Coscas Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 14 hours ago, Sibyl said: It's one of those nights, dear! Οταν αναφέρεις "It's one of those nights"...θα βάζεις αυτό: Eagles - One of these nights (1975) Η τουλάχιστον αυτό: David Cassidy - It's One Of Those Nights (1971) Sibyl! Θέλω την γνώμη σου γιά τον David Cassidy. Και περισσότερο της μαμάς σου. Αν τον ήξερε δλδ και αν είχε αφίσσα του στο δωμάτιό της μικρή. Δεν υπήρχε κορίτσι σε όλον τον κόσμο στα 70's, που να μην είχε αφίσσα του στο δωμάτιό της 5
Sibyl Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Coscas είπε Οταν αναφέρεις "It's one of those nights"...θα βάζεις αυτό: Eagles - One of these nights (1975) Η τουλάχιστον αυτό: David Cassidy - It's One Of Those Nights (1971) Sibyl! Θέλω την γνώμη σου γιά τον David Cassidy. Και περισσότερο της μαμάς σου. Αν τον ήξερε δλδ και αν είχε αφίσσα του στο δωμάτιό της μικρή. Δεν υπήρχε κορίτσι σε όλον τον κόσμο στα 70's, που να μην είχε αφίσσα του στο δωμάτιό της Τι είπες τώρα;;;;;; Καλά δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ακούσει για τον David Cassidy!!! Δεν είχε μόνο αφίσα, είχε πάει σ΄εναν μαραγκό (τότε μάλλον δεν υπήρχαν έτοιμα) και της είχε κάνει ένα τεράστιο κάδρο με μαλακό υλικό μέσα για να μπορεί να βάζει πινέζες και γύρω-γύρω ξύλινη κορνίζα. Υποτίθεται ότι θα έβαζε όλους τους αγαπημένους της τραγουδιστές αλλά όσο μάζευε περισσότερες φωτογραφίες του David τόσο αφαιρούσε τις άλλες για να τις χωρέσει σε σημείο που έφτασαν οι φωτογραφίες του να καλύπτουν το 95% του κάδρου!!! ΄Ασε το τρεχαλητό που έριχνε όταν ήταν απογευματινή στο σχολείο για να προλάβει το "The Partridge Family". Βρε συ, θα της το πω το απόγευμα να θυμηθεί τα νιάτα της. Εγώ δεν τρελαίνομαι (η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί του) αλλά πού να τολμήσω να το ξεστομίσω! DAVID CASSIDY ~ "I THINK I LOVE YOU" Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από Sibyl 4 1
Agent_Orange Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Fun fact : o Cassidy είχε μυνήσει την Sony για royalties που δεν είχε πληρωθεί για το Partridge Family. Απο τότε βγήκε και η έκφραση "στου Cassidy το κεφάλι" 3 2
Coscas Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, Sibyl said: Τι είπες τώρα;;;;;; Καλά δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ακούσει για τον David Cassidy!!! Δεν είχε μόνο αφίσα, είχε πάει σ΄εναν μαραγκό (τότε μάλλον δεν υπήρχαν έτοιμα) και της είχε κάνει ένα τεράστιο κάδρο με μαλακό υλικό μέσα για να μπορεί να βάζει πινέζες και γύρω-γύρω ξύλινη κορνίζα. Υποτίθεται ότι θα έβαζε όλους τους αγαπημένους της τραγουδιστές αλλά όσο μάζευε περισσότερες φωτογραφίες του David τόσο αφαιρούσε τις άλλες για να τις χωρέσει σε σημείο που έφτασαν οι φωτογραφίες του να καλύπτουν το 95% του κάδρου!!! ΄Ασε το τρεχαλητό που έριχνε όταν ήταν απογευματινή στο σχολείο για να προλάβει το "The Partridge Family". Βρε συ, θα της το πω το απόγευμα να θυμηθεί τα νιάτα της. Εγώ δεν τρελαίνομαι αλλά πού να τολμήσω να το ξεστομίσω! DAVID CASSIDY ~ "I THINK I LOVE YOU" Πολύ χάρηκα!!! Ο David, ήταν το απόλυτο ίνδαλμα. Είμαι από τους πιό ενεργούς στο ΥΤ κανάλι μου με τον David και από τους πιό ενημερωμένους. Μαζί με τους Beatles, ξέρω τα πάντα γι' αυτόν. Τον είχε ίνδαλμα η αδερφή μου και δεν