Sibyl Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Monika - Bloody Something Karen O & Danger Mouse - MINISTRY Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από Sibyl 5
efkola Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 😘 Ποιος έχει φάει τον άλλο ---> Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από efkola 3
lovesucks Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από lovesucks 7 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Coscas είπε Μιά εκπληκτική διασκευή στο Sealed With A Kiss που τραγούδησε o Bryan Hyland (σύνθεση Peter Udell, Gary Geld) Αφιερωμένο στην @Mrs. Hydeκι΄ελπίζω να της αρέσει (μιάς και της άρεσαν οι Nektar ) Nektar - Sealed With A Kiss (1972) Ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση. Πρώτη φορά το άκουσα, δεν το ήξερα. Μου άρεσε αρκετά, ναι. Πολλά μπορεί να μου ξεφεύγουν, καθώς δεν κάθομαι να ψάξω εύκολα τι άλλο καλό μπορεί να έχει κάποιος καλλιτέχνης/μπάντα που μου αρέσει. Η playlist μου απαρτίζεται συνήθως από τυχαία που ανακαλύπτω μόνη μου και από φίλους κλπ που συνηθίζουν να μου δίνουν τραγούδια. Γι' αυτό θαυμάζω όλους όσοι έχουν το πάθος και κάθονται και ψάχνουν μέχρι και τις λεπτομέρειες. Είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ. 🙄 Εεεε, να ρωτήσω και κάτι, γκκκχμμμ, είμαστε σίγουροι ότι ο τίτλος εδώ είναι σωστός; χαχα Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από Mrs. Hyde
Προτεινόμενες αναρτήσεις