Coscas Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 19 hours ago, Mrs. Hyde said: Ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση. Πρώτη φορά το άκουσα, δεν το ήξερα. Μου άρεσε αρκετά, ναι. Πολλά μπορεί να μου ξεφεύγουν, καθώς δεν κάθομαι να ψάξω εύκολα τι άλλο καλό μπορεί να έχει κάποιος καλλιτέχνης/μπάντα που μου αρέσει. Η playlist μου απαρτίζεται συνήθως από τυχαία που ανακαλύπτω μόνη μου και από φίλους κλπ που συνηθίζουν να μου δίνουν τραγούδια. Γι' αυτό θαυμάζω όλους όσοι έχουν το πάθος και κάθονται και ψάχνουν μέχρι και τις λεπτομέρειες. Είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ. 🙄 Εεεε, να ρωτήσω και κάτι, γκκκχμμμ, είμαστε σίγουροι ότι ο τίτλος εδώ είναι σωστός; χαχα Εχμμμμ...γκούχ γκούχ...Αλλοι-ες, βάζουν τραγούδια με λάθος τίτλους (ονόματα ....δεν λέμε )... Εγώ, επειδή ανήκω στην κατηγορία που θαυμάζεις (συ είπας! ), έκατσα και έψαξα λεπτομέρειες. Μέχρι τους συνθέτες και ερμηνευτή του τραγουδιού έβαλα Ασε που το τραγούδι, είναι από τα αγαπημένα μου από την ταινία "Γρανίτα από Λεμόνι Νo1" Οπότε, στο αποκλείω να είναι λάθος. Αλλά επειδή μου φαίνεσαι καχύποπτη (χα χα!), θα βάλω και το original. Δεν πιστεύω να μου θες και spoiler με τους στίχους άπιστε Θωμά...χα χα! Brian Hyland - Sealed With A Kiss (1962) Kαι μιάς και θυμήθηκα το Lemon Popsicle, ας βάλω άλλο ένα τραγούδι που έμαθα τότε από εκεί Brothers Four - Green Fields (1960) Δες τι τραγούδια είχε η ταινία https://www.discogs.com/release/8886690-Various-Lemon-Popsicle-Original-Sound-Track-Album 3 1
Sibyl Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Big Thief - Not Jessie Ware - Selfish Love The Weeknd - Blinding Lights 4
Coscas Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 9 hours ago, JennyP said: Για τις μητέρες που δεν είναι πια μαζί μας. (και τους πατέρες...)💗 The Beatles - In my life Υπέροχο το In My Life που έβαλες και από τα αγαπημένα (και γιά τους στίχους) Εγώ θα βάλω ένα τραγούδι τους από το White Album του '68 Γραμμένο από τον Lennon γιά την μητέρα του. Πάντα όταν το ακούω, συγκινούμαι Half of what I say is meaningless When I cannot sing my heart I can only speak my mind Beatles - Julia (1968) 4 1
Neural_handshake Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν κακη απλα λιγο dog fm φαση νομιζω Linzi Stoppard? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από Neural_handshake 1
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 2 minutes ago, Neural_handshake said: δεν κακη απλα λιγο dog fm φαση νομιζω Linzi Stoppard? τι εννοεις?
Neural_handshake Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, poulinos είπε τι εννοεις? η mae μωρε
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 4 minutes ago, Neural_handshake said: η mae μωρε ηθελα να βαλω μια εκδοση με ενα ωραιο video clip αλλα δεν το βρηκα.anyway.next 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις