Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Επισκέπτης
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Coscas είπε

Εχμμμμ...γκούχ γκούχ...Αλλοι-ες, βάζουν τραγούδια με λάθος τίτλους (ονόματα ....δεν λέμε :P )...

Εγώ, επειδή ανήκω στην κατηγορία που θαυμάζεις (συ είπας! :P), έκατσα και έψαξα λεπτομέρειες. Μέχρι τους συνθέτες και ερμηνευτή του τραγουδιού έβαλα

Ασε που το τραγούδι, είναι από τα αγαπημένα μου από την ταινία "Γρανίτα από Λεμόνι Νo1" 

Οπότε, στο αποκλείω να είναι λάθος. Αλλά επειδή μου φαίνεσαι καχύποπτη (χα χα!), θα βάλω και το original. Δεν πιστεύω να μου θες και spoiler με τους στίχους άπιστε Θωμά...χα χα!

Brian Hyland - Sealed With A Kiss (1962)

Kαι μιάς και θυμήθηκα το Lemon Popsicle, ας βάλω άλλο ένα τραγούδι που έμαθα τότε από εκεί

Brothers Four - Green Fields (1960)

Δες τι τραγούδια είχε η ταινία

https://www.discogs.com/release/8886690-Various-Lemon-Popsicle-Original-Sound-Track-Album

Χαχαχαχα! Είπα να σε πειράξω λίγο, με το inside joke μας. Τέτοιες γκάφες μόνο εγώ θα έκανα, λόγω άγνοιας. Για σένα, ήμουν σίγουρη ότι θα ήξερες το παραμικρό. Σε έχω δει πώς κελαηδάς εδώ μέσα. Ο Κουτσογιαννόπουλος τής μουσικής είσαι. Χωρίς πλάκα. Μπράβο σου. 

Καθετί που βάζεις, οι περισσότεροι δεν το ξέρουμε. Σε ευχαριστούμε. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, poulinos είπε

23 χρόνια πίσω με πήγες. Τον είχα λιώσει τον δίσκο (different class, αν δεν κάνω λάθος). 

Και ένα από τον αγαπημένο μου δίσκο από Bad Seeds :

• Like 6
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...