Sibyl Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, avocado2020 είπε Τι καλλιτέχνης κι αυτός!!! Και τι να πρωτοδιαλέξει κάποιος; Peter Gabriel - Solsbury Hill Peter Gabriel - Games Without Frontiers Peter Gabriel - Mother of Violence Peter Gabriel - Don't Give Up (ft. Kate Bush) Peter Gabriel - With This Love (Passion: Music for Martin Scorsese's film "The Last Temptation of Christ") Peter Gabriel - Digging In The Dirt Peter Gabriel - Stealing the Children (΄Αλλα τόσα θα έβαζα αλλά θα με πάρετε με τις πέτρες σε λίγο... 😄) 5 1
Sibyl Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, grandp είπε ΄Ερχονται οι Whitesnake για μία μόνο αποχαιρετιστήρια συναυλία στην Αθήνα, στις 9 Ιουλίου 2022!!! Whitesnake - Now You're Gone Whitesnake - Still of the Night 3
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Sibyl είπε Τι καλλιτέχνης κι αυτός!!! Και τι να πρωτοδιαλέξει κάποιος; Peter Gabriel - Solsbury Hill Peter Gabriel - Games Without Frontiers Peter Gabriel - Mother of Violence Peter Gabriel - Don't Give Up (ft. Kate Bush) Peter Gabriel - With This Love (Passion: Music for Martin Scorsese's film "The Last Temptation of Christ") Peter Gabriel - Digging In The Dirt Peter Gabriel - Stealing the Children (΄Αλλα τόσα θα έβαζα αλλά θα με πάρετε με τις πέτρες σε λίγο... 😄) Καλησπέρα, ο συγκεκριμένος και άλλοι πολλοί στην παρέα του εκτός από ποιοτικοί ήταν/είναι και ποσοτικοί, διαχρονικοί, ψυχεδελικοί, διαμορφωτές συνειδήσεις , μα πάνω Απ' Όλα ήταν/είναι συνθέτες που γράψανε ιστορία που θα μείνει για πάντα. τα παρακάτω βίντεο για σένα από μια άλλη μου αγαπημένη. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από avocado2020
Coscas Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, NovaLacertae said: Και μιας και μας θύμισες τον Κλάπτον Eric Clapton - I Can't Stand It Εβαλες ένα από τα αγαπημένα μου LP's. Το Another Ticket. Αν και είναι το μόνο που έχω σε κασσέττα εταιρείας (τα ίδια λεφτά έδωσα ο χαζός, αλλά ήθελα να έχω και κάτι σε επίσημη κασσέττα). Τον δίσκο όμως τον πρότεινα και τον πήρανε δώρο σε μία θεία μου, που είχε παρει καινούργιο stereo (ξέρεις τώρα...80's. Που και η "κουτσή μαρία", αγόραζε stereo. Χρυσές εποχές!) Οπότε , τον δίσκο τον έχω ζήσει. Οπως και ολα του Clapton. Clapton και JJ Cale, μας "ωρίμασαν" στην Μουσική Και μην ξεχνάμε... Το 2ο πιό αγαπημένο μου από το Another Ticket, το επόμενο Eric Clapton - Catch Me If You Can (1981) 17 hours ago, Mrs. Hyde said: Α, δεν ξέρω τους στίχους για να το τραγουδήσω Να σε βοηθήσω τότε! Spoiler Walking down lonely roads What do I see Won't be long till they come again free Name your place, name mine too Where will we be Won't be long till they crucify me Here they come See them run, watch them go now Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από Coscas 5
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 14 hours ago, lovesucks said: Goodbye Kiss Wishing Well goodbye horses 3
Coscas Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 hour ago, avocado2020 said: Καλησπέρα, ο συγκεκριμένος και άλλοι πολλοί στην παρέα του εκτός από ποιοτικοί ήταν/είναι και ποσοτικοί, διαχρονικοί, ψυχεδελικοί, διαμορφωτές συνειδήσεις , μα πάνω Απ' Όλα ήταν/είναι συνθέτες που γράψανε ιστορία που θα μείνει για πάντα. τα παρακάτω βίντεο για σένα από μια άλλη μου αγαπημένη. H Kate Bush, δεν είναι απλά αγαπημένη. Είναι πόρωση! Η καλύτερη γυναίκα ολοκληρωμένη καλλιτέχνις μακράν γιά μένα Πραγματικά, αν ξεκινούσαμε να βάζουμε σημαντικά τραγούδια της, θα θέλαμε πάνω από μήνα (και λίγο λέω) Αυτό σημαίνει ολοκληρωμένος καλλιτέχνης Μπορεί κανείς ποτέ να το βαρεθεί αυτό; 44Μ views, μόνο αυτό το βίντεο του ΥΤ το 2022... Kate Bush - Wuthering Heights (1978) Και ένα από τα δεκάδες αγαπημένα Αφιερωμένο σε όλες τις μανάδες του κόσμου Kate Bush - Mother Stands For Comfort (1985) 6
Sibyl Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Coscas είπε Kate Bush - Wuthering Heights (1978) Αυτό με το κόκκινο φόρεμα ήταν για το video της Αμερικής. Και αυτό με το άσπρο φόρεμα ήταν για το video της Αγγλίας: Kate Bush - Wuthering Heights Εμένα πιο πολύ μου αρέσει το video για την Αγγλία ασχέτως με την τρέλα που έχει πιάσει τον κόσμο με το κόκκινο φόρεμα. Και η επανέκδοση το 1986: Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από Sibyl 5
Coscas Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 12 minutes ago, Sibyl said: Αυτό με το κόκκινο φόρεμα ήταν για το video της Αμερικής. Και αυτό με το άσπρο φόρεμα ήταν για το video της Αγγλίας: Kate Bush - Wuthering Heights Εμένα πιο πολύ μου αρέσει το video για την Αγγλία ασχέτως με την τρέλα που έχει πιάσει τον κόσμο με το κόκκινο φόρεμα. Και η επανέκδοση το 1986: Κι΄εγώ, το 1ο βίντεο που είχα δεί, είναι το "εγγλέζικο" Ομως, από τότε που είδα το "κόκκινο", τα θεωρώ ισάξια Δες εδώ, μιά επεξεργασία στο "κόκκινο"! Πςςςςς!!! Πανέμορφη Kate Bush - Wuthering Heights (4K Remastered) Βρε συ! Τι την έβαλες την επανέκδοση; Την μισώ. Οποτε πέφτω σ' αυτά τα φωνητικά, το αλλάζω. Και φυσικά, ποτέ δεν την πρότεινα. Καταστρέφει, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά δημιουργήματα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις