Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

αν δεν εχεις μπλεξει με ναρκισσο κ να εισαι κ ερωτευμενος δεν ξερεις ,πραγματικα πιστεψε με ,μην σου τυχει ,μιλαμε για κολαση 

Για να στα λεω....ξέρω..και πολύ καλά μάλιστα.. και έχουν τον τρόπο ..αυτόν τον μαγικό τρόπο τρόπο να σε φορτώνουν ενοχές στο τέλος.Είναι τοσο ευρηματικοί στο να δικαιολογούν τον εαυτό τους για όλα..Και δεν ξέρω κ ποιο κομμάτι ταιριάζει τώρα γτ εκνευρίστηκα που τα σκέφτηκα..🤬🤬

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Coscas είπε

Τώρα...δέσαμε...:lol:

Πάντως, το λάθος τραγούδι χορεύουν

Ναι ρε συ! Εσυ δεν φταίς. Ο παραγωγός φταίει.Αν και μου φαίνεται ότι η Kate  το έκανε, γιατί ήταν και παραγωγός

Συγκινητικό όμως το βιντεάκι. Ειδικά τα μικρά κοριτσάκια μπροστά και 1 μικρούλι στη μέση που κοίταγε και ήθελε κι' αυτό να χορέψει χωρίς να ξέρει. Χα χα! 

Δεν το ήξερα ότι υπάρχει μέρα Wuthering Heights παγκοσμίως. Είδα, πολλές πόλεις την γιορτάζουν

Συγκινήθηκα...

r0_252_4928_3036_w1200_h678_fmax.jpg

Τώρα συγκινήθηκες;🤣

(Στο σκυλάκι αναφέρομαι και όχι στις ευτραφείς κυρίες, μην παρεξηγηθώ.)

Θα σε πεθάνω άτιμε!

Λοιπόν φεύγω!

Καληνύχτα σε όλους!

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Agent_Orange said:

@Coscas

Φυσικα και κάνω πλάκα :)

Απιστευτα όμορφη...συμφωνώ. και δεν είναι μονο η εμφάνιση της.

Η φωνή της καταλαβαίνω οτι είναι καταπληκτική.

αλλα ρε γμτ...τα τραγούδια της...δεν την παλεύω... ισως είναι θέμα "συνήθειας".

για παράδειγμα, τοτε που είχε κυκλοφορήσει το πρώτο Arcturus το 1996, με φωνάζει ο κολλητος/μεντορας/φιλος που θεωρώ guru (σημείωση αρρωστος με Kate Bush) και μου λεει ακου εδω να πάθεις πλακα.

η αντιδραση μου τοτε που είμουν και ουγκ pure μεταλλάς ηταν του στυλ : What the fuck is this travesty? τι ειναι αυτα που ακους ρε ελεεινέ προδότη! (καλα δεν το είπα τοσο ευγενικά) χαχαχααχα

Μετα απο πολλα χρόνια ενω εχω ξεκολλήσει απο τις metal παρωπίδες,λεω για να ακουσω τις σαχλαμαρες του Μπάμπη.Και οντως τοτε έπαθα πλάκα. Ισως κάτσει έτσι και με Kate κάποτε

Eχω γνωρίσει άτομα, που γέλαγαν με την φωνή της

Η μουσική, είναι προσωπικά γούστα του καθενός

Πολύ θετικό που είσαι πλέον ανοικτό μυαλό

Κι' εγώ πέρασα το "κλισέ" με την Ροκ και δεν άκουγα χορευτικά μιά εποχή. Είδα βέβαια με τον καιρό, ότι το γύρισα στις ρίζες (στην Ροκ δλδ)

Ομως, ανοίχτηκε λίγο το μυαλό και έπαψα να είμαι απόλυτος. Μόνο ό,τι δεν με προσβάλλει αισθητικά πλέον το ακούω

Αν δεν σου άρεσε ποτέ η Kate, λογικά, δεν θα σου αρέσει ποτέ

Εχει παίξει και πειραματική Μουσική πάντως

Και οι στίχοι, αν πρόσεξες στο Army Dreamers, είναι καταπληκτικοί

Γιά το Wuthering Heights, δεν το συζητάμε. Αναφορά στο κλασσικό μυθιστόρημα, Ανεμοδαρμένα Υψη

Εύχομαι μελλοντικά να σου αρέσει

Και μην ξεχνάμε , ότι την ανακάλυψε ο David Gilmour 

Αφιερωμένο

Kate Bush - Pull Out The Pin (1982)

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

λοιπον αυτο το αφιερωσα σε μια τυπισα που κυνηγουσα για ενα ολοκληρο χρονο ,καθημερινα μαζι ,με "πηδηξε" με καθε πιθανο κ απιθανο τροπο

οταν τελειωνε το διδακτορικο της και θα μου ελεγε ναι  συνειδητοποιησα ολα οσα εκανε κ οτι ηταν ναρκισσος

απλα εφυγα διχως να κοιταξω πισω, τραυματικη εμπειρια ,πολυ ομορφο κομματι 

απλα ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου

21 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

αν δεν εχεις μπλεξει με ναρκισσο κ να εισαι κ ερωτευμενος δεν ξερεις ,πραγματικα πιστεψε με ,μην σου τυχει ,μιλαμε για κολαση 

Παράσημα είναι αυτά αγαπητέ μου!

Εμπειρίες ζωής που ασφαλώς δεν μπορούν (και δεν θα είχε νόημα νομίζω) να είναι όλες θετικές.

Θέλει ανάλυση αυτό αλλά τώρα βιάζομαι να φύγω.

Θα τα πούμε άλλη φορά.

Ξανακαληνύχτα!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε

λοιπον αυτο το αφιερωσα σε μια τυπισα που κυνηγουσα για ενα ολοκληρο χρονο ,καθημερινα μαζι ,με "πηδηξε" με καθε πιθανο κ απιθανο τροπο

οταν τελειωνε το διδακτορικο της και θα μου ελεγε ναι  συνειδητοποιησα ολα οσα εκανε κ οτι ηταν ναρκισσος

απλα εφυγα διχως να κοιταξω πισω, τραυματικη εμπειρια ,πολυ ομορφο κομματι 

απλα ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου

1 ώρα πριν, lovesucks είπε

Για να στα λεω....ξέρω..και πολύ καλά μάλιστα.. και έχουν τον τρόπο ..αυτόν τον μαγικό τρόπο τρόπο να σε φορτώνουν ενοχές στο τέλος.Είναι τοσο ευρηματικοί στο να δικαιολογούν τον εαυτό τους για όλα..Και δεν ξέρω κ ποιο κομμάτι ταιριάζει τώρα γτ εκνευρίστηκα που τα σκέφτηκα..🤬🤬

Εγώ προτείνω αυτό το τραγούδι σε παρόμοιες καταστάσεις, γιατί κι εγώ αυτό θα άκουγα... δυνατά. Υπάρχει κι ένα ελληνικό λούμπεν για κάτι τέτοια άτομα αλλά δεν είναι του παρόντος. 

Cheepskates  - Βetter off alone

Επεξ/σία από JennyP
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JennyP είπε

Εγώ προτείνω αυτό το τραγούδι σε παρόμοιες καταστάσεις, γιατί κι εγώ αυτό θα άκουγα... δυνατά. Υπάρχει κι ένα ελληνικό λούμπεν για κάτι τέτοια άτομα αλλά δεν είναι του παρόντος. 

Cheepskates  - Βetter off alone

Οι άνθρωποι αυτοί(νάρκισσοι) συνήθως στερούνται ενσυναίσθησης( θα τους χαρακτήριζα και τοξικούς).

Come Undone

Επεξ/σία από lovesucks
  • Like 4
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε

Arash - Boro Boro  :P  Ναι βρε, αυτό ακούω τώρα! :lol: 

Βάλ' το στο παιχνίδι κι εγώ μια φορά θα σε ψηφίσω. 🤣

------

Πότε είναι η επόμενη αργία, βρε παιδιά; Ποιος πάει αύριο για δουλειά;;;; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...