μπορείς να φανταστείς τι ξύλο έτρωγε (και μου εδινε) όταν μαλώναμε. Ολα τα αγόρια τον ζήλευαν, γιατί είχε ξελογιάσει όλα τα κορίτσια (και ήταν πιό όμορφος απ' όλους σχεδόν) Μετά, αφού της "πέρασε" της αδερφής μου, μου "κόλλησε " εμένα. Χα χα! Είχε πανέμορφα τραγούδια ο άτιμος. Οπως άλλοι λάτρευαν τον Elvis, εγώ λάτρεψα τον David (η κόρη του Elvis, λάτρευε τον David ε; Χαρά ο David όταν του το είπε ο Elvis! ) Μπορώ να μιλάω γιά τον David, κυριολεκτικά, γιά μήνες Από τους πιό underrated καλλιτέχνες. Ο ορισμός του underrated. Και συνέθετε κι έπαιζε από drums και πιάνο, μέχρι κορυφαία σόλος στην κιθάρα Ακου το επόμενο, που αυτός σολάρει και πιστεύω ίσως αλλάξεις λίγο γνώμη γιά την Μουσική του Δικό μου upload στο ΥΤ και 90k views (not bad...) Διασκευή στους Buffalo Springfield David Cassidy - For What It's Worth (Live 1974) 3 minutes ago, Agent_Orange said: Fun fact : o Cassidy είχε μυνήσει την Sony για royalties που δεν είχε πληρωθεί για το Partridge Family. Απο τότε βγήκε και η έκφραση "στου Cassidy το κεφάλι" Ασε...Εφαγε πολύ κυνήγημα όταν πήγε κόντρα στις εταιρείες Τον έσβησαν από τον μουσικό χάρτη Λάτρευε την Ροκ και τον είχαν μόνο γιά Bubble Gum μουσική Στου "Κασσίδη το κεφάλι" ε; Χα χα! Καλό!!! Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από Coscas 4 1
Sibyl Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Coscas είπε Πολύ χάρηκα!!! Ο David, ήταν το απόλυτο ίνδαλμα. Είμαι από τους πιό ενεργούς στο ΥΤ κανάλι μου με τον David και από τους πιό ενημερωμένους. Μαζί με τους Beatles, ξέρω τα πάντα γι' αυτόν. Τον είχε ίνδαλμα η αδερφή μου και δεν μπορείς να φανταστείς τι ξύλο έτρωγε (και μου εδινε) όταν μαλώναμε. Ολα τα αγόρια τον ζήλευαν, γιατί είχε ξελογιάσει όλα τα κορίτσια (και ήταν πιό όμορφος απ' όλους σχεδόν) Μετά, αφού της "πέρασε" της αδερφής μου, μου "κόλλησε " εμένα. Χα χα! Είχε πανέμορφα τραγούδια ο άτιμος. Οπως άλλοι λάτρευαν τον Elvis, εγώ λάτρεψα τον David (η κόρη του Elvis, λάτρευε τον David ε; Χαρά ο David όταν του το είπε ο Elvis! ) Μπορώ να μιλάω γιά τον David, κυριολεκτικά, γιά μήνες Από τους πιό underrated καλλιτέχνες. Ο ορισμός του underrated. Και συνέθετε κι έπαιζε από drums και πιάνο, μέχρι κορυφαία σόλος στην κιθάρα Ακου το επόμενο, που αυτός σολάρει και πιστεύω ίσως αλλάξεις λίγο γνώμη γιά την Μουσική του Δικό μου upload στο ΥΤ και 90k views (not bad...) Διασκευή στους Buffalo Springfield David Cassidy - For What It's Worth (Live 1974) Ασε...Εφαγε πολύ κυνήγημα όταν πήγε κόντρα στις εταιρείες Τον έσβησαν από τον μουσικό χάρτη Λάτρευε την Ροκ και τον είχαν μόνο γιά Bubble Gum μουσική Στου "Κασσίδη το κεφάλι" ε; Χα χα! Καλό!!! Μάλλον θα πρέπει να τον προσέξω κάπως περισσότερο.😄 Μου φαίνεται ότι μου είχε πει η μητέρα μου ότι ήταν και ο πατέρας του μουσικός και δεν τον αποδεχόταν και αυτός το είχε μαράζι..... κάτι τέτοιες πονεμένες ιστορίες. . 1 1
Coscas Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Just now, Sibyl said: Μάλλον θα πρέπει να τον προσέξω κάπως περισσότερο.😄 Μου φαίνεται ότι μου είχε πει η μητέρα μου ότι ήταν και ο πατέρας του μουσικός και δεν τον αποδεχόταν και αυτός το είχε μαράζι..... κάτι τέτοιες πονεμένες ιστορίες. . Ο πατέρας του (o Jack Cassidy) ήταν ηθοποιός. Μητριά του, η Shirley Jones (την παντρεύτηκε ο πατέρας του). Αυτή τον πρότεινε στο cast του Partridge Family Εχει γυριστεί και ταινία. Την έχει δείξει 2 φορές η ΕΤ2 Ναι! Πονεμένη ιστορία. Μας άφησε το 2017 Κάτι τέτοια βίντεος...ξετρέλαιναν τα κοριτσόπουλα David Cassidy - Rock Me Baby (1974) 3
Sibyl Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Coscas είπε Ο πατέρας του (o Jack Cassidy) ήταν ηθοποιός. Μητριά του, η Shirley Jones (την παντρεύτηκε ο πατέρας του). Αυτή τον πρότεινε στο cast του Partridge Family Εχει γυριστεί και ταινία. Την έχει δείξει 2 φορές η ΕΤ2 Ναι! Πονεμένη ιστορία. Μας άφησε το 2017 Κάτι τέτοια βίντεος...ξετρέλαιναν τα κοριτσόπουλα David Cassidy - Rock Me Baby (1974) Ναι το ξέρω ότι πέθανε σχετικά νέος μου φαίνεται. Είχαμε πένθος στο σπίτι! 1 1
Coscas Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Just now, Sibyl said: Ναι το ξέρω ότι πέθανε σχετικά νέος μου φαίνεται. Είχαμε πένθος στο σπίτι! Ο,τι είχε να δώσει στην Μουσική (και έδωσε πολλά), το είχε δώσει. Ηταν πλέον φάντασμα του εαυτού του τελευταία Με συγκινεί η μαμά. Πές της, της το αφιερώνω David Cassidy - One Night Stand (1971) Το έχουν κάνει διασκευή και κάτι ροκ παιδιά Καλή διασκευή Partridge Family Cover by Reqquiem - One Night Stand 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μιας και παίχτηκε παραπάνω ο Τομ, ας βάλω κι έναν μόνο του. Πολύ αγαπημένο!
Coscas Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Sibyl said: Paul McCartney - Maybe I’m Amazed Λατρεμένος Paul! (έχω όλα τα πρώτα του προσωπικά βινύλια μέχρι το 1976 και κανά δυό από το 82'-83' ) Ακου μιά διασκευή του Tomorrow (από το εκπληκτικό LP "Wild Life" ) από τον David και τι δήλωσε ο Paul! Μέχρι και στη wiki, αν πατήσεις στο Tomorrow, θα σου βγάλει την εκτέλεση του David "McCartney remarked about Cassidy's cover of "Tomorrow" as taking the song to its ultimate potential" - wiki https://en.wikipedia.org/wiki/Tomorrow_(Paul_McCartney_song) Eνας φίλος παλιά, που άκουγε πολύ "ψαγμένα", είχε παραδεχτεί ότι αυτή η εκτέλεση τα "σπάει" David Cassidy - Tomorrow (1976) Πάντως και του Paul, είναι περίφημη (άμα το τραγούδι είναι θεϊκό...λογικό) Paul McCartney - Tomorrow (1971) Και για να μην λες ότι μόνο διασκεύαζε ο David...άκου και ένα τραγούδι που αυτός το πρωτοείπε και του το πήρε ο Barry Manilow David Cassidy - I write the Songs (1975) Και κάτι δικό του. Το συνέθεσε μαζί με την Kim Carnes (ναι! Αυτήν που είπε αργότερα το Betty Davis Eyes). Συνεργαζόταν επίσης στενά, με συνθέτες των Beach Boys και με την Cher Αυτά που κάνει πρός το τέλος, μετά το 3:11, ΔΕΝ γίνονται! Κλασσικό ροκ σολάρισμα David Cassidy - Song for a rainy day (1972) 7 minutes ago, Mrs. Hyde said: Μιας και παίχτηκε παραπάνω ο Τομ, ας βάλω κι έναν μόνο του. Πολύ αγαπημένο! Το 1ο μου ever αγαπημένο, αυτό: Tom Petty And The Heartbreakers - Refugee (1980) Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από Coscas 2 1
Coscas Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 2 hours ago, 1nsom-n1k said: Runnin' Down A Dream - Tom Petty & The Heartbreakers Θέλετε να γελάσετε; Το Runnin' Down A Dream, είναι αντιγραφή του παρακάτω. Ολοι το λένε στα σχόλια στο ΥΤ To είχα ανακαλύψει πριν 7 χρόνια 1979 το Queen Of Hearts...1989 το Runnin' Down A Dream... Dave Edmunds - Queen Of Hearts (1979) 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις