χαχαχαχα! Είπα να σε πειράξω λίγο, με το inside joke μας. Τέτοιες γκάφες μόνο εγώ θα έκανα, λόγω άγνοιας. Για σένα, ήμουν σίγουρη ότι θα ήξερες το παραμικρό. Σε έχω δει πώς κελαηδάς εδώ μέσα. Ο Κουτσογιαννόπουλος τής μουσικής είσαι. Χωρίς πλάκα. Μπράβο σου. Καθετί που βάζεις, οι περισσότεροι δεν το ξέρουμε. Σε ευχαριστούμε. Χα χα! Ναι βρε συ! Κι' εγώ πλάκα σου έκανα Τον Κουτσογιαννόπουλο, γκούγκλαρα και τον είδα (χα χα!). Μόνο φατσικά τον ήξερα Υπερβάλλεις μωρέ! Σ' ευχαριστώ. Ομως θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε κάτι. Γνωρίζω πολύ καλά (λόγω πλέον εμπειρίας), ότι άτομα με τόση αυστηρότητα γιά τον εαυτό τους, όπως εσύ και δηλώνοντας άγνοια, είναι κατά πολύ πληρέστεροι άνθρωποι από τους "καβαλημένους" Οπότε, πάλι θα μου επιτρέψεις, να μην σε θεωρώ αδαή, ούτε γκαφατζού. Απλά, αφήνεις χώρο στους άλλους Σου αφιερώνω λοιπόν ένα τραγούδι και αν θέλεις, πρόσεξε τους στίχους. Ολο και κάτι θα βρείς που ίσως πλησιάζει την ιδιοσυγκρασία σου. Το ελπίζω δλδ Spoiler People say I'm crazy Doing what I'm doing Well, they give me all kinds of warnings To save me from ruin When I say that I'm okay, well they look at me kinda strange "Surely, you're not happy now, you no longer play the game" People say I'm lazy Dreaming my life away Well they give me all kinds of advice Designed to enlighten me When I tell them that I'm doing fine watching shadows on the wall "Don't you miss the big time boy, you're no longer on the ball?" I'm just sitting here watching the wheels go round and round I really love to watch them roll No longer riding on the merry-go-round I just had to let it go Ah, people asking questions Lost in confusion Well, I tell them there's no problem Only solutions Well, they shake their heads and they look at me, as if I've lost my mind I tell them there's no hurry, I'm just sitting here doing time I'm just sitting here watching the wheels go round and round I really love to watch them roll No longer riding on the merry-go-round I just had to let it go I just had to let it go I just had to let it go John Lennon - Watching the Wheels (1980) 2
Sibyl Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Κοιμηθήκατε, εεε; Καλά να πάθετε! 🤣🤣🤣 Thelma Plum - Young In Love Nickelback - I'd Come For You Lady Antebellum - Need You Now ΄Αντε καληνύχτα και από μένα! 4
Agent_Orange Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, Sibyl είπε Κοιμηθήκατε, εεε; Μπαααα Βλέπαμε Μπάτμαν 2
triplex1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Παρε και doro μετα τον batman....... Παρε ενα ακομη Agent_Orange 2
Sibyl Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Electric Light Orchestra - Mr. Blue Sky 8 ώρες πριν, triplex1 είπε Οι AC/DC ακούγονται μόνο από τους AC/DC!!! Παρακαλώ πολύ! 😄 Δικό σου: AC/DC - Back In Black Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις