NovaLacertae Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Freddie Mercury & Giorgio Moroder - Love Kills Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από NovaLacertae 10 4
1nsom-n1k Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από 1nsom-n1k 3
JennyP Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Αυτό το σούπερ κομμάτι το άκουσα χθες μετά απο πολύ καιρό. Λοιπόν..... αφιερωμένο σε όλες τις τοξικές σχέσεις! 😜 @lovesucks άκουσέ το και περιμένω σχόλια.☺️ @Neural_handshake αυτό είναι για νέα αφιέρωση εκεί που πρέπει. Grinderman - I don't need you to set me free "... well every time I see you I get sick and every time I think of you well I get sick..." Αυτά είναι!!!😄😄 5 1
lovesucks Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, JennyP είπε Αυτό το σούπερ κομμάτι το άκουσα χθες μετά απο πολύ καιρό. Λοιπόν..... αφιερωμένο σε όλες τις τοξικές σχέσεις! 😜 @lovesucks άκουσέ το και περιμένω σχόλια.☺️ @Neural_handshake αυτό είναι για νέα αφιέρωση εκεί που πρέπει. Grinderman - I don't need you to set me free "... well every time I see you I get sick and every time I think of you well I get sick..." Αυτά είναι!!!😄😄 Λατρεία μου μεγάλη!!!! 《And every time I dream of you, well I get sick And every time I cry for you, well I get sick》 Άσχετο με το θέμα τοξικότητας...αλλά μ"αρέσει! 4 1
JennyP Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Στις 3/5/2022 στις 11:02 ΜΜ, triplex1 είπε το κύπελο για τον ερμηνευτή. Τους άφησε όλους άφωνους!😁 1
Sibyl Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Freddie Mercury & Giorgio Moroder - Love Kills Πώς το ξέχασα αυτό προχθές το βράδυ που χτυπιόμουν μόνη μου εδώ μέσα;😄 Train - Drops of Jupiter Andy Grammer "Fine By Me" Coldplay - Us Against the World Γλυκές καλημέρες! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από Sibyl 4
Neural_handshake Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, JennyP είπε Αυτό το σούπερ κομμάτι το άκουσα χθες μετά απο πολύ καιρό. Λοιπόν..... αφιερωμένο σε όλες τις τοξικές σχέσεις! 😜 @lovesucks άκουσέ το και περιμένω σχόλια.☺️ @Neural_handshake αυτό είναι για νέα αφιέρωση εκεί που πρέπει. Grinderman - I don't need you to set me free "... well every time I see you I get sick and every time I think of you well I get sick..." Αυτά είναι!!!😄😄 το καλυτερο που μπορεις να κανεις με τετοια σκουπιδια ειναι να τους αγνοεις κ πιστεψε με εχω εντρυφησει στο θεμα ,εχω κ αλλα 2 μαζι μου στο γραφειο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις