Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Sibyl είπε Ζορίζομαι λίγο σήμερα αλλά πού θα πάει θα συνέλθω (μετά από κάνα δυο καφέδες υποθέτω 😄). Καλημέρα!!! Καλημμμσσσσσπέρα, Σίβυλλα. Βάστα με να σε βαστώ, ν' ανεβούμε το ζορι-βουνό. Θα τα έκλεινα και νωρίς για ύπνο, λόγω πρωινού ξυπνήματος, τρομάρα μου, και δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου. Ήρθα γραφείο το πρωί, πετυχαίνω τον boss και έπαθα αυτό που λένε "δεν βλέπει μπροστά της". Έκρυψα τεχνηέντως την αποσύνθεσή μου μέχρι που έφυγε και πήγε στο καλό, και ήπια την πρώτη γουλιά καφέ μουρμουρίζοντας "αχ, βάλσαμο". Μ' αρέσει που σήμερα θα ήταν κι η πρώτη μου ημέρα επιστροφής στην γυμναστική. "Παιδίιιιι, ένα δεύτερο καφεδάκι και για μένα". Για πάμεεεεε.
Agent_Orange Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 ψηθειτε να ανοιξουμε θεμα στο μπλα μπλα "πως θα γινει να μη δουλεύουμε" 4
Sibyl Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 59 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Καλημμμσσσσσπέρα, Σίβυλλα. Βάστα με να σε βαστώ, ν' ανεβούμε το ζορι-βουνό. Θα τα έκλεινα και νωρίς για ύπνο, λόγω πρωινού ξυπνήματος, τρομάρα μου, και δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου. Ήρθα γραφείο το πρωί, πετυχαίνω τον boss και έπαθα αυτό που λένε "δεν βλέπει μπροστά της". Έκρυψα τεχνηέντως την αποσύνθεσή μου μέχρι που έφυγε και πήγε στο καλό, και ήπια την πρώτη γουλιά καφέ μουρμουρίζοντας "αχ, βάλσαμο". Μ' αρέσει που σήμερα θα ήταν κι η πρώτη μου ημέρα επιστροφής στην γυμναστική. "Παιδίιιιι, ένα δεύτερο καφεδάκι και για μένα". Για πάμεεεεε. Πόσο μα πόσο ταυτίζομαι! Δικό σου: Fleetwood Mac - Don't Stop Και έχω υποσχεθεί να κάνουμε και μια κουβέντα εδώ γι΄αυτούς που ταλαιπωρούν όσους τους αγαπούν. Αφού κοιμηθώ όμως πρώτα. @Agent_Orange Εδώ θα μιλάμε για ο,τι θέλουμε και θα βάζουμε κι ένα τραγούδι από πάνω! Τέλειο δεν είναι; 6 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε ψηθειτε να ανοιξουμε θεμα στο μπλα μπλα "πως θα γινει να μη δουλεύουμε" Για να μας σύρουν τα εξ αμάξης; Άσε, καλά είμαστε κι εδώ, κρυμμένοι. 🤣 ------ Και μιας κι έβαλα και τον 2ο, ας βάλω και το ταιριαστό άσμα.
Agent_Orange Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 49 λεπτά πριν, Sibyl είπε Αφού κοιμηθώ όμως πρώτα Κοιμάσαι στη δουλειά; για ρωτα πλιζ θέλετε άτομα Καλη ξεκούραση! 11 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Για να μας σύρουν τα εξ αμάξης; σιγα μωρε γέλιο θα είχε 2 1
Sibyl Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 36 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Κοιμάσαι στη δουλειά; για ρωτα πλιζ θέλετε άτομα Καλη ξεκούραση! σιγα μωρε γέλιο θα είχε 🤣🤣🤣 Ξέρεις εσύ καμιά δουλειά που να σ΄αφήνουν να κοιμάσαι; 🤣🤣🤣 Για όταν γυρίσω σπίτι, λέω. Για το άλλο που είπες, καθόλου πλάκα δεν θα είχε. Clay Walker - I Can't Sleep 4
Agent_Orange Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Sibyl είπε Ξέρεις εσύ καμιά δουλειά που να σ΄αφήνουν να κοιμάσαι; Αμε, beta tester κρεβατιων και καναπέδων, αυτο που έλεγα οταν με ρωτούσαν μικρο τι θελω να γίνω.
NovaLacertae Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Βάλ' το στο παιχνίδι κι εγώ μια φορά θα σε ψηφίσω. 🤣 ------ Πότε είναι η επόμενη αργία, βρε παιδιά; Ποιος πάει αύριο για δουλειά;;;; Να το έχω υπόψη μου... ότι κάτι θα μου χρωστάς... Μόνο μη μου πεις μετά........ Πάρτα να μην στα χρωστάω! - Η επόμενη αργία είναι 13 Ιουνίου, του Αγίου Πνέυματος - Και με την ευκαιρία που με το ''One More Cup of Coffee'' μας θύμισες το καταπληκτικό ''Desire'' του Bob Dylan να ακούσουμε και άλλα δύο κομμάτια από τον ίδιο δίσκο Bob Dylan - Sara Bob Dylan - Hurricane Υ.Γ.... Καλά ε; Ξεσαλώσαμε το τετραήμερο της Πρωτομαγιάς, βλέπω στα στατιστικά ότι οι τρεις από τις τέσσερις πιο παραγωγικές μέρες (με τις περισσότερες αναρτήσεις) του θρεντ ήταν οι 29/4, 1/5 και 2/5/2022 Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από NovaLacertae 8
Coscas Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 5 hours ago, Sibyl said: Πόσο μα πόσο ταυτίζομαι! Δικό σου: Fleetwood Mac - Don't Stop Και έχω υποσχεθεί να κάνουμε και μια κουβέντα εδώ γι΄αυτούς που ταλαιπωρούν όσους τους αγαπούν. Αφού κοιμηθώ όμως πρώτα. @Agent_Orange Εδώ θα μιλάμε για ο,τι θέλουμε και θα βάζουμε κι ένα τραγούδι από πάνω! Τέλειο δεν είναι; Να ακούτε τις συμβουλές του Jagger (αυτός, πρέπει να έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του... ) Mick Jagger - Let's Work (1987) 5 hours ago, Agent_Orange said: Κοιμάσαι στη δουλειά; για ρωτα πλιζ θέλετε άτομα Καλη ξεκούραση! Υπάρχει και καλύτερη λύση Btw...τι κομματάρα! Πολυαγαπημένο! Jimmy Webb - Sleeping in the daytime (1970) Και γιά πιό σοβαρές περιπτώσεις... Cream - Sleepy Time Time (1966) 3
triplex1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Agent_Orange λεω να φτιαξω θερμοκηπιο , ερχεσαι για δουλεια ? ντοματες και αγγουρια θα βαλουμε Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από triplex1 5 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις