Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, NovaLacertae said:

Daryl Hall & John Oates ?  Πάμε λοιπόν!

Daryl Hall & John Oates - Out Of Touch (intro dance on your knees)

Daryl Hall & John Oates - Open All Night

Οσο απίστευτο και αν φαίνεται, οι Daryl Hall & John Oates, είναι από τις πρώτες φωνές που άκουσα συνειδητά. Είχα πάθει ζημιά μικρούλης, με το Rich Girl το 1977 (και πολύ πρίν γίνουν ευρέως γνωστοί στην Ελλάδα) και το είχα γράψει σε κασσέττα από τα πρώτα. Ισως και στην 1η μου κασσέττα 

Από τα κομμάτια "Ερωτας" και σίγουρα με σημάδεψε. Πάντα, οι ροκ σόουλ προσμίξεις, ήταν το καλύτερό μου

Hall and Oates - Rich Girl (1977)

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, Mrs. Hyde said:

Τώρα που το είδα...

Το κομμάτι που έβαλες, είναι το Lonely Roads (αυτό δλδ που κατάλαβα και είχα βάλει παλιά)

Το Let It Crow, είναι το επόμενο 

Εχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με τους τίτλους γενικά στο ΥΤ και έχουν βάλει το Lonely Roads στη θέση του Let It Grow και τανάπαλιν

Από τους στίχους καταλαβαίνει κανείς ποιό είναι ποιό

Εχει λάθος τίτλο 

Nektar - Let It Grow (1973)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NovaLacertae είπε

Αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος στο μέτρημα σου δίνει 50 ''αντιδράσεις'' (reactions = Likes (καρδούλες), χα χα, κύπελο κλπ) μέσα σε 24 ώρες. 

Αν πριν συμπληρωθούν οι 24 ώρες πατήσεις για ''Like'' = ''αντίδραση'' σου βγάζει μήνυμα ότι συμπλήρωσες το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, και δεν το κάνει δεκτό.

Μόλις συμπληρωθούν 24 ώρες από το πρώτο Λάικ σε αφήνει να κάνεις ένα, μόλις συμπληρωθούν 24 ώρες από το δεύτερο σε αφήνει να κάνεις το δεύτερο κ.ο.κ.  Αν τα εχεις κάνει μαζεμένα δηλαδή σε λίγη ώρα μπορείς να κάνεις και τα 50, αν τα έχεις κάνει σταδιακά σε 24 ώρες σου δίνει τη δυνατότητα σταδιακά...  :cool:

Α! Και με την ευκαιρία που συμπλήρωσα τον απαιτούμενο αρίθμό ορίστε και ένα printscreen

reactions Insomnia.jpg

1 ώρα πριν, poulinos είπε

θεωρητικα 50  per day αλλα μαλλον δεν ανανεωνονται με το που κλεισεις 24 ωρες πχ 00.00. μαλλον ανανεωνεται το καθενα μολις κλεισει 24 ωρο και ειναι παλι διαθεσιμο.αυτα για τους members  junior member κτλ

Τι μαρτύριο της σταγόνας είναι αυτό;

Δεν μου έχει τύχει αλλά μάλλον πρέπει ν΄αρχίσω να μετράω.

Καλά και αν έχεις βάλει πχ 5 αντιδράσεις το πρωί και 45 από τις 10 μέχρι τις 12 το βράδυ, την επόμενη μέρα θα μπορείς να βάλεις μόνο 5 αντιδράσεις μέχρι τις 10 το βράδυ;

----------------------------------------------------

@poulinos W.A.S.P.???

Επεξ/σία από Sibyl
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Coscas είπε

Τώρα που το είδα...

Το κομμάτι που έβαλες, είναι το Lonely Roads (αυτό δλδ που κατάλαβα και είχα βάλει παλιά)

Το Let It Crow, είναι το επόμενο 

Εχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με τους τίτλους γενικά στο ΥΤ και έχουν βάλει το Lonely Roads στη θέση του Let It Grow και τανάπαλιν

Από τους στίχους καταλαβαίνει κανείς ποιό είναι ποιό

Εχει λάθος τίτλο 

Nektar - Let It Grow (1973)

Καλά, άμα δεν το διόρθωνες, δεν θα 'χα καταλάβει τίποτα. Δεν δίνω ιδιαίτερη προσοχή σ' αυτά. 🤣

Δημοσ.
Just now, Mrs. Hyde said:

Καλά, άμα δεν το διόρθωνες, δεν θα 'χα καταλάβει τίποτα. Δεν δίνω ιδιαίτερη προσοχή σ' αυτά. 🤣

Δλδ, τραγούδαγες το Lonely Roads, με στίχους Let It Grow; Χα χα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Sibyl είπε

Τι μαρτύριο της σταγόνας είναι αυτό;

Δεν μου έχει τύχει αλλά μάλλον πρέπει ν΄αρχίσω να μετράω.

Καλά και αν έχεις βάλει πχ 5 αντιδράσεις το πρωί και 45 από τις 10 μέχρι τις 12 το βράδυ, την επόμενη μέρα θα μπορείς να βάλεις μόνο 5 αντιδράσεις μέχρι τις 10 το βράδυ;

Τι μαρτύριο της σταγόνας είναι αυτό;   :lol: :lol: :lol: 

--------------------

Έτσι ακριβώς, θα πρέπει να περιμένεις το βράδυ...  εγώ π.χ. σήμερα έκανα μερικά λάικ το απόγευμα (μου τελείωσαν 5:15 μ.μ.) και μετά έκανα άλλα δύο στις 7:05)  τώρα είμαι OFF.

-------------------

Να βάλω και ένα τραγουδάκι να γεμίσει το ποστ; Να βάλω!

Goldie - Making Up Again 

Επεξ/σία από NovaLacertae
  • Like 1
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Coscas είπε

Δλδ, τραγούδαγες το Lonely Roads, με στίχους Let It Grow; Χα χα!

Α, δεν ξέρω τους στίχους για να το τραγουδήσω. Ίσως γι' αυτό ήμουν κουτάβι με κλειστά μάτια. 😛😅

Spoiler

Ποιον κοροϊδεύω;! Ικανή με είχα να το τραγουδάω και να μην είχα καταλάβει ότι ο τίτλος είναι πέρα βρέχει. :X

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε

Goldie - Making Up Again 

Δε μπορώ να κρατηθώ! ☺️ Και η ελληνική διασκευή εξαιρετική! Υπέροχοι στίχοι. Ευχαριστώ που μου το θύμισες.

Αλέκα Κανελλίδου - Τά 'χει αυτά η ζωή

• Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, NovaLacertae said:

Τι μαρτύριο της σταγόνας είναι αυτό;   :lol: :lol: :lol: 

--------------------

Έτσι ακριβώς, θα πρέπει να περιμένεις το βράδυ...  εγώ π.χ. σήμερα έκανα μερικά λάικ το απόγευμα (μου τελείωσαν 5:15 μ.μ.) και μετά έκανα άλλα δύο στις 7:05)  τώρα είμαι OFF.

-------------------

Να βάλω και ένα τραγουδάκι να γεμίσει το ποστ; Να βάλω!

Goldie - Making Up Again 

Και η πλάκα είναι, ότι δεν μετράνε τα likes στο μπλα μπλα. Τσάμπα στενοχωριέστε παιδιά!

2 minutes ago, Mrs. Hyde said:

Α, δεν ξέρω τους στίχους για να το τραγουδήσω. Ίσως γι' αυτό ήμουν κουτάβι με κλειστά μάτια. 😛😅

Hide contents

Ποιον κοροϊδεύω;! Ικανή με είχα να το τραγουδάω και να μην είχα καταλάβει ότι ο τίτλος είναι πέρα βρέχει. :X

Δεν φταίς εσύ! Τα έχουν κάνει τουρλουμπούκι στο ΥΤ

Αλλά...σε φαντάζομαι να τραγουδάς όλο χάρη...lonely roads... λα λα λα λα... να σε ρωτάει κάποιος τι ακούς και να του λες, το εκπληκτικό Let It Grow. Χα χα!

Και μιάς και μιλήσαμε πολύ γιά Let It Grow...θυμήθηκα τον ΥΜΝΟ. Αυτό...σίγουρα έχει σωστό τίτλο...Χα χα! 

Αυτά που κάνει το τραγούδι από το 3:34 και μετά, απλά ΔΕΝ γίνονται! ΕΠΟΣ!!!

Eric Clapton - Let It Grow (1974)

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Coscas είπε

Δεν φταίς εσύ! Τα έχουν κάνει τουρλουμπούκι στο ΥΤ

Αλλά...σε φαντάζομαι να τραγουδάς όλο χάρη...lonely roads... λα λα λα λα... να σε ρωτάει κάποιος τι ακούς και να του λες, το εκπληκτικό Let It Grow. Χα χα!

Χαχαχαχαχα! Άαααανετα! 😇

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, JennyP είπε

Δε μπορώ να κρατηθώ! ☺️ Και η ελληνική διασκευή εξαιρετική! Υπέροχοι στίχοι. Ευχαριστώ που μου το θύμισες.

Αλέκα Κανελλίδου - Τά 'χει αυτά η ζωή

Πράγματι εξαιρετικοί οι στίχοι στην ελληνική διασκευή, η μουσική όμως χάνει σχετικά με το πρωτότυπο! 

42 λεπτά πριν, Coscas είπε

Και η πλάκα είναι, ότι δεν μετράνε τα likes στο μπλα μπλα. Τσάμπα στενοχωριέστε παιδιά!

Ναι, ότι δεν όλα μετράνε τα λάικ στο γενικό σύνολο το ξέρουν πιστεύω οι περισσότεροι συμφορουμίτες, αλλά τα δίνουμε για να δηλώσουμε οτι μας αρέσει, εκφράζει το/α κομμάτι/α ή το περιεχόμενο του ποστ  

Γενικά τα λάικ μετράνε στα τεχνολογικά θέματα, σε κλαμπ κλπ. Δεν μετράνε στα ψυχαγωγικά όπως το μπλαμπλα, η μουσική κλπ, 

--------------------------

Και μιας και μας θύμισες τον Κλάπτον :rolleyes:

Eric Clapton - I Can't Stand It

Επεξ/σία από NovaLacertae
  • Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...